Βαλεντίνος: To δώρο που θα λατρέψει βάσει ζωδίου

13.02.2014
Ναι η μεγάλη μέρα σχεδόν έφτασε! Εσύ δεν ξέρεις τι δώρο να του κάνεις; Μην ανησυχείς με βάση το ζώδιο του μπορείς να του κάνεις το καλύτερο!

Κριός: αν είσαι ερωτευμένη με ένα κριαράκι το παν είναι να φροντίσεις τα πάντα να γυρίζουν γύρω τους. Έστω μόνο για την ημέρα μπορείς να το κακομάθεις με δωράκια και το βασικό, να του κάνεις κάποιο χατίρι.

Ταύρος: η τέλεια βραδιά περιλαμβάνει φυσικά τζάκι αναμμένο για 2, ένα gourmet γευμα που θα ικανοποιήσει τον απαιτητικό του ουρανίσκο, αφού αυτός ο άντρας ξέρει από καλό φαγητό και πολλές αγκαλίτσες, αφού του αρέσει όσο τίποτα να του καλοπιάνεις τις αισθήσεις.

Δίδυμοι: αγάπησες έναν άντρα ο οποίος δεν εντυπωσιαζεται από καρδούλες και κλασικά δώρα της ημέρας. Μια έκθεση ζωγραφικής με θέμα τον έρωτα ή ένα ποίημα γραμμένο από εσένα θα διεγήρουν το μυαλό του. Ξέχασε τις κάρτες με καρδούλες αφού το μυαλό του αλλά και το σώμα σου δεν τρελλαίνεται για συναισθηματικά δώρα και δώσε έμφαση το μυαλό του.

Καρκίνος: είναι παραδοσιακός τύπος και δεν θα χρειαστεί να σπάσεις και το κεφάλι σου για το τι δώρο να του πάρεις. Την κάρτα, τα σοκολατάκια και τα λουλούδια άφησε να σου τα φέρει εκείνος. Το αγαπημένο του φαγητο και μια ωραία ταινία είναι οι ιδανικές λύσεις και τα καλύτερα δώρα που μπορείς να του κάνεις.

Λέων: του αρέσει να ξεχωρίζει και να είναι στην τρίχα όταν βγαίνετε. Ένα ποτάκι σε κάποιο ωραίο lounge bar και στη συνέχεια φαγητό στο εστιατόριο του ξενοδοχείου είναι η ιδανική πρόταση για την βραδιά.

Παρθένος: αυτή τη μέρα κάντε μαζί κάτι καλό για τους συνανθρώπους σας. Άφησε τον να θαυμάσει και αυτή την πλευρά σου και άσε τον ίδιο να κανονίσει πως θα εξελιχθεί η βραδιά.

Ζυγός: ο,τι σχέδια έχεις για τη βραδιά κανόνισε τα μαζί του, οι δυο σας. Ο Ζυγός ειναι από τα ζώδια που λατρεύει τη συντροφικότητα παντού. Από το τρένο που δεν μπορεί μόνος του μέχρι και τον καφέ ή το φαγητό θέλει την καλύτερη παρέα δηλαδή εσένα αυτή την τόσο ξεχωριστή μέρα.

Σκορπιός: απλά ρώτα τον τι προτιμάει για του Αγ.Βαλεντινου και οργάνωσε την βραδιά! Ο,τι και αν σκεφτείς από μόνη σου δεν θα είναι αυτό ακριβώς που θέλει, οπότε έτσι θα τον ευχαριστήσει σίγουρα το δώρο σου.

Τοξότης: λατρεύει την περιπέτεια και καλό είναι να κανονίσεις κάτι που θα τον ευχαριστήσει έτσι! Ίσως μια ρομαντική απόδραση σε έναν προορισμό που μπορεί να κάνει και μια δραστηριότητα όπως ποδήλατο ή σκι να είναι η τέλεια επιλογή για να περάσετε και οι δυο καλά.

Αιγόκερως: κάτι αριστοκρατικό και γκλάμουρ είναι τέλειο για την ιδιαίτερη αυτή περίσταση. Ετοίμασε του ένα private πάρτι για 2 που θα έχεις φροντίσει μεχρι την τελευταία του λεπτομέρεια και θα τον ενθουσιάσεις!

Υδροχόος: η έξοδος με φίλους είναι πάντα από τις καλύτερες επιλογές του αφού του αρέσει η παρέα. Κανόνισε να βγείτε με τον κολλητό του και την κοπέλα του και θα σε λατρέψει που τον καταλαβαίνεις τόσο πολύ.

Ιχθείς: καλό είναι να δείτε την πιο ρομαντική ταινία που μπορείτε αφού δεν το κρύβει πως είναι ρομαντικός και θέλει να περάσετε τα δυο σας τη βραδιά αγκαλιά.

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη