Τι σημαίνει η εποχή των Ιχθύων για κάθε ζώδιο

21.02.2023
Τι σημαίνει η εποχή των Ιχθύων για κάθε ζώδιο
Βρισκόμαστε επίσημα στην εποχή των Ιχθύων και αυτό σημαίνει ότι θα χαλαρώσουμε και είναι κάτι που χρειαζόμαστε πολύ! Αντί να σκεφτόμαστε συνεχώς, θα δώσουμε περισσότερη σημασία στα συναισθήματα μας.

Τι σημαίνει αυτό αστρολογικά; Τα ζώδια του νερού ο Καρκίνος, ο Σκορπιός και ο Ιχθύς θα έχουν ευκαιρίες μπροστά τους, ενώ τα μεταβλητά ζώδια οι Δίδυμοι, ο Παρθένος και ο Τοξότης, θα είναι περισσότερο επιφυλακτικοί και θα έχουν το νου τους για αναποδιές.

Τι σημαίνει όμως η εποχή των Ιχθύων για κάθε ζώδιο;

Ποια θα είναι η πιο ερωτική μέρα του 2023 για το ζώδιό σου

Κριός

Χρειάζεσαι ένα νέο ξεκίνημα Κριέ; Είναι η ευκαιρία σου. Αναζήτησε κάποιο project που είχες αφήσει στην άκρη και κάνε μια επιλογή με τους ανθρώπους που πρέπει να κρατήσεις δίπλα σου.

Ταύρος

Είσαι στα καλύτερα σου κοινωνικά. Κάνεις νέες παρέες όπου κι αν πας, περνάς όμορφες στιγμές με τον κύκλο σου και αποκτάς καινούργιους κολλητούς.

Δίδυμοι

Αυτή τη στιγμή, όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σου, ειδικά στη δουλειά σου, επομένως είναι σημαντικό να κάνεις ότι μπορείς. Και όσο καλύτερα το κάνεις, τόσο καλύτερη θα είναι η ανταμοιβή σου. Πρόσεξε όμως τις παγίδες.

Καρκίνος

Βγες από το καβούκι σου επιτέλους! Η εποχή των Ιχθύων σου δίνει την ευκαιρία να γίνεις περιπετειώδης και να βιώσεις τα πάντα στο έπακρο. Αξιοποίησε αυτή την εποχή των Ιχθύων και δώσε στα πράγματα μια νέα προοπτική.

Λέων

Είσαι ιδιαίτερα συναισθηματική αυτή την περίοδο. Ψάχνεις βαθιά μέσα σου, καταπιάνεσαι με ζητήματα που κρύβεις εδώ και καιρό και δουλεύεις περισσότερο για τη σχέση σου. Απλά μη χάσεις την ευκαιρία.

Παρθένος

Ιδανική εποχή για να ξεκινήσεις μια επιχειρηματική συνεργασία ή ακόμα και να βρεις μια ενδιαφέρουσα σχέση που τόσο έψαχνες. Όσα περισσότερα άτομα συναντάς, τόσο περισσότερες είναι οι πιθανότητες να δημιουργήσεις μια εξαιρετική σχέση. Όμως πρόσεξε στην επιλογή.

Ζυγός

Ίσως θα έχεις καταλάβει ότι δεν φροντίζεις όσο πρέπει τον εαυτό σου, Ζυγέ, και αυτό έχει αρχίσει να φαίνεται. Δεν κάνεις υγιεινή διατροφή, δεν κάνεις δουλειές στο σπίτι και δεν αναλαμβάνεις τη μεγαλύτερη ευθύνη σου: Να προσέξεις την υγεία σου.

Σκορπιός

Η εποχή των Ιχθύων ευνοεί τον έρωτα, το σεξ και τη διασκέδαση, επομένως είναι ασφαλές να πούμε ότι υπάρχει δράση στον ορίζοντα! Ο ρομαντισμός έχει πολύ πιο νόημα τώρα, το σεξ είναι πολύ πιο καυτό και η ζωή με τον καλό σου (μέσα και έξω από την κρεβατοκάμαρα) είναι στα καλύτερα της.

Τοξότης

Αυτός ο μήνας σε βρίσκει πολύ νοσταλγική. Κινείσαι πολύ γρήγορα στην καθημερινότητα σου αλλά η εποχή των Ιχθύων σε προτρέπει να κάνεις μια στάση και να απολαύσεις τους καρπούς όσων έχεις κάνει.

Τα 3 πιο ώριμα ζώδια

Αιγόκερως

Είσαι η πιο δύσκολη περίπτωση του ζωδιακού κύκλου, αλλά η επιρροή της εποχής των Ιχθύων σε βοηθάει να χαλαρώσεις. Προσελκύεις περισσότερους άνθρωπους γύρω σου και δημιουργείς πολλές νέες επαφές.

Υδροχόος

Τι και ποιος έχουν μεγαλύτερη σημασία για εσένα; Αποφάσισε να δώσεις προτεραιότητες στη ζωή σου. Ίσως συνειδητοποιείς ότι οι άλλοι κάνουν πολύ περισσότερα για εσένα και τώρα θέλεις να πάρεις τα πάνω σου. Χρειάζονται όμως οι προτεραιότητες.

Ιχθύες

Είσαι το αστέρι της εποχής αυτή τη στιγμή. Οι δουλειές, τα projects και οι σχέσεις που ξεκινάς τώρα είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα έχουν μακροπρόθεσμα οφέλη, γι' αυτό δώσε μεγάλο βάρος στο τι θέλεις πραγματικά.