Η Liz Hurley ποζάρει ολόγυμνη διαψεύδοντας την τελευταία φήμη που κυκλοφόρησε για εκείνη και τον γιο της

29.03.2021
Η Liz Hurley ποζάρει ολόγυμνη διαψεύδοντας την τελευταία φήμη που κυκλοφόρησε για εκείνη και τον γιο της
Η αειθαλής (και λίγα λέμε) καλλονή ήθελε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα και επέλεξε έναν τρόπο με τον οποίο θα κέρδιζε στα σίγουρα την προσοχή του κοινού. Ε ναι, τα κατάφερε!

Σύμφωνα με πρόσφατο ρεπορτάζ της εφημερίδας The Sun, που επικαλείτο, μάλιστα, "φίλο" της οικογένειας, η Liz Hurley και ο γιος της, Damian ετοιμάζονται για ένα... φαρ ουεστ ριάλιτι στο σπίτι τους.

Προφανώς τα πράγματα δεν είνα καθόλου έτσι και το 55χρονο μοντέλο θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Για τον λόγο αυτό επέλεξε να κάνει μια ανάρτηση διαψεύδοντας την είδηση, πράγμα το οποίο έκανε πετώντας τα ρούχα της και ποζάροντας πάνω σε άχυρα, πάντα με ιδιαίτερη προσοχή ώστε να μην αποκαλυφθούν τα ιδιαίτερα σημεία της. Για παράλογες ιστορίες έκανε λόγο η Liz και ιδού τι έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

"Ας το ακούσετε από την πηγή κατ' ευθείαν. Ο γιος μου @damianhurley1 και εγώ κατηγορηματικά ΔΕΝ σχεδιάζουμε να γυρίσουμε ένα τηλεοπτικό ριάλιτι τύπου Waltons στο σπίτι μας... Όποιος και αν είσαι αυτός ο 'φίλος' (ή βαρεμένος δημοσιογράφος) που διαρρέει αυτές τις ιστορίες επιστημονικής φαντασίας, είσαι γελοίος 😘😘😘😘", γράφει η Liz και ιδού η ανάρτηση:

Η Liz Hurley έχει έναν γιο από τη σχέση της με τον παραγωγό Steve Bing, ο οποίος, δυστυχώς τον Ιούνιο του 2020 έβαλε ο ίδιος τέλος στη ζωή του. Ο Damian, όπως είναι το όνομα του νεαρού είναι σήμερα 18 ετών και, όπως μπορεί κανείς να δει αυτόματα, είναι... άβολα "φτυστός" με τη διάσημη μητέρα του.

Για την ιστορία, η Hurley έγινε διάσημη μέσα από τη σχέση της με τον Hugh Grant, η οποία, όλως παραδόξως ξεπέρασε το σκάνδαλο με τη σύλληψη εκείνου το 1995. Οι δυο τους χώρισαν φιλικά το 2000 ύστερα από 13 χρόνια που ήταν μαζί ενώ μέχρι και σήμερα παραμένουν "οικογένεια".

Τελευταία τροποποίηση στις 29.02.2024 - 15:51