Η νέα σελήνη του Φεβρουαρίου επηρεάζεται από ένα ισχυρό αστρολογικό γεγονός και δημιουργεί μια μοναδική ευκαιρία

20.02.2023
Η νέα σελήνη του Φεβρουαρίου επηρεάζεται από ένα ισχυρό αστρολογικό γεγονός και δημιουργεί μια μοναδική ευκαιρία
photo: Unsplash
Βρισκόμαστε ήδη στην περίοδο των Ιχθύων και το πρώτο αστρολογικό γεγονός είναι η νέα σελήνη στο ζώδιο του νερού στις 20 Φεβρουαρίου. Μια νέα σελήνη που σε καλεί να την αξιοποιήσεις στο έπακρο προσφέροντας σου όμορφες στιγμές και δυνατότητες αλλά και πνευματικές αφυπνίσεις.

Πολλοί υποστηρίζουν ότι για να κατανοήσει κάποιος τον χαρακτήρα ενός ζωδίου θα πρέπει να κοιτάξει τον πλανητικό κυβερνήτη του. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό με τους Ιχθύες, είναι ότι έχουν δύο κυβερνήτες: τον Ποσειδώνα, τον πλανήτη της ανώτερης συνείδησης, σύμφωνα με τη σύγχρονη αστρολογία, και τον Δία, τον πλανήτη της επέκτασης, σύμφωνα με την παραδοσιακή αστρολογία.

Η αλήθεια είναι ότι η νέα σελήνη της 20ης Φεβρουαρίου δεν είναι μια συνηθισμένη ημέρα και αυτό γιατί θα συμβεί εν μέσω μιας πολυαστρίας. Είναι ένα φαινόμενο όπου τρεις ή περισσότεροι προσωπικοί πλανήτες βρίσκονται στο ίδιο ζώδιο την ίδια στιγμή. Και αυτό όταν συμβαίνει στους Ιχθύες αποκτά ιδιαίτερη σημασία γιατί η συγκέντρωση ενέργειας είναι μεγαλύτερη.

Ποια θα είναι η τυχερή μέρα του Φεβρουαρίου για το ζώδιο σου

Ποια είναι λοιπόν τα συστατικά της πολυαστρίας της νέας σελήνης του Φεβρουαρίου στους Ιχθύες. Είναι ο Ήλιος, η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας. Όσοι ανήκουν στους Ιχθύες ή έχουν τοποθετήσεις στο ζώδιο του νερού είναι ονειροπόλοι, επομένως αυτή η πολυαστρία δημιουργεί την τέλεια ευκαιρία για να το εκδηλώσουν, καθώς και ενισχύει τη διαίσθησή σου. Και επίσης ο Ποσειδώνας και η Αφροδίτη προσδίδουν μια γλυκύτητα σε αυτή τη σεληνιακή φάση.

Υπάρχει όμως και ένα άλλο αστρολογικό γεγονός στον ορίζοντα. Ο Κρόνος μετακινείται στους Ιχθύες στις 7 Μαρτίου και αυτό σημαίνει ότι η νέα σελήνη της 20ης Φεβρουαρίου είναι η τελευταία ευκαιρία να χρησιμοποιήσουμε την ικανότητα των Ιχθύων να μπορούν να επηρεάζουν την πραγματικότητα πριν ο Κρόνος, ο πλανήτης των κανόνων και των ορίων, μπει εμπόδιο. Και αυτή η επιρροή του Κρόνου στους Ιχθείς θα διαρκέσει μέχρι το 2026.

Τα 3 πιο πειστικά ζώδια που μπορούν να σε κάνουν να πιστέψεις ότι λένε

Για αυτό λοιπόν θα πρέπει να αξιοποιήσεις με κάθε τρόπο τη νέα σελήνη. Πώς θα γίνει αυτό;

Kατ ‘αρχάς η νέα σελήνη των Ιχθύων προσφέρει την καλύτερη στιγμή για να αξιοποιήσεις τα συναισθήματά σου και να φτιάξεις τη διάθεση σου. Κάνε ένα απολαυστικό μπάνιο, κλέψε χρόνο από τη δουλειά σου για μια βόλτα σε μια κοντινή παραλία ή μια λίμνη και αφιέρωσε κάποιες στιγμές στον εαυτό σου. Το στοιχείο του νερού θα σε βοηθήσει να έρθεις σε επαφή με το συλλογικό ασυνείδητο των Ιχθύων. Γράψε κάπου τις μεγαλύτερες φαντασιώσεις σου και άφησε την αισιόδοξη φύση των Ιχθύων να τις κάνει πραγματικότητα.