Η Jennifer Lopez αποθεώνει τον Ben Affleck (και) ως πατέρα: Η σέξι φωτογραφία και η... παράλειψη

19.06.2023
Η Jennifer Lopez αποθεώνει τον Ben Affleck (και) ως πατέρα: Η σέξι φωτογραφία και η... παράλειψη
Η JLo "πεθαίνει" για τον Ben Affleck και αυτό φαίνεται σε κάθε της κίνηση. Αυτή τη φορά μιλά για εκείνον ως πατέρα και τα μάτια της πετούν σπίθες, ενώ η ημίγυμνη φωτογραφία που επέλεξε να μοιραστεί... προσυπογράφει!

Γιορτή του πατέρα χθες και η Jennifer Lopez τίμησε με ανάρτησή της τον σύζυγό της, Ben Affleck και με story τον πατέρα της, David. Στην εορταστική ανάρτηση βλέπουμε αρκετές φωτογραφίες του Affleck και την ίδια να μιλά για εκείνον ως πατέρα σε βίντεο από εκπομπη΄ στην οποία είχε εμφανιστεί παλιότερα.

Η επιλογή, βέβαια, της πρώτης φωτογραφία του carousel προκαλεί μία μικρή έκπληξη, αλλά, JLo είναι αυτή, φουλ ερωτευμένη είναι, ό,τι θέλει κάνει. Εντυπωσιακή η ημίγυμνη φωτογραφία του αγαπημένου της ο οποίος, προφανώς "λιώνει" στη γυμναστική, όμως δεν τη λες και ενδεικτική για γιορτή του πατέρα. Έστω!

snapinsta.app_355059614_1207595073246149_1781479910815065814_n_1080.jpg

Στη συνέχεια, η Lopez μίλησε για το πόσο απίθανος μπαμπάς είναι ο Affleck, πόσο παρών είναι πάντα, πόσο τη βοηθά και τη συμβουλεύει με τον καλύτερο τρόπο για ό,τι προκύπτει με τα παιδιά της και γενικότερα πόσο τον θαυμάζει και πόσο τέλειος είναι!

Στα stories της μοιράστηκε και μια φωτογραφία με τον πατέρα της λέγοντας πόσο τον αγαπά, ενώ πέρσι, να θυμίσουμε ότι του είχε αφιερώσει μία ολόκληρη ανάρτηση. Μία ανάρτηση μόνο για τον πατέρα της είχε κάνει και μία μόνο για τον αρραβωνιαστικό της (τότε) Ben.

jlo.jpg

Βέβαια, όπως και πέρσι, έτσι και φέτος, η Jennifer δεν αναφέρθηκε καθόλου στον Marc Anthony, πατέρα των παιδιών της, παρότι οι δυο τους πρέπει να έχουν ακόμη μια πολύ καλή σχέση. Για την ιστορία, ο 54χρονος σταρ υποδέχτηκε το 7ο παιδί του ανήμερα της γιορτής του πατέρα και δεν έκρυψε τη συγκίνησή του.

Ιδού η ανάρτηση της JLo για τη φετινή γιορτή του πατέρα, η οποία συγκέντρωσε πολλά αρνητικά σχόλια ως "άσχετη με το θέμα" (για να το πούμε ευγενικά). Και του χρόνου...

{https://www.instagram.com/p/Ctpq7s9v3Qg/}

Τελευταία τροποποίηση στις 19.06.2023 - 13:09