Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η συγκλονιστική αποκάλυψη για τον θάνατο του πατέρα της σε αυτοκινητιστικό

04.04.2024
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η συγκλονιστική αποκάλυψη για τον θάνατο του πατέρα της σε αυτοκινητιστικό
«Επέζησαν όλοι εκτός από τον πατέρα μου», είπε η παρουσιάστρια για μία από τις πιο μελανές στιγμές της ζωής της.

Η διπλή αυτή ενδοκαναλική συνάντηση είχε ανακοινωθεί από χθες. Η Κατερίνα Καινούργιου και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, και οι δύο στο δυναμικό του Alpha, έτσι για τα τυπικά, επρόκειτο να ανταλλάξουν τηλεοπτικές επισκέψεις την Πέμπτη το πρωί.

Την αρχή έκανε η πρώτη που κάθισε στον καναπέ του Happy Day και άνοιξε την καρδια΄ της για όλα, όμως σίγουρα, ο κόσμος στάθηκε περισσότερο στα όσα είχε να πει για την πρόσφατη ένταση που δημιουργήθηκε όταν διέρρευσαν φωτογραφίες του πρώην συντρόφου της, Φίλιππου Τσαγκρίδη με τη Δανάη Μπάρκα.

Λίγο αργότερα, οι όροι αντιστράφηκαν και ήταν η Σταματίνα στον ρόλο του συνεντευξιαζόμενου, απέναντι στην Κατερίνα που έκανε μια διαφορετική έναρξη στην εκπομπή της, αρχίζοντας από αυτό το τετ α τετ.

Από την ενδιαφέρουσα συζήτηση θα μείνουμε στο σημείο όπου η παρουσιάστρια του Happy Day μίλησε για τον θάνατο του πατέρα της που ήρθε όταν εκείνη ήταν 21ός ετών.

«Όταν σκοτώθηκε ο πατέρας μου σε τροχαίο ατύχημα, ήμουν εγώ που πήγα στο αστυνομικό τμήμα να παραλάβω τα πράγματά του. Συγκρούστηκε ένα αμάξι με τρία του αντίθετου ρεύματος, ένα εκ των οποίων ήταν το αυτοκίνητο του πατέρα μου. Επέζησαν όλοι εκτός του πατέρα μου που πέθανε από εσωτερική αιμορραγία», ξεκίνησε να λέει, προχωρώντας και σε παραπάνω περιγραφές.

«Δεν θα ξεχάσω ότι μας είχαν πάρει τηλέφωνο από το ΚΑΤ και μας λένε πως έχει τραυματιστεί σοβαρά και πως πρέπει να πάμε να τον δούμε. Με την αδελφή μου ήμασταν χαλαρές, τι να έπαθε ό άνθρωπος Σάββατο βράδυ. Δεν είχαμε καταλάβει. Και πας εκεί και γίνεσαι κοινωνός μιας άλλης κατάστασης. Μας είπαν “δεν τα κατάφερε. Θέλετε να τον δείτε μια τελευταία φορά”. Ήταν τόσο γρήγορο και ξαφνικό. Ήταν σοκαριστικό. Όταν φεύγει ένας άνθρωπος ξαφνικά δεν έχει προλάβει να πεις πράγματα».

Βουρκωμένη η Κατερίνα Καινούργιου τη ρώτησε αν αυτός ήταν ο λόγος που ξεκίνησε να βλέπει ψυχολόγο και συγκινημένη η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε στην τελευταία φορά που μίλησε με τον μπαμπά της, πριν από τον θανατό του.

«Η τελευταία μας συζήτηση ήταν έντονη. Με αποθάρρυνε ο πατέρας μου να ασχοληθώ με τη δημοσιογραφία κι εγώ του έλεγα θα προσπαθήσω και θα τα καταφέρω. Είχε τουριστικό γραφείο και ήθελε να ασχοληθούμαι με τον τουρισμό. Αισθανόμουν τύψεις και ενοχές, ότι έφυγε χωρίς να ξέρει ότι τον αγαπώ. Με στοίχειωνε συναισθηματικά. Είδα ένα όνειρο μετά από 10 μέρες που ακόμα δεν ξέρω αν ήταν ο μπαμπάς μου ή το υποσυνείδητό μου. Έβλεπα ότι οδηγούσε, ότι ήμουν πίσω με την αδερφή μου και γύρισε και μου είπε “Ξέρω ότι με αγαπάς, δεν χρειάζεται να βασανίζεσαι”. Μετά από αυτό και με την ψυχανάληση, το αποδέχτηκα».

Τελευταία τροποποίηση στις 04.04.2024 - 12:52