5 απίθανα ανοιξιάτικα Nail Trends για να διαλέξεις

16.04.2024
5 απίθανα ανοιξιάτικα Nail Trends για να διαλέξεις
Photo: @gel.bymegan
Ενόψει Πάσχα (αλλά κι καλοκαιριού πιο μακροπρόθεσμα) ιδού μερικές ενδιαφέρουσες ιδέες για να διαλέξεις.

Τώρα που ξεκινάς τη διαδικασία αλλαγής στις ντουλάπες σου και παλεύεις με τον διαχωρισμό καλοκαιρινών και χειμωνιάτικων ρίξε και μια ματιά στις τάσεις για το μανικιούρ της άνοιξης, έτσι για να είσαι έτοιμη!

Διαφανές Γαλλικό

{https://www.instagram.com/p/C45Z7XRMQkU/}

{https://www.instagram.com/p/C2CvGfFsSxF/}

Ένα κλασικό γαλλικό μανικιούρ θεωρείται κλασικό και διαχρονικό, ανεξάρτητα από την εποχή, αλλά αυτό το καλοκαίρι θα το δούμε σε μια ενδιαφέρουσα ημιδιαφανή εκδοχή. Αντί να επιλέγουν μια έντονη αντίθεση μεταξύ ενός απαλού ροζ στρώματος βάσης και των φωτεινών λευκών άκρων, οι μανικιουρίστ έχουν δημιουργήσει κάποιες πιο απαλές, πιο καθαρές επιλογές με έναν μόνο υπαινιγμό μιας χλωμής άκρης – που συχνά παρέχεται από το ίδιο το φυσικό μήκος των νυχιών. Εάν τα νύχια σου είναι κοντά μπορείς και πάλι να επιτύχεις παρόμοιο αποτέλεσμα: απλώς ζήτα από τη μανικιουρίστ σου εξαιρετικά λεπτές άκρες σε χρώμα που είναι μόνο μία ή δύο αποχρώσεις πιο ανοιχτό από τη βάση σιτ. Αυτό θα δώσει την ψευδαίσθηση μιας φυσικής άκρης και θα δείχνει εξίσου κομψό.

Go Green

{https://www.instagram.com/p/C4oNH2BOxkz/?img_index=1}

Το πράσινο θα έχει την τιμητική του σε όλους τους τομείς της μόδας τους επόμενους μήνες και δεν θα μπορούσε να λείπει από τις επιλογές του mani/pedi. Και μάλιστα το πράσινο σε όλες τις αποχρώσεις του. Αν δεν σου αρέσει το ζωηρό, καταπράσινο, δοκίμασε το παλ, παστέλ μέντα ή το ζωηρό λάιμ. Αν συνήθως κάνεις σκούρες αποχρώσεις όλο το χρόνο, σκέψου να ανταλλάξεις το μαύρο με ένα πλούσιο πράσινο κυπαρισσί. Στο post επα΄νω μπορείς να πάρεις μερικές ιδέες, έτσι για αρχή.

Crystal couture

{https://www.instagram.com/p/C3mnclEM5ic/}

{https://www.instagram.com/p/C2kN9xsqhlF/?img_index=1}

{https://www.instagram.com/p/C27u_jkAkCI/}

Ίσως είναι αυτό που έχει μείνει ως κληρονομιά της φετινής σεζόν βραβείων, αλλά το razzmatazz του κόκκινου χαλιού έχει περάσει στον κόσμο των νυχιών, με τα κρυστάλλινα στολίδια να αποδεικνύονται εξαιρετικά δημοφιλή. Είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί, καθώς το κάθε νύχι προσφέρεται ως ο τέλειος καμβάς μινιατούρα για διακόσμηση. Και, φυσικά, δεν υπάρχει όριο στο τι μπορείς να προσθέσεις. Έχεις τη δυνατότητα και για μινιμαλιστική αλλά και μαξιμαλιστική προσέγγιση. Εσύ διαλέγεις.

Rainbow nails

{https://www.instagram.com/p/C4OUFxSstCA/}

{https://www.instagram.com/p/CtITq06A2ri/}

Εάν ένα γαλλικό μανικιούρ φαίνεται πολύ κλασσικό (ή και βαρετό) δοκίμαστε μια πιο πολύχρωμη εκδοχή του προσθέτοντας χρωματιστές άκρες σε ένα απαλό ροζ στρώμα βάσης και «παίξε» με το πάχος της γραμμής στην άρκη.

Chrome effect

{https://www.instagram.com/p/C4_VF2XMGyt/}

{https://www.instagram.com/p/C5eSFFEApLL/}

{https://www.instagram.com/p/C06m1ZMM9SD/}

Το Chrome είναι μια μεγάλη τάση στα νύχια εδώ και λίγο καιρό και δεν δείχνει σημάδια επιβράδυνσης τους επόμενους μήνες. Το αντίθετο μάλιστα. Μαζί με μικρές παραλλαγές για το teasing η τάση αυτή μπορεί να σε πάει πολύ μακριά.

Τελευταία τροποποίηση στις 16.04.2024 - 16:14