Πώς να κάνεις το viral "lip gloss" μανικιούρ της Jennifer Lopez

15.02.2023
Πώς να κάνεις το viral "lip gloss" μανικιούρ της Jennifer Lopez
Η star επέλεξε το συγκεκριμένο nail look για την πρεμιέρα της νέας της ταινίας, "Shotgun Wedding"

Με τόσες νέες τάσεις μανικιούρ που έχουν εμφανιστεί τους τελευταίους μήνες, είναι ομολογουμένως δύσκολο να αποφασίσει κανείς τι να πρωτοδιαλέξει. Όμως, χάρη στο TikTok, ξεχωρίσαμε ένα μανικιούρ που όχι μόνο είναι εύκολο να κάνεις και μόνη σου, αλλά έχει επιλεχθεί από μια από τις μεγαλύτερες stars στον κόσμο για την εμφάνιση της στο κόκκινο χαλί: τα νύχια "lip gloss".

Τα blush νύχια είναι το νέο viral trend του μανικιούρ

Πρόκειται για μια ιδέα που μοιάζει αρκετά σε επίσης viral glazed donut νύχια που έκανε σήμα κατατεθέν της η Hailey Bieber, και που απαιτεί μια λαμπερή, ουδέτερου χρώματος βάση, για να βρεθεί στο επίκεντρο η λάμψη του gloss. Η Jennifer Lopez το επέλεξε πρόσφατα για την πρεμιέρα της νέας της ταινίας "Shotgun Wedding", προσθέτοντας ένα περίγραμμα με ασημί glitter, με τη βοήθεια του αγαπημένου της nail artist, Tom Bachik.

Οι καλύτερες τάσεις στα νύχια του 2023 έχουν μια επιλογή για όλα τα στυλ

{https://www.instagram.com/p/CnnNCd8SlLW/}

Η διαδικασία που ακολούθησε ο Bachik είναι πολύ απλή, και μπορείς να την ακολουθήσεις και εσύ: Ξεκίνα κάνοντας μανικιούρ και σχηματίζοντας τα νύχια σου σε ένα μαλακό, μεσαίο στιλέτο. Στη συνέχεια, εφάρμοσε ένα ημι-διαφανές, γυαλιστερό nude βερνίκι που ταιριάζει με τον τόνο της επιδερμίδας σου. Τέλος, χρησιμοποίησε ένα σούπερ λαμπερό ασημί βερνίκι με glitter για τα άκρα των νυχιών. Είναι μια απόλυτα κομψή και glam επιλογή, που είναι ιδανική για σχεδόν κάθε περίσταση—από γάμους μέχρι κάτι πιο καθημερινό.

Τελευταία τροποποίηση στις 15.02.2023 - 07:28