Πώς σε επηρεάζει η Πανσέληνος του Φεβρουαρίου;

10.02.2014
Η Πανσέληνος αυτή στο Λέοντα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αντίθεση με τον Ήλιο στον Υδροχόο δίνει φως στην αντίθεση ανάμεσα στο άτομο και την ομαδικότητα.

Τόσο το ζώδιο του Λέων όσο και του Υδροχόου είναι και τα δύο δημιουργικά με μια σημαντική διαφορά: το ένα βασίζεται στην σόλο προσπάθεια και το άλλο στην ομαδική. Τώρα με την Πανσέληνο αυτή δεν σε ρίχνει τίποτα ώστε να εγκαταλείψεις την προσπάθεια, το χειρότερο που μπορεί να συμβεί είναι να σου κοπεί λιγάκι η φόρα! Παρακάτω θα βρεις πως σε επηρεάζει ανάλογα με το ζώδιο σου.

Κριός: ο εκφραστικός Λέων στον πέμπτο οίκο σου του ρομάντζου είναι ιδανικός για να δείξεις τα συναισθήματα σου! Τα συναισθήματα σου είναι δυνατά και έχεις πλέον την ωριμότητα να αντιμετωπίσεις με υπομονή τα όσα γίνονται.

Ταύρος: με αυτή την Πανσέληνο δεν αποκλείεται να δώσεις παραπάνω σημασία σε μια μικρή διαφωνία που μπορεί να εξελιχθεί σε ένα μεγάλο καυγά. Η Πανσέληνος αυτή ρίχνει φως στον τομέα της οικογένειας και της καριέρας και σε βάζει- ναι εσένα που είσαι Ταύρος- να ξανασκεφτείς τις αξίες και τις θέσεις σου αντί να μένεις κολλημένη σε μια άποψη ή θέση που δεν αξίζει να υπερασπίζεσαι τόσο.

Δίδυμοι: o πειρασμός του να πεις τα όσα σκέφτεσαι είναι πολύ έντονος με αυτή την Πανσέληνο και ίσως αναγκαστείς να αποδείξεις πως δεν είσαι ελέφαντας κάποιες φορές. Αν δεν πετάς ψηλά στα πουλιά και πατήσεις -έστω και για λίγο- τα πόδια στη γη θα καταφέρεις να κάνεις και τους γύρω σου να καταλάβουν τι εννοείς.

Καρκίνος: το χρήμα αναμφισβήτητα έχει αξία και είσαι στο επίκεντρο με αυτή την Πανσέληνο να επηρεάζει τις πηγές εσόδων σου. Το να χειριστείς καλά τα χρήματα σου αλλά και την σωματική σου ενέργεια είναι τα βασικά που πρέπει να κάνεις. Κάνε ένα βήμα την φορά και μην αντιδράς παρορμητικά και όλα θα πάνε καλά.

Λέων: στον οίκο της προσωπικότητας σου “σκάει”αυτή η Πανσέληνος και τώρα συγκεντρώνεις πολύ εύκολα την προσοχή επάνω σου! Μια καλή πρώτη εντυπώση είναι μια αρχή αλλά το βασικό είναι να διατηρήσεις την αρχική εντύπωση. Σκέψου καλά και αποφάσισε προσεκτικά ποιο θα είναι το επόμενο βήμα στην επαγγελματική ή προσωπική σου ζωή.

Παρθένος: αυτή η έντονη συναισθηματικά Πανσέληνος ρίχνει φως στις παρασκηνιακές δραστηριότητες. Τα καλά νέα είναι πως σου δίνει ώθηση να δουλέψεις σκληρά για να πετύχεις την αναγνώριση που θέλεις. Διατήρησε την πίστη σου και η αξία σου θα αναγνωριστεί!

Ζυγός: οι συνάδελφοι και φίλοι είναι τα βασικά που σε απασχολούν με αυτή την Πανσέληνο. Αν είσαι ξεκάθαρη στις επιθυμίες σου τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο τότε θα καταλάβουν και οι γύρω σου τι ζητάς από εκείνους!

Σκορπιός: η Πανσέληνος στον Λέοντα στον οίκο της καριέρας και της ευθύνης μπορεί να σε κάνει ορισμένες φορές να νιώσεις πως οι γύρω σου σε μειώνουν κάπως και εσύ πρέπει να οπλιστείς με υπομονή για να τους πείσεις πως δεν είναι έτσι. Σκέψου καλά πριν ανοίξεις το στοματάκι σου και χρησιμοποίησε την συναισθηματική νοημοσύνη σου για να δεις τι θα μοιραστείς και τι θα κρατήσεις για εσένα.

Τοξότης: νιώθεις έντονη την ανάγκη για περιπέτεια και θέλεις να εξερευνήσεις άγνωστα μέρη και να το ρίξεις στα ταξίδια. Μην είσαι ανυπόμονη και τα θέλεις όλα εδώ και τώρα. Και ταξίδια θα πας και άλλα μέρη θα δεις αρκεί να μην απογοητευτείς αν κάτι δεν πάει αυτή τη στιγμή όπως το είχες σχεδιάσει.

Αιγόκερως: οι προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις είναι στο επίκεντρο και εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μην πεις μεγάλες κουβέντες που θα οδηγήσουν σε απογοήτευση!

Υδροχόος: αυτή η Πανσέληνος δημιουργεί δυνατά συναισθήματα που δεν αποκλείεται να εκφράσεις. Μπορεί να έχεις να κάνεις με κάποιον που δεν έχει αυτοέλεγχο ή δίνει υποσχέσεις που δεν μπορεί να κρατήσει. Βρες λίγο χρόνο για να επαπροσδιορίσεις τις ανάγκες και τις απαιτήσεις από τις σχέσεις σου.

Ιχθείς: θέματα που είναι συνδεδεμένα με την δουλειά και την καθημερινότητα σου σε απασχολούν αυτές τις μέρες. Η εργασία και οι καθημερινές σου συνήθειες σε βάζουν να θέλεις κάτι να κάνεις για τις συνήθειες σου και αποφασίζεις να βρεις έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη