Survivor: Το πάρτι της Ένωσης, το playback του Derulo και η αποθέωση του Τριαντάφυλλου [video]

29.03.2021
Survivor: Το πάρτι της Ένωσης, το playback του Derulo και η αποθέωση του Τριαντάφυλλου [video]
Ένα πολύ διαφορετικό επεισόδιο το χθεσινό [28/3/2021] για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ που έκανε τους παίκτες να ξεχάσουν τις διαφορές και τις κακουχίες και να διασκεδάσουν με τις καρδιές τους.

Ένα διάλειμμα από τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις είχαν οι παίκτες του Survivor και το απόλαυσαν ιδιαίτερα.

Αφού είδαμε τη στγμή που ο Τζέιμς λύγισε μπροστά στην κάμερα για την Άννα Μαρία, οι δυο ομάδες έζησαν το "όνειρο" που περίμεναν. Αφενός μπήκαν στο... ντουζ ύστερα από τόσους μήνες, αφετέρου στολίστηκαν και απόλαυσαν φαγητό από τα χέρια του σεφ Αλέξανδρου Παπανδρέου που είχε πετάξει στον Άγιο Δομίνικο ειδικά για εκείνους.

Στη συνέχεια, το πρόγραμμα είχε το πάρτι αυτό καθαυτό, με τους παίκτες να ανεβαίνουν ένας ένας στη ζυγαριά για να βρεθεί εκείνος που είχε χάσει τα περισσότερα κιλά κατά την παραμονή του στο παιχνίδι. Νικητής ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος ήταν επίσης εκείνος που ενθουσίασε στον διαγωνισμό τραγουδιού που ακολούθησε.

Ο τραγουδιστής εμφανίστηκε τελευταίος -όπως είθισται και για το "πρώτο όνομα" στην πίστα (!)- τραγούδησε την επιτυχία του "Σπάω τα ρολόγια" και ενθουσίασε τόσο τους συμπαίκτες του, όσο και σύσσωμο το τηλεοπτικό κοινό που γέμισε το Twitter με ανάλογα σχόλια.

Ιδού ένα κομμάτι του διαγωνισμού με την ερμηνεία του Τριαντάφυλλου στο τέλος.

Μια ακόμη μεγάλη στιγμή του χθεσινού επεισοδίου ήταν η συναυλία του Jason Derulo που παρακολούθησαν οι παίκτες του ελληνικού, τουρκικού και ρουμάνικου Survivor που εξελίσσονται ταυτόχρονα στο νησί. Ο ίδιος ο Ατζούν υποδέχτηκε τους παίκτες, εκφράζοντας τη μεγάλη αγάπη που έχει ιδιαίτερα για τους έλληνες παίκτες και η μουσική ξεκίνησε.

Οι παίκτες το διασκέδασαν με την ψυχή τους, όμως το "επικό" playback του σταρ δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο! Ιδού και μία γεύση από Derulo on stage!