Ο Pharrell Williams είναι ο νέος creative director του Louis Vuitton

19.02.2023
Ο Pharrell Williams είναι ο νέος creative director του Louis Vuitton
Μάθε όσα είναι μέχρι στιγμής γνωστά

Η Louis Vuitton ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι ο Pharrell Williams είναι ο νέος δημιουργικός διευθυντής των ανδρικών συλλογών. Ο τραγουδιστής αναλαμβάνει τον πολυπόθητο ρόλο που άφησε πίσω του ο Virgil Abloh, ο οποίος πέθανε τον Νοέμβριο του 2021, και θα παρουσιάσει την πρώτη του συλλογή τον ερχόμενο Ιούνιο κατά τη διάρκεια της Ανδρικής Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι.

{https://www.instagram.com/p/CosdQGrrMl4/}

Η φεμινιστική δήλωση της Chiara Ferragni στο Sanremo έχει δημιουργήσει ποικίλες αντιδράσεις

Το 2018, ο Abloh έκανε γνωστός ως ο πρώτος Αφροαμερικανός που ηγήθηκε της σειράς ανδρικών ενδυμάτων του οίκου. Ήταν επίσης ένας από τους λίγους μαύρους σχεδιαστές που ηγήθηκαν ενός μεγάλου πολυτελούς οίκου μόδας. Ο Williams είναι γνωστός ως ένας από τους καλύτερους μουσικούς παραγωγούς στη βιομηχανία και υπήρξε κριτής στο "The Voice". Εκτός από την επιτυχία του στο χώρο της μουσικής, ο Williams έχει ασχοληθεί και με τη μόδα, καθώς είναι υπεύθυνος του Billionaire Boys Club, μιας μάρκας streetwear που ιδρύθηκε από τον ίδιο το 2003, και του brand παπουτσιών Icecream.

Αυτά είναι τα πιο hot fashion brands παγκοσμίως

Η απάντηση στο γιατί η Louis Vuitton επέλεξε τον Williams για αυτόν το ρόλο ίσως κρυ΄βεται στο γεγονός πως ο μουσικός συνεργάζεται ήδη με την Tiffany & Co. που ανήκει στο σύλογο LVMH και ότι το 2008, ο Williams συνεργάστηκε με την LV για μια συλλογή κοσμημάτων. Σε προσωπικό επίπεδο, ο Williams ήταν φίλος του Abloh.

Τελευταία τροποποίηση στις 19.02.2023 - 09:25