Soap Nails: Το νέο trend για το μανικιούρ που θα σε ενθουσιάσει

15.01.2024
Soap Nails: Το νέο trend για το μανικιούρ που θα σε ενθουσιάσει
Ό,τι πιο φρέσκο, καθαρό, κομψό και μινιμαλιστικό για τα νύχια σου αυτό τον καιρό!

Αν βαρέθηκες τα έντονα χρώματα (και) στο μανικιούρ και θέλεις κάτι πιο... ήσυχο αλλά ξεχωριστό για την περίοδο αυτή, το νέο trend έχει σχέση με το σαπούνι και θα σε ενθουσιάσει.

Τι είναι τα Soap Nails

Πρόκειται για μία τάση που ανεβα΄ζει την αισθητική των «καθαρών» νυχιών σε άλλο επίπεδο καθώς, κατά κάποιον τρόπο «μιμείται» την εικόνα των νυχιών που... τρίζουν από καθαριότητα! Είναι αυτή η αίσθηση φρεσκάδας ενός mani που μόλις αναδύθηκε από τον αφρό με σαπούνι μετά από ένα αφρόλουτρο.

{https://www.instagram.com/reel/CiXGsv2D0cy/}

Χαρίζει στα γυμνά νύχια ένα σούπερ γυαλιστερό top coat που δίνει στα νύχια ένα σχεδόν υγρό καθαρό φινίρισμα. Φυσικά μπορείτε να προσαρμόσετε την τάση, τοποθετώντας από κάτω καθαρές ροζ αποχρώσεις ή γαλακτώδεις αποχρώσεις. Και μπορείτε να ολοκληρώσετε με λίγη λεπτή τέχνη νυχιών, αν θέλετε, σε παρόμοια χαμηλών τόνων, καθαρές αποχρώσεις όπως τραγανό λευκό ή αφρώδη κρέμα.

Τα μυστικά για τα τέλεια soap nails

Δες αυτό το trend κα΄τι ανάλογο του μακιγιάζ χωρίς μακιγιάζ! Με αυτό το δεδομένο, υπογραμμίζουμε τη σημασία της βάσης! Με αυτή τη λογική, λοιπόν, όπως δεν μπορείς πετύχεις το τέλειο μακιγιάζ χωρίς μακιγιάζ χωρίς να έχεις φροντίσει νωρίτερα όσο περισσότερο μπορείς την επιδερμίδας σου, έτσι για την περίπτωση των νυχιών θα πρέπει να έχεις αφιερώσει λίγο περισσότερο χρόνο στην προετοιμασία και όχι τόσο πολύ στο βερνίκι.

Είτε εσύ, είτε ο nail artist που θα επισκεφθείς θα πρέπει να δώσει μεγάλη σημασίασ στο σχολαστικό καθάρισμα των νυχιών από οποιοδήποτε προηγούμενο βερνίκι, να τα τρίψει μέχρι να γυαλίσουν, να κόψεις προσεκτικά τα τραχιά πετσάκια και να τα λιμάρει ώστε να είναι όμορφα συμμετρικά.

Στη συνέχεια δίνουμ μια έξτρα λάμψη με ένα εξαιρετικά γυαλιστερό βερνίκι και top coat. Μπορείτε να το διατηρήσετε εντελώς διαυγές ή να επιλέξετε μια φόρμουλα με ροζ απόχρωση ή γαλακτώδη απόχρωση. Το χρώμα είναι λιγότερο σημαντικό από ένα εξαιρετικά φρέσκο ​​φινίρισμα. Για να ολοκληρώσετε τα πράγματα, θα θέλετε να βεβαιωθείτε ότι τα χέρια σας έχουν την ίδια περιποίηση, οπότε η απολέπιση με ένα scrub ζάχαρης ακολουθούμενη από μια ενυδατική κρέμα χεριών ή μάσκα θα σας δώσει το πιο απαλό δέρμα για να το συνδυάσετε με πεντακάθαρα νύχια σαπουνιού.

Ιδού μερικές ιδέες για το κομψότατο αυτό trend που θα υιοθετήσουμε σίγουρα:

Sheer pink

{https://www.instagram.com/p/CvkC4QiMKkt/d9104}

Milky pink soap nails

{https://www.instagram.com/p/CRWOpgFskjj/}

Quiet luxury soap nails

{https://www.instagram.com/p/CvA7QSFg6HR/}

Quiet luxury soap nails

{https://www.instagram.com/p/CvW2nlRIna5/}

Dinky dot soap nails

{https://www.instagram.com/p/Ctj8SQ-MuC6/}

Crème soap nails

{https://www.instagram.com/p/CetzTznsSHl/}

Shiny sheer soap nails

{https://www.instagram.com/p/CxVq33mMLus/}

Τελευταία τροποποίηση στις 14.01.2024 - 13:17