Spring Nails: 7 απίθανες προτάσεις για να φέρεις την άνοιξη και στα νύχια σου

03.03.2024
Spring Nails: 7 απίθανες προτάσεις για να φέρεις την άνοιξη και στα νύχια σου
Είτε το πιστεύεις, είτε όχι ο Μάρτιος είναι ήδη εδώ και μαζί του και η αίσθηση της Άνοιξης έρχεται σε όλους τους τομείς, ακόμη και στο manicure.

Σε μερικά σημεία της χώρας ο Μάρτιος έφτασε με... δόντια (σε ό,τι αφορά τις καιρικές συνθήκες) όμως έφτασε! Η μέρα έχει μεγαλώσει πολύ, ο ήλιος έχει διαφορετική λάμψη και η διάθεση κάπως αλλα΄ζει. Το νιώθεις κι εσύ;

Αν έχεις διάθεση ανεβασμένη και όρεξη για μία αλλαγή και ανανέωση έχουμε μερικές ενδιαφέρουσες προτάσεις σε ότι αφορά στα νύχια σου. Είτε με λίγο χρώμα είτε με πιο κλασσικές επιλογές το spring mani έρχεται για να σε ξεσηκώσει.

Ιδού μερικές προτάσεις που ξεχωρίσαμε από μια βόλτα στα social αλλά, όπως, σίγουρα ξέρεις ήδη... ουκ έστιν αριθμός (προτάσεων, δηλαδή!)

1. Το πράσινο της ελιάς

{https://www.instagram.com/p/CxWAnC_Md2O/}

Ναι, αυτό το σκούρο χακί, πράσινο χρώμα ήρθε για να μείνει. Εντάσσεται με τον πιο κομψό τρόπο στην παλέτα και της άνοιξης και αποτελεί μια σχετικά safe επιλογή.

Οι πιο κομψές ιδέες μανικιούρ για κοντά νύχια

2. Φωτεινό φυστικί

{https://www.instagram.com/p/CxTfmzrMWxr}

Παραμένοντας στους πράσινους τόνους αλλά σε πιο light εκδοχή, αυτή η απαλή απόχρωση φιστικιού θα μπορούσε να είναι η τέλεια επιλογή για εσένα που προτιμάς λίγο περισσότερο φως.

3. Και παστέλ και γαλλικό

{https://www.instagram.com/p/CbhRjJnMpO5}

Τα παστέλ χρώματα θα κυριαρχούν την άνοιξη και τι καλύτερο από το να ενσωματώσεις τις απαλές αποχρώσεις του μπλε, του πράσινου και του ροζ στο σετ νυχιών σου.

4. Mini french, always pastel

{https://www.instagram.com/p/CP-lYdxHXfm}

Συνεχίζοντας την προηγούμενη έμπνευση, πάμε σε κάτι πιο δημιουργικό και πιο παιχνιδιάρικο με αυτό το mini γαλλικό με multi χρώματα, πα΄ντα σε παστέλ τόνους. Απίθανο, πραγματικά.

5. Μαύρο with a twist

{https://www.instagram.com/p/CylTyp8PV-x/}

Το μαύρο χρώμα, ακόμη και στα νύχια παραμένει all time classic αλλά αν για κάποιο λόγο σου φαίνεται «πολύ» για αυτή την εποχή, μπορείς να το «σπάσεις» με ένα funky σχέδιο και να το απογειώσεις.

5 λόγοι για να αλλάξεις τη μανικιουρίστα σου

6. Nude nails

{https://www.instagram.com/p/CzKFcUmMjwn/}

Ναι, το nude είναι τάση και παρεμένει ισχυρή και αυτή την άνοιξη! Μια πολύ κομψή και καθαρή επιλογή!

7. Full colour

Beautiful nail art presentation

Άνοιξη σημαίνει χρώματα και παιχνίδια και γιατί να μην παίξεις διαλέγοντας ένα διαφορετικό χρώμα για κάθε σου νύχι;

Τελευταία τροποποίηση στις 03.03.2024 - 22:27