Hydrobiotic: Τι είναι και γιατί μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση δίνει δωρεάν 10.000 μπουκάλια;

01.03.2023
Hydrobiotic: Τι είναι και γιατί μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση δίνει δωρεάν 10.000 μπουκάλια;
Τα προβιοτικά χρονολογούνται από τις αρχές του 1900, αλλά μόλις πρόσφατα κέρδισαν μεγαλύτερη απήχηση και δημοτικότητα στον κόσμο της ομορφιάς και της περιποίησης γενικότερα.

Τις τελευταίες δεκαετίες, μελέτες έχουν αναδείξει τα οφέλη των προβιοτικών για την υγεία στο δέρμα, το ήπαρ, το αναπαραγωγικό και το ανοσοποιητικό σύστημα. Είναι ωφέλιμα και βοηθούν στην προώθηση ενός υγιούς οργανισμού. Πρόσφατες μελέτες έχουν δείξει τα οφέλη των προβιοτικών για τη θεραπεία δερματικών παθήσεων, όπως η ακμή. Η τελευταία είναι μια φλεγμονώδης πάθηση του δέρματος που προκαλείται από υπερβολική παραγωγή λιπαρότητας και απόφραξη των πόρων με νεκρά κύτταρα του δέρματος και βακτήρια. Αυτό οδηγεί στο σχηματισμό εξογκωμάτων ακμής, φλύκταινων και κύστεων στο δέρμα. Εμείς σε συνεργασία με την ομάδα της InaEssentials σας παρουσιάζουμε τον φυσικό συνδυασμό για την επίμονη ακμή, το λιπαρό δέρμα και την αφαίρεση των μαύρων στιγμάτων.

Τι είναι το Hydrobiotic και γιατί μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση δίνει δωρεάν 10.000 μπουκάλια;

Η InaEssentials είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που δημιουργεί υψηλής ποιότητας φυσικά προϊόντα ομορφιάς. Κατά παράδοση, η οικογένεια θέλει να εκφράσει την εκτίμησή της στις γυναίκες και να κάνει την Ημέρα της Γυναίκας ξεχωριστή. Κάθε χρόνο η InaEssentials γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας δίνοντας δωρεάν 10.000 μπουκάλια από το best seller προϊόν της. Αυτή η χειρονομία εκφράζει την ευγνωμοσύνη και το σεβασμό προς τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο και στοχεύει να κάνει την ημέρα αυτή πραγματικά μαγική, προσφέροντάς τους την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα βιολογικά καλλυντικά χωρίς κόστος.

ina1

Φέτος η InaEssentials δίνει δωρεάν το καινοτόμο προϊόν της με μεταβιοτικό σύμπλεγμα - Hydrobiotic - με Λεβάντα & Μέντα. Συνδυάζει τα καλύτερα προϊόντα για την ακμή και τα μαύρα στίγματα: 100% ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ Νερό Λεβάντας - Hydrolina, Νερό Μέντας - Hydrolina και ένα επαναστατικό μεταβιοτικό σύμπλεγμα - κάτι πραγματικά πρωτοποριακό στη βιομηχανία περιποίησης δέρματος.

Hydrobiotic με Λεβάντα και Μέντα που συνδυάζεται τέλεια με Μαύρη Maskina.

hydrobiotic infographic 1 480x480

Ας γνωρίσουμε καλύτερα τα προϊόντα της InaEssentials:

Το Hydrobiotic – Λεβάντα & Μέντα της InaEssentials είναι μια μοναδική, καινοτόμος φόρμουλα που συνδυάζει 100% βιολογικό υδρολάτη λεβάντας και 100% βιολογικό υδρολάτη μέντας με Lentimyrt – μεταβιοτικό σύμπλεγμα Μυρτιάς και Μαστιχόδεντρου.

InaEssentials-Hydrobiotic
100% Βιολογικό Νερό Λεβάντας από Βιολογικά χωράφια - μια φυσική λύση για την καταπολέμηση της ακμής και των μαύρων στιγμάτων.

Η InaEssentials δημιούργησε μια αποτελεσματική και 100% φυσική λύση για την ακμή και τα μαύρα στίγματα. Χάρη στη βιολογική μέθοδο καλλιέργειας, το νερό έχει διατηρήσει την ικανότητά του να καθαρίζει τους πόρους του προσώπου και έτσι να προλαμβάνει την ακμή και τα μαύρα στίγματα. Το νερό λεβάντας είναι τέλειο για το λιπαρό δέρμα, λόγω των ιδιοτήτων του που ρυθμίζει το pH.

100% βιολογικό νερό μέντας – συσφίγγει και κάνει ματ την επιδερμίδα

Το νερό μέντας είναι η τέλεια καθημερινή προσθήκη στην περιποίηση του δέρματός σας εάν έχετε μάλλον ξηρό δέρμα. Θα το ενυδατώσει και θα φέρει μια αίσθηση φρεσκάδας. Το πιο σημαντικό, τα ενεργά συστατικά της μέντας καθαρίζουν σε βάθος τους πόρους και ρυθμίζουν το υπερβολικό σμήγμα.

Ο τέλειος συνδυασμός με Μαύρη Maskina:

Η επίδραση του Hydrobiotic θα μπορούσε να είναι ακόμη πιο ισχυρή σε συνδυασμό με την μάσκα από πηλό, Maskina.

3 1 480x480

Πρόκειται για μία εξαιρετικά αποτελεσματική φυσική μαύρη μάσκα προσώπου με καολίνη, ενεργό άνθρακα, λεβάντα και νιασιναμίδη. Καταπολεμά ενεργά τη λιπαρότητα και την επίμονη ακμή παρέχοντας βαθύ καθαρισμό και απαλλαγή από τα μαύρα στίγματα. Η Μαύρη Maskina είναι ειδικά σχεδιασμένη για να συμπληρώσει το Υδροβιοτικό - Λεβάντα & Μέντα. Γνωρίστε τα φυσικά συστατικά της.

Η βάση της Μαύρης Maskina είναι ή καολίνη. Περιέχει πολλά μέταλλα και βιταμίνες. Το μαγνήσιο βελτιώνει την παραγωγή κολλαγόνου, το οποίο οδηγεί στη διατήρηση της ισορροπίας και ρύθμισης της υγρασίας του δέρματος και στην εξομάλυνση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Ένα σύμπλεγμα από μέταλλα και στοιχεία τα οποία συμβάλλουν στη ρύθμιση της έκκρισης του σμήγματος , στην καταπολέμιση της υπερβολικής λιπαρότητας και στην αναγέννηση των κυττάρων. Αυτό βοηθά στην επούλωση των ουλών, στη μείωση της ακμής και στη βελτίωση της υφής και της όψης του δέρματος.

maskina content 11 αντίγραφο

Γιατί όμως δουλεύουν τόσο καλά μαζί;

Το μυστικό είναι ο συνδυασμός των διαφορετικών συστατικών.
Η Λεβάντα, η Μέντα και η νιασιναμίδη στην Μαύρη Maskina θα φροντίσουν να αποφράξουν και να συρρικνώσουν τους πόρους. Αυτό θα κάνει το δέρμα σας υγιές για μεγάλο χρονικό διάστημα, θα καταπραΰνει τον ερεθισμό και θα σβήσει τα δυσάρεστα σημάδια ακμής και τις παλιές ατέλειες.

Η InaEssentials με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας εκφράζει την εκτίμησή της σε όλες και σας κάνει δώρο 10.000 μπουκάλια από το best seller προϊόν της.

inaessentials.gr

facebook.com

instagram.com

Τελευταία τροποποίηση στις 07.03.2023 - 11:45