Rihanna: Σε ρόλο μοντέλου για τη Louis Vuitton με την κοιλιά της σε πρώτο πλάνο

Rihanna: Σε ρόλο μοντέλου για τη Louis Vuitton με την κοιλιά της σε πρώτο πλάνο
Με πολλές τσάντες και μια κοιλίτσα να προεξέχει από ένα ξεκούμπωτο σακάκι, το στυλ εγκυμοσύνης της Rihanna έχει εκτοξεύσει την τελευταία καμπάνια του οίκου Louis Vuitton.

O εγκέφαλος της καμπάνιας είναι ο μουσικός Pharrell Williams, ο οποίος πριν από λίγες μέρες παρουσίασε την πρώτη του συλλογή για την Louis Vuitton από τον Φεβρουάριο, οπότε και διαδέχθηκε τον αείμνηστο Virgil Abloh ως δημιουργικός διευθυντής ανδρικών ενδυμάτων.

Τραβηγμένες από τους φωτογράφους Keizo Kitajima και Martine Syms, οι φωτογραφίες — και ένα βίντεο καμπάνιας που τις συνοδεύει — παρουσιάζουν τη νέα άποψη του Williams για την εμβληματική τσάντα Speedy του οίκου Louis Vuitton. Η Rihanna απεικονίζεται με διάφορες εκδοχές της τσάντας σε κόκκινο, πράσινο, κίτρινο και μπλε.

{https://www.instagram.com/p/Ct84RDyg2I6/?hl=el}

Σε ένα δελτίο τύπου, ο γαλλικός γίγαντας ειδών πολυτελείας την περιέγραψε ως «σύμβολο της ανθρώπινης ενδυνάμωσης».

Ο Pharrell Williams είναι ο νέος creative director του Louis Vuitton

Η Rihanna, η οποία στο παρελθόν συνεργάστηκε με τον Williams στο κομμάτι των N.E.R.D. «Lemon», έχει κερδίσει επαίνους για το στιλ της στην περίοδο της μητρότητας. Σε πολλές από τις φωτογραφίες της καμπάνιας φαίνεται να φορά ρούχα Louis Vuitton με το μοτίβο της σκακιέρας, το οποίο κυριάρχησε την περασμένη Τρίτη στην παρουσίαση της εταιρείας για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2024.

{https://www.instagram.com/p/Ct84pLQtxvF/?hl=el}

Η τραγουδίστρια ήταν μία από τις πολλές διασημότητες που ήταν παρούσες εκείνο το βράδυ, το οποίο σηματοδότησε το ντεμπούτο του Williams στη Louis Vuitton. Αφού έφτασε αργά στο σόου, μπήκε κρυφά και κάθισε στην πρώτη σειρά δίπλα στον φίλο της, ράπερ A$AP Rocky, με τον οποίο περιμένουν το δεύτερο παιδί τους.

Στην πασαρέλα, ο Williams παρουσίασε πάνω από 70 looks σε μια εντυπωσιακή επίδειξη που περιλάμβανε μια πλήρη ορχήστρα και χορωδία γκόσπελ, ενώ και ο ίδιος τραγούδησε μαζί με τον Jay Z.

{https://www.instagram.com/p/Ct6-vsmAysP/?hl=el}

Αν και αποκαλύφθηκε ως μέρος μιας συλλογής ανδρικών ενδυμάτων, η επανασχεδιασμένη τσάντα διατίθεται στο εμπόριο ως προϊόν unisex. Η Louis Vuitton δήλωσε ότι η Speedy ήταν «μια από τις πρώτες τσάντες» που είχε ο Williams στη συλλογή του και ότι η εκδοχή του ήταν εμπνευσμένη από «τους κώδικες και τη στιλιστική στάση» της Canal Street της Νέας Υόρκης.

{https://www.instagram.com/p/Ct83_ECtDwr/?hl=el}

«Η Speedy ήταν πάντα μια ανδρική πάνινη τσάντα μέχρι που έφτιαξαν μια μικρότερη εκδοχή για την Audrey Hepburn το 1965», δήλωσε ο Williams σε δελτίο τύπου μετά το σόου της περασμένης εβδομάδας. «Ήθελα να πάρω κάτι που ένιωθα ότι θα ήταν unisex και απλά να φτιάξω μια υπέροχη τσάντα για ανθρώπους. Είναι ένα καθημερινό σύμβολο σχεδιασμένο για κάθε τομέα της ζωής».

Τελευταία τροποποίηση στις 29.06.2023 - 10:02