Στο νοσοκομείο η Καίτη Γκρέυ - Τα νεότερα για την υγεία της αναφέρουν ένα θαύμα

29.02.2024
Η Καίτη Γκρέυ με τη Ζωζώ Σαπουντζάκη το 2017
Η Καίτη Γκρέυ με τη Ζωζώ Σαπουντζάκη το 2017 Photo: NDP Photo Agency
Η Καίτη Γκρέυ νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ωνασείου.

Όπως έγινε γνωστό, η Καίτη Γκρέυ εισήχθη στην Εντατική του Ωνασείου σε άσχημη κατάσταση, την Τετάρτη, με τους γιατρούς να μη δίνουν ελπίδες στους δικούς της ανθρώπους.

Φαίνεται, όμως πως η σπουδαία ερμηνεύτρια που στις 14 Μαΐου συμπληρώνει 100 χρόνια ζωής, όχι μόνο δεν καταθέτει τα όπλα, αλλά όπως μετέφερε στην εκομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο Νίκος Νικόλιζας, «τα γύρισε όλα τούμπα και ετοιμάζεται να σβήσει τα κεράκια της σε δυο μήνες».

«Ήμουν μαζί της εχθές το βράδυ όπου την μεταφέραμε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, δεν ήταν μόνη της. Μας ειδοποίησε η νύφη της ότι δεν είναι πολύ καλά, θορυβηθήκαμε και πήγαμε μαζί της. Όντως είναι κρίσιμη η κατάσταση της αλλά με τη θετική σκέψη και φροντίδα των γιατρών πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά. Είχε μια οξεία κρίση κολπικής μαρμαρυγής και μια λοίμωξη του αναπνευστικού. Αυτά αντιμετωπίζονται τώρα, έχει ήδη τακτοποιηθεί το κομμάτι της κολπικής μαρμαρυγής. Ο ρυθμός της είναι πιο καλός, φυσιολογικός. Περιμένουμε να δούμε πως θα τα πάει με την λοίμωξη αλλά η Καίτη είναι αγωνίστρια και θα τα καταφέρει», είχε πει χθες ο Νίκος Νικόλιζας, στενός φίλος και συνεργάτης της Καίτης Γκρέυ.

Καίτη Γκρέυ - H έκκληση για βοήθεια που προκάλεσε πανικό: "Έλα να με προλάβεις, πεθαίνω"

Σήμερα, ο δημοσιογράφος εξήγησε πως δεν είχε διασωληνωθεί γιατί οι γιατροί το θεώρησαν μάταιο να την ταλαιπωρήσουν βλέποντας πως η κατάστασή της ήταν πολύ δύσκολη. Να όμως που η μαχήτρια Καίτη Γκρέυ διέψευσε τις πιθανότητες και η κατάστασή της είναι πολύ καλύτερη!

Με το καλό και σπίτι της, λοιπόν.

Τελευταία τροποποίηση στις 29.02.2024 - 15:00