Πέθανε η Λαβίνια Σταθάκη: Το συγκινητικό «αντίο» της Χριστίνας Πολίτη

04.04.2024
Πέθανε η Λαβίνια Σταθάκη: Το συγκινητικό «αντίο» της Χριστίνας Πολίτη
Η γνωστή fashion και beauty blogger Λαβίνια Σταθάκη έφυγε από τη ζωή αφήνοντας πίσω τον σύζυγό της και τρία παιδιά.

Η είδηση για τον θάνατο της Λαβίνιας Σταθάκη ήρθε επίσημα και μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

«Η πολυαγαπημένη μας Λαβινια εφυγε χτες απο κοντα μας για την γειτονια των αγγέλων μετα απο γενναία μαχη. Την αποχαιρετούμε αυριο Παρασκευη 5/4 και ωρα 11:00πμ στον Ι.Ν. Προφήτη Ηλια της Αγιας Παρασκευής», έγραφε στη λεζάντα.

{https://www.instagram.com/p/C5VWjPLosLT/}

Στα social media υπήρξαν πολλές αποχαιρετιστήριες αναρτήσεις όμως ξεχωρίσαμε αυτή της Χριστίνας Πολίτη η οποία έκανε λόγο για το σοκ που έμαθε μόλις έμαθε τα νέα ενώ μίλησε για «μια νέα πανέμορφη μητέρα 3 παιδιών, μια αισιόδοξη γυναίκα που αποδείχτηκε και παλικάρι».

«Με τη @laviniastathaki μοιραστήκαμε πριν λίγα χρόνια στη Βαρκελώνη το συγκλονιστικότερο δείπνο της ζωής μου τουλάχιστον.. από τότε είχαμε μια ζεστή επαφή με πολλές καρδιές και αλληλοθαυμασμό. Με μεγάλη λύπη και τεράστιο σοκ μόλις έμαθα πως έφυγε από τη ζωή.. μια νέα πανέμορφη μητέρα 3 παιδιών, μια αισιόδοξη γυναίκα που αποδείχτηκε και παλικάρι .. θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της και άλλο ένα μήνυμα για όλους εμάς που μένουμε πίσω και αναλωνόμαστε στην τοξικότητα- ναι, δεν βρίσκω άλλη λέξη- που μαστίζει την εποχή και τη χώρα μας», διαβάσαμε συγκεκριμένα.

Λαβίνια Σταθάκη: Μία μέρα μετά τον θάνατό της «μοιράζεται» την εμπειρία της με τον καρκίνο και συγκινεί

{https://www.instagram.com/p/C5VeoyIAV-4/

Τελευταία τροποποίηση στις 04.04.2024 - 22:17