Πανσέληνος Μαρτίου: Τα 3 ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο

07.03.2023
Πανσέληνος Μαρτίου: Τα 3 ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο
Η Πανσέληνος των Σκουληκιών (ή το Σκουληκιού, όπως ονομάζεται η πρώτη ανοιξιάτικη Πανσέληνος) ανεβαίνει στον ουρανό στις 7 Μαρτίου, φέρνοντας την επιθυμία για λογική και αποτελεσματικότητα. Τώρα είναι η ώρα να βάλεις σε τάξη τη ζωή σου για να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα, αλλά τα 3 παρακάτω ζώδια δεν θα αισθανθούν τον χαρακτήρα του επείγοντος γιατί θα επηρεαστούν λιγότερο από την ενέργειά της.

Πανσέληνος Μαρτίου: Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο

Κριός

Στις 7 Μαρτίου, η πανσέληνος θα φωτίσει τον έκτο Οίκο της εργασίας, της ρουτίνας και της υγείας σου, προτρέποντάς σε να οργανωθείς σε αυτούς τους τομείς. Εάν χαλαρώνεις με τελετουργίες που σε συγκρατούν από πράγματα που θα ήθελες να κάνεις, τώρα είναι η τέλεια στιγμή για να επιστρέψεις σε πρόγραμμα. Απλώς προσπάθησε να μην ανησυχείς πολύ για την αποτελεσματικότητα των προσπαθειών σου και αντ' αυτού, δώσε στον εαυτό σου λίγο χώρο για να κάνεις προσαρμογές με βάση το πώς αισθάνεσαι σε καθημερινή βάση.

Ζυγός

Καθώς λαμβάνει χώρα η πανσέληνος του Μαρτίου, θα κληθείς να οργανώσεις εκ νέου και να βελτιώσεις τις πρακτικές ψυχικής υγείας σου. Είναι η τέλεια στιγμή για να σκεφτείς πώς φροντίζεις τον εαυτό σου μέσω των συνηθειών που έχεις. Τώρα μπορεί να είναι μια στιγμή όπου μπορεί να αποκαλυφθεί ένα όχι και τόσο παραγωγικό μοτίβο σου, προτρέποντάς σε να κάνεις κάποιες προσαρμογές εάν χρειαστεί.

Οι σημαντικές αστρολογικές ημερομηνίες του Μαρτίου και πώς θα σε επηρεάσουν

Υδροχόος

Στις 7 Μαρτίου, η πανσέληνος θα φωτίσει τον όγδοο Οίκο των ορίων σου, καλώντας σε να αναλύσεις τον τρόπο με τον οποίο κατανέμεις τις ευθύνες μεταξύ εσού και ενός άλλου ατόμου. Θα έχεις τη λογική και την πρακτικότητα με το μέρος σου σήμερα, οπότε αν πρέπει να συμμετάσχεις σε οποιεσδήποτε δύσκολες συζητήσεις, είναι πολύ καλή στιγμή να το κάνεις. Σήμερα είναι μια εξαιρετική στιγμή για να οργανώσεις τα οικονομικά σου, να καταθέσεις τους φόρους σου ή να επαναδιαπραγματευτείς μια σύμβαση.