Η Σοφία Καρβέλα και τα πανωφόρια της δίνουν την απόλυτη στυλιστική έμπνευση και για την Άνοιξη

21.02.2023
Η Σοφία Καρβέλα και τα πανωφόρια της δίνουν την απόλυτη στυλιστική έμπνευση και για την Άνοιξη
Στυλίστρια με ένα ιδιαίτερο προσωπικό ύφος η Σοφία Καρβέλα παραδέχεται πως τα πανωφόρια της είναι το πιο συναρπαστικό πράγμα στη ζωή της κι εμείς συμφωνούμε - ως προς το επίθετο, τουλάχιστον γιατί για τον υπερθετικό βαθμό δεν μπρορούμε να ξέρουμε!

Πολλά και διάφορα looks μοιράζεται μέσα από τη σελίδα της στο Instagram η Σοφία Καρβέλα ενώ η μητε΄ρα της, Άννα Βίσση, έχει παραδεχτεί επανειλημμένα πως είναι εκείνη που "την ντύνει" σε κάθε της εμφάνιση.

Άννα Βίσση: Η συγκινητική ανάρτηση για τα γενέθλια της μοναχοκόρης της

Μία από τις εμμονές της - και δεν το λέμε με κακή έννοια - της Σοφίας είναι τα σακάκια και τα παλτό τα οποία χρησιμοποιεί και αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο. Σε κάθε χρώμα, μάκρος και στυλ, το πανωφόρι (με την ευρύτερη έννοια) είναι το αγαπημένο item της με πιο λατρεμένο, όπως ομολόγησε πρόσφατα το blazer.

"Τα Blazers είναι η ερωτική μου γλώσσα" γράφει σε λεζάντα που συνοδεύει φωτογραφία της με ένα λευκό σακάκι τέτοιου είδους και εμείς βάζου΄με "Άριστα 10"

{https://www.instagram.com/p/Cos0azLP_op/}

Σε άλλη ανάρτηση τη βλέπουμε με μια πιο τολμηρή επιλογή με παλτό, αυτή τη φορά. Κόκκινο της φωτιάς τόσο στα ρούχα όσο και στα αξεσουάρ. Μια επιλογή που μπορεί να σε βγάλει "ασπροσπρόσωπη" σε όποια υποχρέωση, όποια ώρα της ημέρας.

{https://www.instagram.com/p/CohonHBOhRo/}

Ποιος είπε ότι το παλτό φοριέται μόνο με γόβες ή μπότες; Με φόρμα και αθλητικά (αλλά και τιάρα στο κεφάλι!) φορά το casual παλτό της η Σοφία και μας αρέσει πολύ! Βουρ για γυμναστήριο!

{https://www.instagram.com/p/Cn7NHJcuYXu/}

Σε τόνους εκρού μια, επίσης, καθημερινή επιλογή που συνδυασμένη με τον σκούφο στο κεφάλι γίνεται ακόμη πιο casual.

{https://www.instagram.com/p/CmEdBNGu3a2/}

Ένα απόγευμα στο Μουσείο με τα παιδιά της, τζιν, fleece, sneakers και νερό στην τσέπη. Και φυσικά ένα κλασσικό ψαροκόκκαλο παλτό σε 3/4 που ταιριάζει σχεδόν με τα πάντα.

{https://www.instagram.com/p/Co0OT-IPOF5/}

Και μία από τις πιο πρόσφατες εμφανίσεις, casual και πάλι, όπου το παλτό είναι δερμάτινο και έρχεται σε έντονο τυρκουάζ χρώμα. Όνειρο! Με αυτή την ανάρτηση έρχεται και η δήλωση περί του πιο συναρπαστικού πράγματος στη ζωή της.

{https://www.instagram.com/p/Co26YOZPTZP/}

Όσο για το δικό μας αγαπημένο look; Τα λόγια είναι περιττά! Το κοιτάζουμε ακόμη μία φορά και το... υιοθετούμε. Σοφία Καρβέλα, Keep them coming!

{https://www.instagram.com/p/CoGTtGGveBh/}

Τελευταία τροποποίηση στις 21.02.2023 - 17:49