Μόνη του Αγ.Βαλεντίνου; Πέρνα τέλεια βάσει ζωδίου

14.02.2014
Πώς έγινε αυτό φέτος δεν ξέρεις και είσαι μόνη την ημέρα του Αγ.Βαλεντίνου. Ε και τι έγινε; Δεν χρειάζεται να ψάχνεις τις καρφίτσες σου για να κάνεις βουντού στον πρώην που σε άφησε μόνη. Σκέψου πως απαλλάχτηκες μια ώρα αρχύτερα από κάποιον που δεν σου ταίριαζε και πέρασε υπέροχα με οδηγό τα άστρα.

Κριός: έλα παραδέξου το! Μια χαρά περνάς και μόνη σου! Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να βγεις έξω με μεγάλη παρέα και να το διασκεδάσεις με τις κολλητές σου μέχρι το πρωί!

Ταύρος: αν είσαι μόνη αυτό το διάστημα πέρασε τη βραδιά με τους παλιούς και καλούς σου φίλους που έχετε ζήσει τα πάντα μαζί, σε ξέρουν και τους ξέρεις. Τίποτα καλύτερο δεν υπάρχει αυτή τη μέρα από την οικειότητα των αγαπημένων σου φίλων και μαγνήτισε τους άντρες που θα συναντήσεις όπως μόνο εσύ ξέρεις!

Δίδυμοι: προλαβαίνεις να γραφτείς για speed dating! Λατρεύεις να μιλάς και σήμερα θα γνωρίσεις πολλούς και ενδιαφέροντες τύπους που έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: είναι μόνοι και γοητεύονται από εσένα.

Καρκίνος: το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή σου είναι η οικογένεια και τώρα είναι η ώρα που τους χρειάζεσαι. Κανόνισε μια έξοδο με τα αδέρφια σου και νιώσε ξανά πώς είναι να περνάς τέλεια με τους αγαπημένους σου και που ξέρεις μπορεί ο κούκλος φίλος του αδερφιού σου να είναι και αυτός μόνος αυτή τη μέρα!

Λέων: αυτή τη μέρα είσαι πιο κούκλα από ποτέ και καλά θα κάνεις να βρεις το πιο hot σημείο της πόλης για να δουν όλοι πόσο κούκλα είσαι! Σίγουρα θα είσαι η πιο γοητευτική γυναίκα όπου και αν σταθείς!

Παρθένος: δεν τρελαίνεσαι για όλο αυτόν τον εμπορικό χαρακτήρα που έχει η συγκεκριμένη μέρα και αυτός που θα σε κάνει πραγματικά χαρούμενη αυτή τη μέρα είναι να απολαύσεις την παρέα ανθρώπων με τους οποίους έχεις κοινά ενδιαφέροντα και έχεις κάτι να πεις μαζί τους πέρα από το να φας σοκολατάκια και να κλαις γιατί είσαι μόνη.

Ζυγός: ναι σίγουρα δεν την πολυπαλεύεις που είσαι μόνη αυτή τη μέρα, αλλά το να βρεις ανθρώπους που μοιράζονται τα ίδια ενδιαφέροντα με εσένα είναι πολύ σημαντικό. Το να κάνεις κάτι διαφορετικό αυτή τη μέρα είναι κάτι που θα σε ανανεώσει και θα σε γεμίσει πραγματικά.

Σκορπιός: τώρα είναι η ώρα να οργανώσεις το δικό σου Anti-Valentine’s Day πάρτι! Εσύ αποφασίζεις πώς θα γιορτάσεις και ποιοι θα είναι οι καλεσμένοι. Τι καλύτερο από τις αγαπημένες σου single φίλες μαζεμένες σε ένα τέτοιο πάρτι;

Τοξότης: δεν ενδιαφέρεσαι και πολύ έτσι κι αλλιώς για τη μέρα αυτή που για εσένα είναι λίγο σαχλή οπότε ακολούθησε την κανονική σου ρουτίνα. Βγες μια βόλτα και πιες το ποτό σου και πέρασε υπέροχα!

Αιγόκερως: ακριβώς επειδή είσαι μόνη του Αγ. Βαλεντίνου δεν σημαίνει πως πρέπει να χαμηλώσεις τα στάνταρντ σου. Κάνε τι γνωριμίες σου , βγες έξω με τις φίλες σου και θα βρεις πολλές εξαιρετικά ενδιαφέρουσες φίλες εκεί έξω που τυχαίνει να μην έχουν αγόρι! Girls power!

Yδροχόος: βγες έξω και πέρασε σούπερ δεν σου πάει να κλαις την μοίρα σου. Εξάλλου μπορεί να γνωρίσεις πολλούς ενδιαφέροντες τύπους και να περάσεις τέλεια την ημέρα που πιστεύεις πως φτιάχτηκε για να ξεπουλήσουν τα ανθοπωλεία!

Ιχθείς: ναι εντάξει θέλεις να μείνεις σπίτι αγκαλιά με μια κούτα χαρτομάντηλα και να κλάψεις μέχρι να σε πάρει ο ύπνος αγκαλιά με ένα μπουκάλι ουίσκι. Είσαι ρομαντική ψυχή και δυσκολεύεσαι λιγάκι αυτή τη μέρα αν δεν έχει αγόρι. Μήπως να έβγαινες ένα ραντεβού με τον γείτονα που σε παρακαλέι εδώ και μήνες; Μπορεί να μην προκύψει κάτι ερωτικό αλλά θα νιώσεις υπέροχα όταν σου δείξει πόσο ξεχωριστή είσαι!

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη