5 τάσεις για να είσαι μέσα στη μόδα τη φετινή Άνοιξη

5 τάσεις για να είσαι μέσα στη μόδα τη φετινή Άνοιξη
Η Άνοιξη έφτασε και ήδη έχουμε ξετρελαθεί στην ιδέα ότι μας αποχαιρετά ο χειμώνας αφού όλα πια θα είναι πιο χρωματιστά και πιο φωτεινά.

Για παράδειγμα, τα μάλλινα χειμωνιάτικα παλτό σου θα δώσουν τη θέση τους σε χαρούμενα κομμάτια από τη γκαρνταρόμπα σου αλλά και μαγιό. Και ίσως μέχρι να ανέβουν λίγο οι θερμοκρασίες, να θέλεις να κάνεις και κάποια ψώνια — αλλά αν δεν μπορείς να αποφασίσεις τι πρέπει να αγοράσεις εμείς είμαστε εδώ για να σου πούμε τι προστάζει η ανοιξιάτικη μόδα του 2023.

Western look

western-usplash_1.jpg

To ήξερες ότι η μόδα Old Western είναι τρομερά θηλυκή ; Από τα bootcut τζιν με τις δερμάτινες ζώνες μέχρι τα τανκ τοπ της Harley Davidson και τα πουκάμισα henley, υπάρχουν πολλά χαλαρά στυλ για να πειραματιστείς. Μην ξεχάσεις να συνδυάσεις το στυλ με καουμπόικες μπότες.

Οι σημαντικές αστρολογικές ημερομηνίες του Μαρτίου και πώς θα σε επηρεάσουν

Maxi φούστες

maxi-skirts-usplash.jpg

Αν έχεις βαρεθεί τα τζιν οι φούστες μπορούν να μεταμορφώσουν το στυλ σου. Αλλά μια κομψή μάξι φούστα είναι πολύ πιο κλασάτη από μια μίνι- αυτό να λέγεται. Μπορείς να τις βρεις σε ίσια γραμμή, σε τζιν, πλεκτές ή μεταξωτές. Και αν αναρωτιέσαι με τι παπούτσια να τις συνδυάσεις, σου έχουμε και εδώ την απάντηση: με πλατφόρμες ή ψηλές μπότες.

Floral

floral.jpg

Τα λουλούδια, πράγματι, επιστρέφουν κάθε άνοιξη αλλά αν έχεις βαρεθεί τα ίδια floral ρούχα κάθε χρόνο, υπάρχουν πολλές επιλογές. Τα τριαντάφυλλα, τα μικροσκοπικά λουλούδια, τα vintage floral prints - που θα έκαναν και τη μαμά σου, μη σου πούμε τη γιαγιά σου περήφανη - είναι όλα στη μόδα οπότε επίλεξε floral φέτος την άνοιξη.

Η Σοφία Καρβέλα και τα πανωφόρια της δίνουν την απόλυτη στυλιστική έμπνευση και για την Άνοιξη

Πυτζάμα στυλ

pyjama-fashion.jpg

Επ,σε βλέπουμε που γελάς! Το πιτζάμα στυλ είναι τάση και φοριέται όλη την ημέρα. Οι celebrities δείχνουν μεγάλη αγάπη για το slip dress τελευταία. Και παράδειγμα είναι οι Hailey Bieber, Kendall Jenner και Florence Pugh. Οι κορσέδες με ρομαντικές λεπτομέρειες από δαντέλα μπορούν επίσης να ενσωματωθούν στις εμφανίσεις σου όπως μπορούν να συνδυαστούν και τα πιο ντελικάτα κομμάτια με πιο βαριά υφάσματα, όπως βαμβακερά τζιν ή πλεκτά.

Goth στυλ

{https://www.instagram.com/p/Co8AzJRPeFK/}

Μπορεί το μαύρο να μην ταιριάζει στην άνοιξη, αλλά είναι trend χάρη στην ερμηνεία της Jenna Ortega, της Wednesday Addams στο Netflix. Όταν ο καιρός θα ζεστάνει μια γοτθική εμφάνιση με συγκεκριμένες λεπτομέρειες όπως ρούχα με μαύρη δαντέλα και διάφανη επένδυση, θα πάει το ντύσιμο σου σε ένα άλλο επίπεδο. Δοκίμασε να συνδυάσεις τις πλατφόρμες σου με ένα μαύρο κορσέ πάνω από ένα διάφανο, πολύχρωμο μακρυμάνικο τοπ ή να φορέσεις ένα αμάνικο φόρεμα.

Τελευταία τροποποίηση στις 01.03.2023 - 12:43