Ο Marc Antony υποδέχτηκε το 7ο παιδί του ανήμερα της γιορτής του πατέρα - Η πρώτη φωτογραφία

19.06.2023
Ο Marc Antony υποδέχτηκε το 7ο παιδί του ανήμερα της γιορτής του πατέρα - Η πρώτη φωτογραφία
Το καλύτερο δώρο για τη γιορτή του πατέρα δέχτηκε από τη σύζυγό του ο Marc Anthony φέτος αφού αυτή τη μέρα γέννησε το πρώτο τους παιδί (7ο για τον ίδιο!)

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν από χθες ο Marc Anthony και η σύζυγός του, Nadia Ferreira καθώς εδώ και λίγες ώρες κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί.

Την είδηση έκαναν γνωστοί οι ίδιοι με μια κοινή τους ανάρτηση. Στη φωτογραφία βλέπουμε τον 54χρονο λατίνο σταρ να κρατά στην αγκαλιά του το νεογέννητο μωράκι και στη λεζάντα διαβάζουμε: "Το timing του Θεού είναι πάντα άψογο. Ευτυχισμένη γιορτή του πατέρα".

{https://www.instagram.com/p/CtpibN6PDcH/}

Περισσότερες πληροφορίες δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές. Αναμένεται να μάθουμε το φύλο και το όνομα του μωρού.

Nadia Ferreira: Η κούκλα σύζυγος του Marc Anthony και ο άντρας που που την "παρέδωσε" σ' εκείνον

Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του τον Μάιο του 2022, ύστερα από σχέση μόλις τριών μηνών και παντρεύτηκαν τον περασμένο Ιανουάριο. Αυτό είναι το πρώτο παιδί για την 23χρονη πρώην Μις Υφήλιο Παραγουάη και το έβδομο για τον 54χρονο σταρ, ο οποίος έχει δυο γιους από τον γάμο του με την Dayanara Torres (200 - 2004), τον Cristian και τον Ryan, τα 15 ετών δίδυμα Max και Emme από τον γάμο του με την Jennifer Lopez (2004 - 2014), την 29χρονη Arianna από τη σχέση του με την αστυνομικό Debbie Rosanto και τον Chase τον οποίο υιοθέτησαν λίγο μετά τη γέννηση της κόρης τους.

{https://www.instagram.com/p/CoDLd4Htm1d/}

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης είχε γίνει ως δώρο για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου και η γέννηση ήρθε ως δώρο για τη γιορτή του πατέρα. Να τους ζήσει.

{https://www.instagram.com/p/CoqS9wWO5MG/}

Τελευταία τροποποίηση στις 19.06.2023 - 09:58