Τι σου επιφυλάσσει η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου σύμφωνα με το ζώδιο σου

13.02.2023
Τι σου επιφυλάσσει η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου σύμφωνα με το ζώδιο σου
Είτε είσαι ήδη σε σχέση, είτε μόλις βρήκες έναν άνθρωπο που σε ελκύει, είναι σημαντικό να θυμάσαι ότι η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν αφορά μόνο τις πεταλούδες και τον ρομαντισμό, αλλά και την αγάπη που έχεις ήδη στη ζωή σου με άλλες μορφές, όπως π.χ. οικογένεια, φίλους και, φυσικά, τις... σοκολάτες. Ανεξάρτητα, λοιπόν, από την αισθηματική κατάστασή σου ιδού τι επιφυλάσσει για την 14η Φεβρουαρίου το ζώδιό σου για να έχεις μια εικόνα του τι σε περιμένει:

Κριός

Σήμερα μπορεί να γίνει ότι θέλεις. Πλατωνικό ή ρομαντικό, το ταξίδι του Ερμή μέσω του Υδροχόου φέρνει θόρυβο στην κοινωνική σου ζωή, όπως και ο ουράνιος κυβερνήτης σου, ο Άρης, που βρίσκεται στους Διδύμους.

Ταύρος

Ο κυβερνήτης της σελήνης, ο Δίας, θα κρύβεται στον μυστικό δωδέκατο οίκο σου, υποδηλώνοντας την πιθανότητα να περάσεις λίγο χρόνο μόνη σου με ένα ερωτικό ενδιαφέρον, ίσως κάποιο που συναντήσες στα social media.

Δίδυμοι

Θα δεις πυροτεχνήματα απόψε και αυτό μπορεί να γίνει με τον Άρη να κάθεται ακριβώς απέναντι από το φεγγάρι στον τομέα των σχέσεών σου. Αυτό σημαίνει ότι τα λόγια και οι συναντήσεις σου θα ανεβάσουν τη θερμοκρασία με έναν συναρπαστικό τρόπο.

Καρκίνος

Ο Δίας στον Κριό απλώς μεγεθύνει τη δυναμική των επαγγελματικών σου εγχειρημάτων, γι' αυτό επίλεξε με σύνεση. Ένα ωραίο δείπνο θα είναι ιδανικό, οπότε δεν χρειάζεται να υποκύψεις στο άγχος, με το φεγγάρι να βρίσκεται στον έκτο οίκο της επιμέλειας.

Βαλεντίνος: To δώρο που θα λατρέψει βάσει ζωδίου

Λέων

Νιώθεις τον εαυτό σου ότι είσαι στα καλύτερα σου σήμερα. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν το φεγγάρι λάμπει μέσα από τον περιπετειώδη Τοξότη, ενώ ο κυβερνήτης του, ο Δίας, φωτίζει τον ένατο Οίκο της αυτο-ανακάλυψης.

Παρθένος

Αν και το θέλγητρο της Αφροδίτης είναι σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στον τομέα των σχέσεών σου, είναι κάτι που δεν σε βοηθά, καθώς ταυτόχρονα σε ελκύει ένας ιδανικός εραστής ή μια ρομαντική φαντασίωση. Κράτησε τα πράγματα απλά... προς το παρόν.

Ζυγός

Ονειροπολείς για τον ιδιαίτερο σου άνθρωπο; Με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς (ο έκτος Οίκος της καθημερινότητάς σου), είναι δύσκολο να αντισταθείς σε ένα ερωτικό σκίρτημα, αλλά ο Άρης στους Διδύμους σε προτρέπει να κρατήσεις τις επιλογές σου ανοιχτές.

Σκορπιός

Δεν είναι περίεργο που τόσοι πολλοί Σκορπιοί συλλαμβάνονται από τους γονείς τους κατά τη διάρκεια της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου. Εξάλλου, δεν είναι κάθε μέρα που η Αφροδίτη χορεύει μαζί με τον Ποσειδώνα στον πέμπτο Οίκο της αγάπης, του πάθους και της ευχαρίστησης.

Τοξότης

Δεν μπορείς να αντισταθείς στα συναισθήματά σου σήμερα και όλα αυτά είναι χάρη στο ταξίδι της Σελήνης στο ζώδιό σου. Δεν τελειώνει εκεί, καθώς ο Άρης θα κάθεται ακριβώς απέναντί σου στον τομέα των σχέσεών σου, ενεργοποιώντας σε με περισσότερους τρόπους από όσους νιώθεις άνετα να παραδεχτείς.

Οι πιο fun ιδέες για το πώς να περάσεις την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, με σχέση ή χωρίς

Αιγόκερως

Νιώθεις δημιουργική; Ο Δίας στον Κριό στον τέταρτο Οίκο του σπιτιού σου μπορεί να σε εμπνεύσει να το παίξεις οικοδέσποινα και να μετατρέψεις το σπίτι σου σε ένα καταφύγιο για δύο.

Υδροχόος

Με τον Ερμή στο ζώδιό σου και τον Άρη στον πέμπτο ρομαντικό Οίκο σου, ένα απροσδόκητο μήνυμα στο κινητό θα μπορούσε να αποτελέσει το αποκορύφωμα της ημέρας σου.

Ιχθύες

Ταράζεσαι πολύ; Με τον πλανήτη της αγάπης να κάθεται δίπλα στον κυβερνήτη σου, τον Ποσειδώνα, στο ζώδιό σου, δεν υπάρχει αμφιβολία για την ακαταμάχητη γοητεία και το μαγευτικό σου δέλεαρ. Ο τυχερός Δίας φωτίζει επίσης τον δεύτερο Οίκο της αυτοεκτίμησής σου, ώστε να είσαι σίγουρη και ασφαλής.