«Αόρατο» γαλλικό μανικιούρ: Το νέο trend για κλασάτο nail art

«Αόρατο» γαλλικό μανικιούρ: Το νέο trend για κλασάτο nail art
Αν παρακολουθείς τη μόδα των νυχιών θα ξέρεις ότι το γαλλικό μανικιούρ είναι σχεδόν παντού αυτή τη στιγμή. Και οι παιχνιδιάρικες προσεγγίσεις έχουν κατακλύσει το ΤikTok και το Instagram, με γαλλικά vibes σε τόνους βανίλιας και κόκκινου χρώματος, μικρογαλλική τέχνη (μερικές φορές με αστραφτερή γραμμή), παστέλ νότες και πολλά άλλα.

Επιπλέον, αμέτρητες διάσημες celebrities έχουν στραφεί σε μοναδικές εκδοχές του γαλλικού μανικιούρ, όπως η Jennifer Lopez, η Hailey Bieber, η Kim Kardashian, η Laverne Cox, η Kourtney Kardashian και άλλες που κλέβουν την παράσταση σε μεγάλες εκδηλώσεις όπως τα Όσκαρ.

Όσο για την τελευταία τάση του γαλλικού μανικιούρ αυτή τη στιγμή; Είναι η «αόρατη» γαλλική τάση, που μερικές φορές αναφέρεται ως το διπλό ή με περίγραμμα γαλλικό μανικιούρ και το οποίο είναι ότι πρέπει για τους θερμότερους μήνες. Και για να είμαστε ειλικρινείς, μοιάζει ακριβώς όπως το φαντάζεσαι. Σαν να δημιουργείς ένα κόψιμο με βαμμένα μόνο τα όρια της γαλλικής μύτης και η καθαρή απόχρωση της βάσης του μανικιούρ σου, ξεπροβάλλει μέσα από τις λεπτές γραμμές (είτε είναι μια παραδοσιακή λευκή απόχρωση, είτε πραγματικά οποιοδήποτε χρώμα θέλεις) για μια minimally chic αισθητική.

Το vanilla French είναι η ιδανική επιλογή αν έχεις βαρεθεί το κλασσικό γαλλικό μανικιούρ

Δες παρακάτω 5 ιδέες για «αόρατο» γαλλικό μανικιούρ.

{https://www.instagram.com/p/Conda58DYWc/}

{https://www.instagram.com/p/CYrqaRgvLcI/}

{https://www.instagram.com/p/CdyPs8Vphqr/}

{https://www.instagram.com/p/CksV0cyNAYh/}

{https://www.instagram.com/p/CkgtN10PO12/}

Τελευταία τροποποίηση στις 22.03.2023 - 08:59