Λευκό πουκάμισο: 6 ιδέες για να φορέσεις το αγαπημένο all time classic ρούχο

03.03.2023
Λευκό πουκάμισο: 6 ιδέες για να φορέσεις το αγαπημένο all time classic ρούχο
Μιλάμε για ένα από τα πιο διαχρονικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μαζί με το LBD (Little Blac Dress). Ένα λευκό πουκάμισο δεν πρέπει λείπει ποτέ από την ντουλάπα σου, όποια κι αν είναι η ηλικία σου. Ιδού πώς μπορείς να το αξιοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο.

Η σκέψη ότι το λευκό πουκάμισο (ή ένα πουκάμισο γενικότερα) είναι ρούχο που φοριέται μόνο Άνοιξη και Φθινόπωρο, έχει περάσει ανεπιτρεπτί και το γνωρίζεις ήδη. Υπάρχουν τρόποι για να το ευχαριστηθείς όλες τις εποχές ανάλογα με τη θερμοκρασία, τη διάθεση και το στυλ σου και θα σου δώσουμε μερικά παραδείγματα.

Με jeans

Αυτός είναι ο τέλειος συνδυασμός. Είναι σαν το λευκό πουκάμισο να "γεννήθηκε" για να βρει το ταίρι του σε ένα ζευ΄γαρι jeans και μάλιστα όποιου είδους και χρώματος. Μπορείς να το φορέσεις με τακούνια ή με sneakers για να κρατήσεις πιο casual το όλο look όμως μιλάμε για έναν διαχρονικό συνδυασμό που δεν χάνει ποτέ!

Με το σοτσάκι σου

Συνεχίζοντας την ίδια λογική το λευκό πουκάμισο ταιριάζι "γάντι" με το σορτς σου - ειδικά το τζιν! Σίγουρα το ξέρεις και ο καιρός έρχεται που θα το ξαναδοκιμάσεις.

{https://www.instagram.com/p/CdjNucKJ3od/}

Πώς να κάνεις layering με τα κοσμήματά σου

Με layers

Αυτό το κόλπο αφορά κυρίως τους μήνες (ή για μέρες) που το έχει το "κρυουλάκι" του και εσύ θέλεις να είσαι ΚΑΙ stylish ΚΑΙ άνετη ΚΑΙ cozy ΚΑΙ ζεστή. Δύσκολο; Καθόλου. Ένα πουλοβεράκι - βαμβακερό ή μάλλινο, ανάλογα με την εποχή - επάνω από το πουκάμισο και είσαι έτοιμη. Ακόμη και μια καζάκα, γιατί όχι;

{https://www.instagram.com/p/CJ5capDJFj3/}

Σαν σακάκι

Να μια εναλλακτική που ίσως δεν έχεις σκεφτεί και παρόλο που έρχεται από περασμένες δεκαετίες παραμένει ενδιαφέρουσα. Φόρεσε το λευκό πουκάμισο ξεκούμπωτο επάνω από ένα στενό τοπάκι ή T-Shirt σας τζάκετ και κλέψε τις εντυπωσεις.

{https://www.instagram.com/p/CpQTMOQSPLo/}

Με το blazer σου

Blazer με λευκό πουκάμισο. Το απόλυτο business casual look που δεν χάνει ποτέ. Πρόσεξε όμως το πουκάμισο να είναι μεσάτο αυτή τη φορά γιατί μέσα από σακάκι δεν μπορείς να βάλεις φαρδύ ρούχο

Με ένα ζωνάκι στη μέση

Πρέπει να έχεις και το αντίστοιχο πουκάμισο, φυσικά, αλλά ιδού μια εικόνα για έμπνευση

{https://www.instagram.com/p/CpNB5TntSCF/}