Οι καλύτερες τάσεις στα νύχια του 2023 έχουν μια επιλογή για όλα τα στυλ

21.01.2023
Οι καλύτερες τάσεις στα νύχια του 2023 έχουν μια επιλογή για όλα τα στυλ
Σου δίνουμε την απαραίτητη έμπνευση που χρειάζεσαι για το επόμενο ραντεβού σου

Η τέχνη των νυχιών έχει γίνει μέσο έκφρασης του εαυτού μας και όχι απλώς η εφαρμογή ενός βερνικιού. Πέρυσι, είδαμε πολυτελή φινιρίσματα (όπως τα glazed donut νύχια της Hailey Bieber), εντυπωσιακά prints και έντονες αποχρώσεις. Πώς ακριβώς όμως μοιάζουν οι τάσεις για το 2023;

Τα μαύρα ombre νύχια είναι ο πιο όμορφος τρόπος για να φέρεις το μανικιούρ σου σε χειμερινή διάθεση

Είτε προτιμάς την πιο μινιμαλιστική τέχνη στα νύχια είτε έχεις τη διάθεση να πειραματιστείς με διαφορετικές υφές και χρώματα, οι φετινές τάσεις στα νύχια έχουν κάτι για όλες.

Chrome νύχια

«Το διακριτικό chrome θα συνεχίσει σίγουρα να κάνει πάταγο ως τάση μετά τη δημοτικότητα γύρω από τα νύχια 'Glazed Donut' της Hailey Bieber φέτος», λέει η Nadine Abramcyk, ιδρύτρια της Tenoverten.

Καθαρά statement νύχια

Η celebrity nail artist Elle Gerstein λέει ότι τα καθαρά, μίνιμαλ νύχια εξακολουθούν να κάνουν δήλωση. Σκέψου πιο ουδέτερα και καθαρά νύχια, προσθέτοντας ωστόσο λίγη λάμψη ή κομψές πινελιές στα νύχια.

Baby γαλλικό

Τα γαλλικά νύχια είναι πάντα μια κλασική επιλογή, αλλά τώρα έχουν επανεφευρεθεί με πολλές διαφορετικές παραλλαγές. Στη baby εκδοχή τους, βλέπουμε μια λεπτή γραμμή στην άκρη του νυχιού.

Νύχια με υφή

Τα τρισδιάστατα νύχια είναι δημοφιλή εδώ και καιρό, αλλά το μανικιούρ με υφή πάει τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο. «Αυτό συμβαίνει όταν πολλαπλές υφές αποτυπώνονται σε ξεχωριστά στρώματα για να δημιουργήσουν διάσταση», λέει η Gerstein. Μπορείς επίσης να παίξεις με το φινίρισμα των νυχιών σου αναμειγνύοντας και ταιριάζοντας το ματ βερνίκι με το βερνίκι gel για ένα ανάγλυφο αποτέλεσμα.

Νύχια με αερογράφο

Το Airbrushing ήταν ένα εργαλείο στη βιομηχανία νυχιών για δεκαετίες και σιγά σιγά εξαφανίστηκε, αλλά θα επανέλθει καθώς τα ombre nails γίνονται πιο δημοφιλή. Τώρα που περισσότεροι πελάτες ζητούν σχέδια που απαιτούν την τέλεια ανάμειξη χρωμάτων—όπως τα γαλλικά μανικιούρ ombre—οι nail artists θα πιάσουν τους αερογράφους τους για να δημιουργήσουν ένα απρόσκοπτο αποτέλεσμα.