Πανσέληνος Μαρτίου: Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο

06.03.2023
Πανσέληνος Μαρτίου: Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο
Η πανσέληνος θα φωτίσει τον ουρανό στις 7 Μαρτίου στο μεταβλητό γήινο ζώδιο της Παρθένου, φέρνοντας στο προσκήνιο την παραγωγικότητα και την επιθυμία για βελτίωση.

H πανσέληνος του Μαρτίου ήταν γνωστή στους Ινδιάνους της Αμερικής ως «πανσέληνος των σκουληκιών», επειδή αυτή την εποχή το έδαφος, μετά τις βροχές του χειμώνα, είναι πιο μαλακό και βγαίνουν τα σκουλήκια στην επιφάνεια. Όπως σε κάθε πανσέληνο, όλα τα ζώδια θα νιώσουν την ενέργεια της ωστόσο τα 4 παρακάτω ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο.

Δίδυμοι

Στις 7 Μαρτίου, η πανσέληνος θα ρίξει φως στον τέταρτο Οίκο του σπιτιού και της οικογένειάς σου, προτρέποντάς σε να δώσεις βάρος στους διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους μπορείς να είσαι παραγωγική και αποτελεσματική. Αν και δεν ανήκεις σε αυτούς που ανησυχούν πολύ για τον προγραμματισμό και την οργάνωση, η πανσέληνος θα σε εμπνεύσει να αξιοποιήσεις σωστά την επικοινωνιακή και περιπετειώδη φύση σου σε θέματα που αφορούν τον χώρο διαβίωσής σου.

Η πιο τυχερή ημέρα του Μαρτίου για κάθε ζώδιο

Παρθένος

Αυτός ο μήνας έχει να κάνει με την ανάκτηση της παραγωγικής σου φύσης, Παρθένε, καθώς η πανσέληνος φωτίζει τον πρώτο Οίκο της αυτοέκφρασης σου. Πάντα αναζητάς νέους τρόπους για να είσαι χρήσιμη και στις 7 Μαρτίου, είναι βέβαιο ότι θα έχεις μπροστά σου μια σειρά από διαφορετικές εργασίες και καθήκοντα. Υπάρχει, όμως, πιθανότητα να βρεθείς αντιμέτωπη με καταστάσεις υψηλού στρες, οπότε να έχεις υπόψη σου πόση δουλειά επιλέγεις να αναλάβεις.

Τοξότης

Η πανσέληνος της 7ης Μαρτίου, Τοξότη, θα επηρεάσει ιδιαίτερα την καριέρα και την επαγγελματική σου ζωή. Καθώς είσαι κάποια που έχει πάντα την τάση να δίνει προτεραιότητα στον τελικό στόχο και όχι σε προχειροδουλειές, αυτή η πανσέληνος είναι βέβαιο ότι θα είναι μια εξαιρετική στιγμή για να εστιάσεις σε πράγματα που, συνήθως, έχεις την τάση να παραβλέπεις.

Οι σημαντικές αστρολογικές ημερομηνίες του Μαρτίου και πώς θα σε επηρεάσουν

Ιχθύες

Στις 7 Μαρτίου, η πανσέληνος θα ρίξει φως στον έβδομο Οίκο των ρομαντικών σχέσεών σου, καλώντας σε να οργανωθείς σε αυτόν τον τομέα. Είτε βοηθάς τον σύντροφο σου να διευθετήσει ορισμένες ευθύνες είτε προσφέρεις κάποιες πολύτιμες συμβουλές σε έναν φίλο για τη σχέση του, σίγουρα αυτήν την ημέρα θα επικεντρωθείς στην εξυπηρέτηση των άλλων.Τελευταία τροποποίηση στις 06.03.2023 - 11:26