Jennifer Lopez: Τα floral νύχια της δημιουργούν ένα ανοιξιάτικο trend που αξίζει να δοκιμάσεις

12.04.2023
Jennifer Lopez: Τα floral νύχια της δημιουργούν ένα ανοιξιάτικο trend που αξίζει να δοκιμάσεις
(Photo by Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)
H άνοιξη καλά κρατεί και τα λουλούδια ανθίζουν, σηματοδοτώντας -επιτέλους- το τέλος του χειμώνα. Για πολύ κόσμο αυτή είναι η καλύτερη περίοδος, το ίδιο και για την Jennifer Lopez που για να γιορτάσει τον ζεστό καιρό έκανε το ιδανικό ανοιξιάτικο μανικιούρ.

Kαι μόλις το δεις, θα σου αρέσει τόσο πολύ που θα το επιλέξεις και εσύ στο επόμενο ραντεβού σου με την τεχνήτρια νυχιών σου.

Το μανικιούρ φέρει την υπογραφή του Tom Bachik — του γκουρού των νυχιών της J.Lo που δουλεύει συχνά και με τις Margot Robbie, Selena Gomez, και Hailee Steinfeld —και συνδυάστηκε με ένα καθαρό, καθαρό ροζ στρώμα στη βάση πριν σχηματίσει τα πέταλα των λουλουδιών σε αποχρώσεις του ροζ, πορτοκαλί και κίτρινου, που είναι εμπνευσμένες από το ηλιοβασίλεμα.

{https://www.instagram.com/p/Cqip2bOpRzb/}

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που ο Bachik ζωγράφισε κάτι τόσο εντυπωσιακό στα δάχτυλα της Lopez. Στο παρελθόν, της είχε κάνει το micro French sparkly μανικιούρ, όπως επίσης και το ουδέτερο με glitter στην άκρη, που έγινε μεγάλη τάση το φθινόπωρο.

{https://www.instagram.com/p/CnmpQP1pEV8/}

{https://www.instagram.com/p/CjlaEhNvAXh/}

Υπήρξε και μια πιο λαμπερή επιλογή για την J.Lo, όταν ο Bachik της έκανε ένα καφέ πεντικιούρ κατά τη διάρκεια των γιορτών των Χριστουγέννων, με μια νιφάδα χιονιού στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού της.

{https://www.instagram.com/p/ClZRYEnv9S2/}

Και καθώς το νέο της άλμπουμ με τίτλο This Is Me πρόκειται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι, είναι βέβαιο ότι μέχρι τότε θα δούμε πολλές εμφανίσεις της που θα γίνουν τρεντ.

Η Jennifer Lopez αποκάλυψε τι έγραψε ο Ben Affleck στο μονόπετρο που της χάρισε και η συγκίνησή της δεν κρύβεται

Τελευταία τροποποίηση στις 11.04.2023 - 11:56