Διονύσης Ατζαράκης: Το εκκλησιαστικό σχολείο και ο Διονύσης... Πατζαράκης

04.04.2024
Διονύσης Ατζαράκης: Το εκκλησιαστικό σχολείο και ο Διονύσης... Πατζαράκης
Μία συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη έδωσε ο Διονύσης Ατζαράκης και αποκάλυψε μερικά στοιχεία για τον εαυτό του που ίσως δεν ήταν γνωστά.

Στην Άννα Πανταζή, συνεργάτιδα της εκπομπής Ελένη μίλησε ο Διονύσης Ατζαράκης και μεταξύ άλλων δημοφιλής κωμικός και stand up comedian μίλησε και για το χιούμορ, το οποίο, όπως φαίνεται, στο σπίτι του είχαν εκείνος και ο αδελφός του αλλά όχι οι γονείς του, παρότι η μητέρα του εμφανίζεται από πολύ νωρίς σε πολλά από τα σκετσάκια του και, όπως εξήγησε ο ίδιος και οι δύο έχουν εξελιχθεί πάρα πολύ.

{https://www.instagram.com/p/CJwaCwPp7YS/}

Όσο για το πώς αντέδρασαν οι γονείς του στην απόφασή του να μην ασχοληθεί με την δικηγορία, ο κωμικός παραδέχθηκε ότι αρχικά σημειώθηκαν αντιδράσεις, αλλά εκ των υστέρων η οικογένειά του επικροτεί αυτό που κάνει.

«Η μητέρα μου λάτρευε ανέκαθεν τον Λάκη Λαζόπουλο, τώρα που παίζω μαζί του είναι ευτυχισμένη», είπε ο Διονύσης Ατζαράκης, ενώ στη συνέχεια θύμησε ότι πήγε σε εκκλησιαστικό σχολείο όπου δίδασκαν καλόγριες.

«Δεν μπορώ να σου πω ότι πέρασα άσχημα», ανέφερε σχετικά ενώ συμπλήρωσε πως έχει έχει και πτυχίο δημοσιογραφίας αλλά η ζωή τον πήγε αλλού.

Αν δεν έχεις δει το βίντεο του Διονύση Ατζαράκη με τη Χαρούλα Αλεξίου, πραγματικά, χάνεις

Λίγο πριν τελειώσει η μέρα, βέβαια, ο Διονύσης Ατζαράκης «χτύπησε» ξανά συστήνοντας στο κοινό τον... Διονύση Πατζαράκη! Ένα απίθανο καρτούν εμπνευσμένο από το ανελέητο τρολάρισμα που, όπως εξήγησε, υπέστη από κόσμο και ντουνιά που παρέφραζε το επίθετό του.

Το GNTM... αλλιώς: Η παρωδία του τάλεντ σόου μόδας του Star από τον Διονύση Ατζαράκη τα "σπάει" [video]

Με τη βοήθεια των στενών του συνεργατών, ο υπερταλαντούχος stand up comedian δημιουργεί το alter ego του που, ποιος ξέρει, μπορεί να έχει και λαμπρό μέλλον στην ιστορία των κινουμένων σχεδίων. Ιδού μια πρώτη γεύση.

{https://www.instagram.com/p/C5V5XM2qWDQ/}

Τελευταία τροποποίηση στις 04.04.2024 - 21:50