Οι σημαντικές αστρολογικές ημερομηνίες του Μαρτίου και πώς θα σε επηρεάσουν

01.03.2023
Οι σημαντικές αστρολογικές ημερομηνίες του Μαρτίου και πώς θα σε επηρεάσουν
Ο Μάρτιος έχει τη φήμη ενός πολύ "δραστήριου" μήνα αστρολογικά οπότε είναι ενδιαφέρον να μάθεις ποιες είναι οι σημαντικές του ημερομηνίες και πώς θα σε επηρεάσουν.

Σημαντικές αστρολογικές ημερομηνίες τον Μάρτιο του 2023

2 Μαρτίου: Η διέλευση του Ερμή στους Ιχθύες

7 Μαρτίου: Πανσέληνος στην Παρθένο. Ο Κρόνος στους Ιχθύες

16 Μαρτίου: Η Αφροδίτη στον Ταύρο

19 Μαρτίου: Η διέλευση του Ερμή στον Κριό

20 Μαρτίου: Ξεκινά η σεζόν του Κριού

21 Μαρτίου: Νέα Σελήνη στον Κριό

23 Μαρτίου: Η διέλευση του Πλούτωνα στον Υδροχόο

25 Μαρτίου: Τελειώνει ο Άρης στους Διδύμους

Τι σημαίνει η εποχή των Ιχθύων για κάθε ζώδιο

Αστρολογική επισκόπηση Μαρτίου

Το πρώτο γεγονός του μήνα είναι ότι ο Ερμής θα ενωθεί με τον ήλιο μέσω του ζωδίου των Ιχθύων στις 2 Μαρτίου.

Αυτό το γεγονός θα συμβεί αφού ο Ερμής ενώσει τις δυνάμεις του με τον Κρόνο μέσω των τελευταίων μοιρών του Υδροχόου. Θα αισθανθείς εκείνη την ημέρα την ανάγκη να κάνεις ειλικρινείς κουβέντες ενώ θα νιώθεις πλημμύρα συναισθημάτων.

Σημείωσε και την 7η Μαρτίου, γιατί αυτή θα είναι μια πολύ μεγάλη ημέρα αστρολογικά. Από τη μια πλευρά, θα υπάρξει μια πανσέληνος που θα κυβερνάται από τον Ερμή. Από την άλλη πλευρά, θα γίνει το ντεμπούτο του Κρόνου στους Ιχθύες. Σημαντικό είναι να ξέρεις ότι ο συγκεκριμένος πλανήτης ταξίδεψε τελευταία φορά μέσα από αυτό το ζώδιο του νερού μεταξύ Μαΐου του 1993 και Απριλίου του 1996, οπότε σίγουρα θα θέλεις να ξαναθυμηθείς τι έγινε τότε στη ζωή σου.

Τα 3 πιο ώριμα ζώδια

Επίσης, η Αφροδίτη θα επιστρέψει στο ζώδιο της κυριαρχίας της, τον Ταύρο,στις 16 Μαρτίου. Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης του ρομαντισμού, της ευχαρίστησης και της αφθονίας, οπότε φρόντισε να αξιοποιήσεις τη μαγεία αυτής της διέλευσης. Στις 19 Μαρτίου, ο Ερμής θα ενωθεί με τον Δία μέσω του ζωδίου του Κριού και θα είναι τόσο τολμηρός όσο και παρορμητικός, οπότε σκέψου πριν πεις κάτι εν θερμώ. Μιλώντας για τη θερμοκρασία, ο ήλιος θα μπει στον Κριό λίγο μετά στις 20 Μαρτίου - κατά την εαρινή ισημερία - όπου τυχαίνει να είναι και το αστρολογικό νέο έτος.

Σημαντικό αστρολογικό γεγονός είναι ότι στις 23 Μαρτίου ο Πλούτωνας - πλανήτης της καταστροφής, της μεταμόρφωσης και της αναγέννησης - θα κάνει το ντεμπούτο του στον Υδροχόο, μετά από 15 χρόνια, όπου θα αρχίσει να αποκαλύπτει τη σκοτεινή πλευρά της πραγματικότητας. Πρόσεχε ιδιαίτερα αυτή την ημέρα για απογοητεύσεις. Τελευταίο, αλλά σίγουρα εξίσου σημαντικό, ο Αρης θα ολοκληρώσει επιτέλους το ταξίδι του στους Διδύμους στις 25 Μαρτίου, αφού πέρασε τους τελευταίους πέντε μήνες διασχίζοντας αυτό το μεταβλητό ζώδιο του αέρα. Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι και το καλύτερο για τον κόκκινο πλανήτη να προχωρήσει στο ζώδιο του Καρκίνου, αλλά θα είναι μια ωραία αλλαγή ρυθμού.

Τελευταία τροποποίηση στις 01.03.2023 - 12:08