Καίτη Γκρέυ - H έκκληση για βοήθεια που προκάλεσε πανικό: "Έλα να με προλάβεις, πεθαίνω"

21.10.2020
Καίτη Γκρέυ - H έκκληση για βοήθεια που προκάλεσε πανικό: "Έλα να με προλάβεις, πεθαίνω"
Μία ακόμη δοκιμασία πέρασε η σπουδαία Ελληνίδα τραγουδίστρια Καίτη Γκρέυ.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso ήταν το μεσημέρι της Κυριακής στις 4 το μεσημέρι όταν η λαϊκή ερμηνεύτρια των μεγάλων επιτυχιών, πήρε τηλέφωνο έναν επιστήθιο φίλο της, γνωστό στιχουργό και του είπε: "Έλα να με προλάβεις, πεθαίνω" Αμέσως κινητοποιήθηκε τόσο ο ίδιος όσο και οι αρχές. Ένα περιπολικό έφτασε αμέσως στο σπίτι της ενώ επιστρατεύτηκε και κλειδαράς.


Ο ίδιος δήλωσε στην εφημερίδα:
"Το αίμα μου πάγωσε. Είναι πολύ καλή φίλη, πολλών χρόνων και δεν ήταν δυνατόν να μην βρεθώ κοντά της. Έτσι μαζί με δύο ακόμη άτομα που είναι πολύ γνωστά στον καλλιτεχνικό χώρο και φίλοι της Γκρέυ σπεύσαμε στο σπίτι της στη Νέα Σμύρνη. Για πάνω από μισή ώρα δεν απαντούσε η Γκρέυ στο θυροτηλέφωνο. Έτσι αναγκαστήκαμε μετά και την προτροπή της αντιδημάρχου της Νέας Σμύρνης να απευθυνθούμε στο αστυνομικό τμήμα" ανέφερε ο ίδιος στην εφημερίδα Espresso.

"Όσο και αν χτυπούσαμε δεν ακούστηκε καμία φωνή Είχαμε υποθέσει ότι κάτι άσχημο είχε συμβεί στην Γκρέυ" λέει ο στιχουργός. "Αφού ο κλειδαράς άνοιξε πηδώντας από την μπαλκονόπορτα του διπλανού σπιτιού αντικρίσαμε την Καίτη τρομαγμένη, μη μπορώντας να μιλήσει. Την αφήσαμε λίγο να συνέλθει και τότε μας είπε πως της έχουν αρπάξει χρυσαφικά και προσωπικά της αντικείμενα. Οι αστυνομικοί αφού κατέγραψαν τα πάντα αποχώρησαν από το σπίτι και εμείς προσπαθούσαμε να καταλάβουμε τι έχει συμβεί" αποκαλύπτει ο στιχουργός.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που η αγαπημένη τραγουδίστρια πέφτει θύμα διαρρηκτών. Μερικά χρόνια πριν έκανε καταγγελία για κλοπή σε πρόσωπο του περιβάλλοντος της ενώ για άλλη μια φορά είχε καταγγείλει ότι ενώ ήταν στο νοσοκομείο της είχε αφαιρέσει το ποσό των 4.500 ευρώ καθώς και πολλά είδη από την κουζίνα της.