Δήμητρα Ματσούκα - Πέτρος Κόκκαλης: Η κοινή τους συνέντευξη ήταν απρόσμενα τρυφερή και γεμάτη αγάπη

05.04.2024
Δήμητρα Ματσούκα - Πέτρος Κόκκαλης: Η κοινή τους συνέντευξη ήταν απρόσμενα τρυφερή και γεμάτη αγάπη
Photo: NDP Photo Agency
«Ξέραμε από την αρχή ότι θα είμαστε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο» λένε με μια παράξενη συστολή που παραπέμπει σε εφήβους.

Παντρεύτηκαν πρόσφατα ύστερα από 7 χρόνια σχέσης ο Πέτρος Κόκκαλης και η Δήμητρα Ματσούκα και δείχνουν ερωτευμένοι σαν την πρώτη μέρα. Στην πρώτη κοινή συνέντευξη που παραχώρησαν στον Νίκο Χατζηνικολάου, οι νιόπαντροι ήταν, πραγματικά, απολαυστικοί.

Σημαδιακός αριθμός ο «7» για τον ευρωβουλευτή και την ηθοποιό που καθ' όλη τη διάρκεια της εκπομπής Ενώπιος Ενωπίω έδειχναν τόσο συγκινημένοι που ήταν... συγκινητικό.

«Στην αρχή της σχέσης μας υπήρχαν εμπόδια, περισσότερο εξωγενείς παράγοντες» σημείωσε η ηθοποιός, η οποία αναφέρθηκε και στη γνωριμία τους το 2014 που έγινε μέσω μιας φίλης. «Ήμουν μόνη μου τότε και ο Πέτρος. Είδα κάποιον που μου άρεσε πάρα πολύ και φαντάστηκα ότι είναι γεωπόνος. Μας σύστησε η φίλη και μετά όλα έγιναν πολύ γρήγορα και πολύ απόλυτα».

Ο Νίκος Χατζηνικολάου ρώτησε τον Πέτρο Κόκκαλη αν ζηλεύεη τη σύζυγό του, ειδικά όταν εκείνη έχει κάποια ερωτική σκηνή, κι εκείνος απάντησε αρνητικά όμως με μεγάλη τρυφερότηα αποκάλυψε πως όταν την είδε πρώτη φορά στο θέατρο, ζαλίστηκε.

«Επειδή εγώ δεν πήγαινα πολύ συχνά στο θέατρο… Με καταπιέζει εμένα το θέατρο γενικά και όταν πήγα να δω την Δήμητρα, ζαλίστηκα. Έχει μια τρομερή ενέργεια, τρομερή παρουσία πάνω στη σκηνή και επειδή εγώ την ζω, δεν την ζηλεύω», ανέφερε συγκεκριμένα.

Για τον γάμο τους που έγινε έπειτα από 7 χρόνια σχέσης ανέφερε: «Μου άρεσε η ιδέα του για πάντα μαζί που συμβολίζει ο γάμος. Η πρόταση γάμου είχε γίνει πολύ στην αρχή της σχέσης μας. Από την αρχή ξέραμε ότι είμαστε ο ένας για τον άλλον. Το αισθανόμασταν και οι δύο και το κάναμε».

«Εγώ να πω την αμαρτία μου νιώθω διαφορετικά μετά τον γάμο. Είναι πλουσιότερη η σχέση. Αλλάζει η φύση της. Είναι άνοιγμα οριζόντων» είπε ο Πέτρος Κόκκαλης και «γελούσαν και τα μουστάκια του» ενώ η σύζυγός του πρόσθεσε απλά, «Συγκινημένη θα συμφωνήσω».

Μία ιδιαίτερη στιγμή της συνέντευξης ήταν η στιγμή που μίλησε η Μαρία Ματσούκα, αδελφή της Δήμητρας. Τα συγκινητικά λόγια για τη δεύτερη μάνα της, όπως είπε αλλά και τη σχέση της αδελφής της με τον Πέτρο δείχνουν τη βαθιά αγάπη που τους ενώνει. Η Δήμητρα δάκρυσε και ο σύζυγός της, της κράτησε το χέρι τρυφερά παρηγορώντας την.

Ε ναι, μια πολύ όμορφη εικόνα!

Τελευταία τροποποίηση στις 05.04.2024 - 16:58