Τα blush νύχια είναι το νέο viral trend του μανικιούρ

25.01.2023
Τα blush νύχια είναι το νέο viral trend του μανικιούρ
Εσύ θα δοκίμαζες το εφέ του ρουζ…στα νύχια σου;

Οι τάσεις του TikTok έρχονται και παρέρχονται, αλλά οι συμβουλές ομορφιάς που μας διδάσκουν διαρκούν στο πέρασμα του χρόνου. Η πιο πρόσφατη τάση ομορφιάς είναι ένα κορεάτικο στυλ μανικιούρ που ονομάζεται «ρουζ νύχια».

Οι 6 πιο δημοφιλείς νέες τάσεις του γαλλικού μανικιούρ

Με 16 εκατομμύρια προβολές στο hashtag #blushnails, οι καλλιτέχνες νυχιών στο TikTok κάνουν μαθήματα για το πώς να αποκτήσει κανείς αυτό το look, και το μόνο που χρειάζεται είναι ένα απαλό ροζ βερνίκι και μια πινελιά ρουζ. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα μανικιούρ με ένα ροζ ντεγκραντέ εφέ, ακριβώς όπως αναμειγνύεις την αγαπημένη σου απόχρωση ρουζ στα μάγουλά σου.

Πώς να κάνεις τα νύχια σου να μακρύνουν και να είναι πιο δυνατά

Το ρουζ, που βρίσκεται στο επίκεντρο αυτής της τάσης, απλώνεται στο κέντρο των νυχιών με ένα σφουγγαράκι μακιγιάζ ή λεπτό πινέλο μανικιούρ, αφού περαστεί πρώτα μια στρώση από ένα διάφανο, γαλακτερό, απαλό ροζ ή nude βερνίκι. Στο τέλος, εφαρμόζεται ένα top coat για λάμψη και διάρκεια.

Όπως θα έκανες και με το μακιγιάζ σου, έτσι και σε αυτό το trend νυχιών μπορείς να επιλέξεις την απόχρωση ρουζ της αρεσκείας σου (από κόκκινο μέχρι κουφετί). Αν θέλεις μια πιο glam εκδοχή μπορείς να προσθέσεις μικρά στρας στην επιφάνεια των νυχιών ή αν προτιμάς κάτι πιο ρομαντικό, μπορείς να δημιουργήσεις ένα σχέδιο καρδιάς.