5 σημεία SOS με τον Ήλιο στους Ιχθείς

20.02.2014
Mε τον Ήλιο να μετακινείται στους Ιχθείς από τις 18 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 20 Mαρτίου ένας νέος κύκλος ξεκινάει για εσένα.

Και τι χρειάζεσαι πάντα όταν κάτι τελειώνει και πρόκειται να αρχίσει κάτι νέο; Ξεκούραση! Για αυτόν ακριβώς τον λόγο ο Ήλιος στους Ιχθείς θεωρείται μια περίοδος που είσαι ονειροπόλα και αφήνεις το μυαλό σου να “ξεφύγει” λίγο, αλλά γεμίζεις και μπαταρίες, πριν ξεκινήσει μια νέα περίοδος.

Αυτό το διάστημα νιώθεις έντονη την διαίσθηση σου και ακολουθείς το ένστικτο σου μεν αλλά από την άλλη είναι μια περίοδος που θέλεις το μυαλό σου να ξεφύγει και γενικά θέλεις να χαλαρώσεις και να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα αλλά και να αλλάξεις την καθημερινή σου ρουτίνα περισσότερο από ποτέ. Πιο συγκεκριμένα θα βρεις πως θα καταφέρεις θαύματα με τον Ήλιο στους Ιχθείς.

Τι να κάνεις: φρόντισε κάποιον! Το πιο συμπονετικό ζώδιο του ζωδιακού που λατρεύει να φροντίζει τους γύρω του αισθάνεται σούπερ όταν προσφέρει βοήθεια στους γύρω του. Αν καταφέρεις να υιοθετήσεις αυτή την μοναδική αρετή τότε θα απαλύνεις τον πόνο κάποιου που σε έχει ανάγκη.

Τι να πεις: κάτι ποιητικό! Τα ονειροπόλα ψαράκια είναι δημιουργικά και δεν έχεις παρά να βγάλεις στην επιφάνεια την ποιήτρια ή την καλλιτέχνιδα που κρύβεις μέσα σου και να εκφράσεις έτσι τα συναισθήματα σου για κάποιον που αγαπάς.

Που να πας: στο κρεβάτι! Θέλεις ξεκούραση και χαλάρωση και να “κατεβάσεις ρολά” για λίγο οπότε που αλλού να πας; Τα μπαρ και τα ξενύχτια άφησέ τα για αργότερα!

Τι να φορέσεις: σοβαρά τώρα; Ποιος ενδιαφέρεται γι’αυτό; Το όλο θέμα είναι ποια είσαι και όχι τι θα φορέσεις. Φυσικά και πάντα εντυπωσιάζεις με το ντύσιμο σου, αλλά μήπως να χαλάρωνες και σε αυτό το κομμάτι λιγάκι; Ακόμη και με τις πυτζάμες σου να είσαι το μόνο που χρειάζεσαι πραγματικά είναι να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου!

Τι να αγοράσεις: πέτρες, κεριά ή οτιδήποτε σε κάνει να νιώθεις τέλεια Ακόμη και το λαδάκι εκείνο που σου έβαλαν στο μασάζ αν σε κάνει να αισθάνεσαι ωραία με το σώμα και τον εαυτό σου είναι η λύση. Αν ονειρεύεσαι καινούργιες κουρτίνες ή ένα νέο κούρεμα τώρα είναι η ώρα να τα κάνεις όλα αυτά αρκεί να πέφτεις το βράδυ για ύπνο και να χαμογελάς ευτυχισμένη!

Ε.Α.