Το vanilla French είναι η ιδανική επιλογή αν έχεις βαρεθεί το κλασσικό γαλλικό μανικιούρ

24.02.2023
Το vanilla French είναι η ιδανική επιλογή αν έχεις βαρεθεί το κλασσικό γαλλικό μανικιούρ
Μάθε πώς μπορείς να το κάνεις εύκολα μόνη σου

Αν έχεις βαρεθεί το γαλλικό μανικιούρ και όλες τις διαφορετικές εκδοχές που έχουν εμφανιστεί μέχρι τώρα, υπάρχει μια νέα τάση που ίσως είναι αυτό που αναζητείς και το έχουν αγαπήσει και οι celebrities. Το vanilla french είναι μια απαλή, φυσική επιλογή μανικιούρ που είναι εξαιρετικά κολακευτική για όσες το δοκιμάσουν – και ανάμεσα τους βρίσκονται οι Kylie Jenner, Adele και Hailey Bieber.

Το vanilla French είναι μια νέα τάση που δημιουργήθηκε αρχικά από τη celebrity nail artist Zola Ganzorigt, η οποία έκανε δημοφιλές το glazed donut μανικιούρ το 2022. Μοιάζει με το κλασικό γαλλικό μανικιούρ, αλλά με μια διαφορά. Η άκρη είναι ελαφρώς θαμπωμένη, απαλή και ροδακινί, σε αντίθεση με τα συνηθισμένα ροζ και έντονα λευκά χρώματα με τα οποία έχουμε συνδυάσει το γαλλικό μανικιούρ.

Πώς να κάνεις το viral "lip gloss" μανικιούρ της Jennifer Lopez

Είναι μια μινιμαλιστική και κολακευτική επιλογή για τα περισσότερα σχήματα νυχιών – αν και αξίζει να σημειωθεί ότι φαίνεται ακόμα καλύτερο σε μακρύτερα νύχια σε σχήμα αμυγδάλου. Για να επιμηκύνεις τα πιο κοντά νύχια, προτίμησε ένα βαθύ γαλλικό (στο οποίο η γραμμή ανεβαίνει ψηλότερα στις πλευρές του νυχιού), αλλά δεν υπάρχουν αυστηροί κανόνες – η τέχνη των νυχιών θα πρέπει να είναι κάτι που απολαμβάνεις, οπότε πειραματίσου.

Πώς να κάνεις λοιπόν το vanilla french; Ζήτησε από την τεχνικό σου να χρησιμοποιήσει έναν απαλό, καθαρό ροζ και ροδακινί τόνο ως βάση – κάτι που θα μοιάζει με την απόχρωση που έχει η βάση των νυχιών σου. Για τις άκρες, θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μια κρεμ λευκή απόχρωση, και όχι κάτι πολύ φωτεινό.

Τα blush νύχια είναι το νέο viral trend του μανικιούρ

Μπορείς όμως να το κάνεις και μόνη σου στο σπίτι, με σχετική ευκολία. Εφάρμοσε πρώτα μια βάση για να δυναμώσεις τα νύχια σου και να βοηθήσεις το μανικιούρ σου να διαρκέσει περισσότερο. Στη συνέχεια, εφάρμοσε μια λεπτή στρώση από το nude βερνίκι που έχεις επιλέξει, κάτι που θα ταιριάζει στον τόνο του δέρματος σου. Μετά από αυτό, βάψε τις άκρες χρησιμοποιώντας μια κρεμώδη απόχρωση. Για να πετύχεις το vanilla french θα πρέπει να εφαρμόσεις άλλη μια στρώση της nude απόχρωσης σε ολόκληρο το νύχι, μαζί με την άκρη. Ολοκλήρωσε με ένα top coat και ενυδατικό λάδι επιδερμίδας.