Το Micro-French-Manicure Trend είναι το όνειρο του μινιμαλισμού

02.07.2022
Το Micro-French-Manicure Trend είναι το όνειρο του μινιμαλισμού
Η τάση που είναι τόσο κομψή όσο και διακριτική και μπορεί να ταιριάξει σε κάθε στυλ

Οι περισσότερες τάσεις στα νύχια που έχουμε δει να γίνονται δημοφιλείς τα τελευταία χρόνια ήταν το όνειρο του μαξιμαλισμού, όπως το mix and match και την τάση μανικιούρ με στρας, για παράδειγμα. Είναι τολμηρά και καλύπτονται με ζωγραφισμένα στο χέρι σχέδια. Αλλά υπάρχει επίσης ένα στυλ που σίγουρα θα κάνει την καρδιά μιας μινιμαλίστριας να τραγουδήσει: η τάση του μανικιούρ "micro french".

Διπλό γαλλικό μανικιούρ: Η απόλυτη τάση για το καλοκαίρι

Όταν τα γαλλικά μανικιούρ επέστρεψαν στις τάσεις, το έκαναν δυνατά. Εκτός από το παραδοσιακό στυλ που είχαμε συνηθίσει, είδαμε πολλές άλλες εκδοχές να εμφανίζονται: βαθιά γαλλικά, διπλά γαλλικά, φιλιγκράν — και αυτή είναι μόνο η αρχή. Αλλά το micro French μανικιούρ είναι διαφορετικό από όλα αυτά.

«Είναι μια λεπτή γραμμή χρώματος στις άκρες των νυχιών σας», λέει η τεχνικός νυχιών Mariela Bosnjak από το Rawr Beauty. «Απλό αλλά τόσο σικάτο». Μπορεί να γίνει με το κλασικό λευκό βερνίκι που όλοι γνωρίζουμε ή μπορείς να το κάνεις πιο ενδιαφέρον προσθέτοντας χρώμα. Οι φωτεινές αποχρώσεις νέον ή τα μεταλλικά φινιρίσματα το καθιστούν ιδιαίτερα κατάλληλο για την άνοιξη και το καλοκαίρι.

Η λεπτή, χρωματική γραμμή κατά μήκος της άκρης των νυχιών πάνω από μια ουδέτερη βάση είναι ιδανική για κάποια που θέλει να χρωματίσει ελάχιστα τα δάχτυλα της — ή οποιαδήποτε ζει με τη φιλοσοφία του "το λιγότερο είναι περισσότερο". Είναι επίσης εξαιρετικό για τις λάτρεις των φυσικών και των κοντών νυχιών, καθώς δεν χρειάζεσαι πολύ μήκος για να το καταφέρεις.