Η πιο τυχερή ημέρα του Μαρτίου για κάθε ζώδιο

02.03.2023
Η πιο τυχερή ημέρα του Μαρτίου για κάθε ζώδιο
O Mάρτιος είναι μήνας αλλαγών και μερικές φορές οι αλλαγές επιτρέπουν να εισχωρήσει φρέσκια ενέργεια και θεϊκή έμπνευση από το σύμπαν. Αυτός ο μήνας κρύβει καταλυτικά γεγονότα και αυτό γιατί ο Πλούτωνας και ο Κρόνος θα αλλάξουν ζώδια. Παρακάτω θα δεις την πιο τυχερή ημέρα κάθε ζωδίου για τον Μάρτιο του 2023.

Κριός

Η πιο τυχερή ημέρα του μήνα: Δευτέρα 20 Μαρτίου

Είχες ένα ενδιαφέρον ξεκίνημα για τη νέα χρονιά, καθώς έπρεπε να αντιμετωπίσεις και να επεξεργαστείς κάποια θέματα που δεν είχαν λυθεί το 2022. Το νέο αστρολογικό έτος ξεκινά με το ζώδιο σου οπότε θα χρειαστεί να πάρεις αποφάσεις.

Ταύρος

Η πιο τυχερή ημέρα του μήνα: Πέμπτη 23 Μαρτίου

Ο Πλούτωνας μετατοπίζεται στον Υδροχόο αυτόν τον μήνα κάτι που σηματοδοτεί την αρχή όσο και το τέλος μιας εποχής. Αναζητάς καινούργια πράγματα και αφήνεις στην άκρη το παρελθόν.

Οι σημαντικές αστρολογικές ημερομηνίες του Μαρτίου και πώς θα σε επηρεάσουν

Δίδυμοι

Η πιο τυχερή ημέρα του μήνα: Πέμπτη 23 Μαρτίου

Ο Πλούτωνας μετατοπίζεται σε αυτό το ζώδιο του αέρα στο τέλος του μήνα και με δεδομένο ότι η ενέργεια του Υδροχόου κυβερνά τον τομέα της τύχης στη ζωή σου, θα έχεις καθοριστικές συναντήσεις.

Καρκίνος

Η πιο τυχερή ημέρα του μήνα: Τρίτη 7 Μαρτίου

Ο Κρόνος είναι ο Άρχοντας του Χρόνου και του Κάρμα και συχνά περνάει δύο με τρία χρόνια σε κάθε ζώδιο πριν μεταβεί σε άλλο. Μετά από τον Υδροχόο που βρίσκεται από το 2020, θα μετατοπιστεί στους Ιχθύες και θα σου φέρει μπροστά σου μια μεγάλη πρόκληση.

Λέων

Η πιο τυχερή ημέρα του μήνα: Τρίτη 21 Μαρτίου

Η Νέα Σελήνη είναι μια ευκαιρία για νέα ξεκινήματα στη ζωή και καθώς ανατέλλει στον Κριό αυτόν τον μήνα, θα είσαι ευλογημένη με τύχη. Μην ξεχνάς ότι ο Κριός κυβερνά όλα τα θέματα που σχετίζονται με την τύχη στη ζωή σου.

Παρθένος

Η πιο τυχερή ημέρα του μήνα: Πέμπτη 16 Μαρτίου

Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης της αγάπης, των οικονομικών και της ακίνητης περιουσίας. Αυτό το μήνα περνάει στον Ταύρο, το ζώδιο που κυβερνά το θέμα της τύχης και της περιπέτειας για εσένα. Δύο θέματα που θα είναι στην ημερήσια διάταξη για το επόμενο έτος.

Ζυγός

Η πιο τυχερή ημέρα του μήνα: Σάββατο 25 Μαρτίου

Ο Άρης είναι ο πλανήτης της δράσης και των φιλοδοξιών από τον περασμένο Αύγουστο. Έχει περάσει και μάλιστα με ανάδρομη πορεία μέσα στο ζώδιο του αέρα, τους Διδύμους. Και αυτό ήταν κάτι που σε βοήθησε να αναπτύξεις περισσότερη επίγνωση των δικών σου αποφάσεων και να μάθεις να αποδέχεσαι την αλήθεια σου πιο βαθιά.

Σκορπιός

Η πιο τυχερή ημέρα του μήνα: Σάββατο 25 Μαρτίου

Ο Άρης περνάει στον Καρκίνο που κυβερνά τον τομέα της τύχης σου. Ο Καρκίνος θα σου δώσει την ενέργεια που χρειάζεσαι για να αντιμετωπίσεις τις ευκαιρίες και να απολαύσεις την αφθονία.

Τι λένε τα άστρα του 2023 για το ζώδιο σου και ποιες θα είναι οι πιο σημαντικές ημερομηνίες της νέας χρονιάς (Μέρος Β’)

Τοξότης

Η πιο τυχερή ημέρα του μήνα: Τετάρτη 22 Μαρτίου

Οι προτεραιότητές σου αλλάζουν και αν θέλεις αφθονία, ελευθερία και ακόμη και χαρά, πρέπει να αντιμετωπίσεις τα πράγματα όπως προκύπτουν. Θα υπάρξει μεγάλη ευκαιρία στον επαγγελματικό σου τομέα.

Αιγόκερως

Η πιο τυχερή ημέρα του μήνα: Τετάρτη 22 Μαρτίου

Μετά από έναν δύσκολο Φεβρουάριο, η ενέργεια της Παρθένου κυβερνά τον τομέα της τύχης σου και θα σε βοηθήσει να φέρεις θεραπεία και ευκαιρίες στη ζωή σου.

Υδροχόος

Η πιο τυχερή ημέρα του μήνα: Κυριακή 19 Μαρτίου

Ο Ερμής είναι ο πλανήτης που κυβερνά το μυαλό σου και ενεργοποιεί τον τομέα της επικοινωνίας σου και καθώς περνά στον Κριό, ενισχύει την ικανότητά σου να εκφραστείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ιχθύες

Η πιο τυχερή ημέρα του μήνα: Τρίτη 21 Μαρτίου

Τα νέα φεγγάρια είναι μια όμορφη εποχή για προβληματισμό. Σε βοηθούν να εστιάσεις στην ενέργειά σου και να προετοιμαστείς για τις αλλαγές που αναπόφευκτα βρίσκονται μπροστά σου.