Ελένη Μενεγάκη: Η σπάνια φωτογραφία των τεσσάρων παιδιών της για τα γενέθλια της Μαρίνας

29.03.2021
Ελένη Μενεγάκη: Η σπάνια φωτογραφία των τεσσάρων παιδιών της για τα γενέθλια της Μαρίνας
Έξι ετών γίνεται σήμερα [29/3/2021] το "στερνοπούλι" της ελληνίδας παρουσιάστριας και με την ευκαιρία μοιράστηκε μερικές πολύ ξεχωριστές εικόνες της εορτάζουσας, μόνη αλλά και με τα αδέλφια, την ίδια και τον πατέρα της. Α, και με τα κατοικίδια της οικογένειας φυσικά.

Γενέθλια έχουν σήμερα στο σπιτικό της Ελένης Μενεγάκη και του Μάκη Παντζόπουλου καθώς η κορούλας τους, Μαρίνα, συμπληρώνει έξι χρόνια ζωής.

Με την αφορμή, η Ελένη έστειλε τις διαδικτυακές ευχές της στην κόρη της μαζί με πέντε πανέμορφες φωτογραφίες της εορτάζουσας. Στην πρώτη, βλέπουμε τη Μαρίνα με το pug της οικογένειας και στη δεύτερη με το ίδιο σκυλάκι αλλά και την ψιψίνα της οικογένειας.

Η τρίτη φωτογραφία του άλμπουμ είναι και αυτή που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον γιατί βλέπουμε τη Μαρίνα, μωράκι, σε πρώτο πλάνο, μαζί με τα τρία μεγαλύτερα αδέφλια της σε μια απίστευτα τρυφερή πόζα. Η Βαλέρια και ο Άγγελος φιλούν από ένα χεράκι της και η Λάουρα την κοιτάζει με αγάπη. Έξι χρόνια πριν.

"Το μικρό μου κορίτσι γεννήθηκε σαν σήμερα πριν 6 χρόνια κι έφερε πολύ χαρά σε όλη την οικογένεια ! ΜΑΡΙΝΑ μας Χρόνια πολλά ! Σε λατρεύουμε ! 🎂🎈🎈🎈🎈❤️❤️❤️❤️❤️#eleni #τυχερημανουλα", γράφει η πανευτυχής μανούλα και ιδού η ανάρτηση με όλες τις φωτογραφίες που μοιράστηκε, μεταξύ των οποίων και μία με την ίδια και άλλη μία με τον μπαμπά, Μάκη.

Χρόνια πολλά κι από εμάς: