Lady Gaga: Αποκαλύπτει στους fans της τον λόγο που εξαφανίστηκε από τα social media

Lady Gaga: Αποκαλύπτει στους fans της τον λόγο που εξαφανίστηκε από τα social media
Η Lady Gaga είχε αφήσει στην άκρη τα social media τον τελευταίο χρόνο κάτι που τώρα αναγνωρίζει και εξηγεί τον λόγο σε ένα post της στο Instagram. Η Gaga μοιράστηκε ένα σημείωμα με τους fans της, εξηγώντας τον λόγο της απουσίας της από τα social media και πόσα πράγματα κάνει ιδιωτικά.

Με μία ανάρτηση θέλησε να εξηγήσει τι έχει συμβείσ τη ζωή της τον τελευταίο καιρό, η Lady Gaga.

«Ήθελα να μοιραστώ μια πιο προσωπική στιγμή μαζί σας σήμερα, ξέρω ότι δεν έχω κάνει πολλά από αυτά τελευταία και κάποιοι από εσάς λαχταράτε πραγματικά να μοιραστώ περισσότερο την καλλιτεχνική μου διαδικασία. Βιώνω τη δημιουργικότητά μου από το περασμένο καλοκαίρι με έναν πραγματικά ιδιαίτερο και ιδιωτικό τρόπο - έγραψα και παρήγαγα μουσική για ένα ειδικό project, προετοιμαζόμουν για μήνες αναπτύσσοντας τον χαρακτήρα μου για το «Joker», γύρισα το «Joker» για πολλούς μήνες (ένας πολύ ενδοσκοπικός χρόνος), διευθύνω την start-up μου Haus Labs, κάνω φιλανθρωπικό έργο και επιπλέον έχω δουλέψει στο μοντάζ της ταινίας «The Chromatica Ball».

Lady Gaga ή Miley Cyrus; Το βίντεο που μπέρδεψε τους followers

Μπορώ να πω για πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια, ότι η αγάπη μου να κάνω τέχνη, μουσική, μόδα και να υποστηρίζω την κοινότητα, δεν ήταν ποτέ πιο ικανοποιητική. Μπορεί να μην μοιράζομαι τόσο πολύ τον εαυτό μου στο διαδίκτυο όσο στο παρελθόν, αλλά ελπίζω να ξέρετε ότι αυτός ο χρόνος για τον εαυτό μου ήταν εξαιρετικά θεραπευτικός και αναζωογονητικός για την καρδιά, το μυαλό, το σώμα και τη δημιουργικότητά μου - να δημιουργήσω μέσα μου και να έχω μια προσωπική ζωή που είναι μόνο για μένα. Είμαι σίγουρη ότι μπορεί να αισθάνομαι διαφορετικά γιατί δεν ήμουν πάντα τόσο ιδιωτική (στοιχηματίζω ότι θα κάνει μερικούς από εσάς να γελάσετε) - αλλά ΑΓΑΠΩ τους θαυμαστές μου, τα τερατάκια μου, τόσο πολύ και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ.

5 διάσημοι που έδειξαν την ευγένεια της ψυχής τους με μικρές αλλά σημαντικές καλές πράξεις

Δεν μπορώ καν να αρχίσω να περιγράφω πόσο πολύ με εμπνέει η παγκόσμια κοινότητα μας καθημερινά για να φέρω όση περισσότερη χαρά μπορώ στη ζωή σας. Εδώ είναι μια φωτογραφία της δουλειάς μου στο μοντάζ της ταινίας «The Chromatica Ball» (αυτό πίσω μου είναι ένα καρέ από την ταινία). Ανυπομονώ να το ζήσετε. Σας ευχαριστώ που είστε πρόθυμοι να πάτε μπροστά μαζί μου, ώστε να μπορώ να αλλάξω και να μεταμορφωθώ με την κοινότητα που αγαπώ τόσο πολύ. Ελπίζω να αγαπάτε όλα τα πράγματα που δημιουργώ για εσάς και ελπίζω ότι αυτή είναι μια μικρή υπενθύμιση για το βαθύ πάθος και τη δέσμευσή μου στην τέχνη».

{https://www.instagram.com/p/CtkYeJQPDpu/}

Τελευταία τροποποίηση στις 19.06.2023 - 09:44