Ποια θα είναι η τυχερή μέρα του Φεβρουαρίου για το ζώδιο σου

01.02.2023
Ποια θα είναι η τυχερή μέρα του Φεβρουαρίου για το ζώδιο σου
Αν και η χρονιά ξεκίνησε λίγο χαοτικά, ο Φεβρουάριος θα είναι πολύ πιο ευχάριστος. Με κανέναν πλανήτη ανάδρομο για πρώτη φορά από τον Απρίλιο του 2022, δεν θα υπάρχει κανένα εμπόδιο και η αστρολογία του Φεβρουαρίου διευκολύνει την πορεία των πραγμάτων.

Με τον Άρη να τελειώνει επιτέλους ως ανάδρομος και να κινείται απευθείας στους Διδύμους, νέες σκέψεις και ιδέες ρέουν άφθονα και καθώς ο Άρης σχηματίζει ένα τετράγωνο με την Αφροδίτη στους Ιχθύς στις 4 Φεβρουαρίου, θα έχεις πολλές νέες συναντήσεις και ευκαιρίες. Ως αποτέλεσμα, αυτή η διαμόρφωση μεταξύ της Αφροδίτης και του Άρη θεωρείται η πιο τυχερή ημέρα του Φεβρουαρίου του 2023, οπότε αν η ερωτική σου ζωή χρειάζεται τόνωση, φρόντισε να σημειώσεις αυτήν την ημέρα στο ημερολόγιό σου.

Κριός

Ο Φεβρουάριος ανατρέπει τα πράγματα για σένα, Κριέ, ειδικά όταν πρόκειται να μοιραστείς τις σκέψεις και τις ιδέες σου. Καθώς ο Άρης, ο κυβερνήτης του χάρτη σου, αλληλεπιδρά με την Αφροδίτη στους Ιχθείς στις 4 Φεβρουαρίου, θα είσαι πρόθυμη να μοιραστείς προοπτικές που υπογραμμίζουν την ενδοσκόπηση και την αυτογνωσία.

Ταύρος

Στις 4 Φεβρουαρίου, η Αφροδίτη (γνωστή και ως ο κυβερνήτης του χάρτη σου) θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον Άρη στους Διδύμους, τονώνοντας τις φιλίες και τις συμμαχίες σου. Είναι η τέλεια στιγμή για να εμπλακείς σε έντονες συζητήσεις, Ταύρε, γι' αυτό μη διστάσεις να πεις τη γνώμη σου.

Ποιοι πλανήτες θα είναι ανάδρομοι τον Φεβρουάριο

Δίδυμοι

Στις 4 Φεβρουαρίου, ο Άρης στο ζώδιό σου θα τετραγωνίσει με την Αφροδίτη στους Ιχθύς, ανεβάζοντας τη θερμοκρασία στην καριέρα και τη φήμη σου. Είναι βέβαιο ότι θα αισθανθείς ένα κύμα ενέργειας σήμερα και είναι μια καλή στιγμή να κοινωνικοποιηθείς, να δικτυωθείς και να συζητήσεις με συναδέλφους τα μελλοντικά σου σχέδια και στόχους.

Καρκίνος

Αυτόν τον μήνα, οι τρέχουσες φιλοσοφίες και τα ήθη σου θα αντιμετωπιστούν με νέο πάθος, καθώς η Αφροδίτη και ο Άρης σχηματίζουν ένα τετράγωνο στις 4 Φεβρουαρίου. Αν και αυτή μπορεί να μην είναι μια ημέρα όπου θα σου ζητηθεί να μοιραστείς τα νέα σου ευρήματά με άλλους, δεσμεύεσαι να κάνεις έναν βαθύ εσωτερικό προβληματισμό αυτήν την ημέρα.

Λέων

Οι φιλίες και η κοινότητά σου θερμαίνονται αυτόν τον μήνα, Λέοντα, καθώς ο Άρης στον ενδέκατο οίκο σου σχηματίζει ένα τετράγωνο με την Αφροδίτη στους Ιχθύς. Αυτή τη μέρα, είναι βέβαιο ότι θα εμπλακείς σε πιο εμπεριστατωμένες συζητήσεις με τους συναδέλφους σου και ενώ αυτό είναι βέβαιο ότι θα σε τονώσει ψυχικά, θα μπορούσε και να σε αναστατώσει.

Παρθένος

Στις 4 Φεβρουαρίου, οι ρομαντικές σου σχέσεις θα αναθερμανθούν καθώς ο Άρης στους Διδύμους τετραγωνίζει την Αφροδίτη στους Ιχθύς. Είναι μια καλή μέρα για να εμπλακείς σε κάποιες διεγερτικές συζητήσεις, Παρθένε, απλώς προσπάθησε να μην πάρεις τον εαυτό σου πολύ στα σοβαρά.

Ζυγός

Αυτό το μήνα, η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης του χάρτη σου, θα τετραγωνιστεί με τον Άρη στους Διδύμους και θα σε ενθαρρύνει να εμπλουτίσεις τα πράγματα στις καθημερινές σου ρουτίνες και συνήθειες. Ο Άρης απελευθερώνει τις προοπτικές και τις κοσμοθεωρίες σου και στις 4 Φεβρουαρίου, θα σου ζητηθεί να χρησιμοποιήσεις οποιαδήποτε νέα γνώση ή σοφία για να ανανεώσεις τις καθημερινές σου τελετουργίες.

Σκορπιός

Καθώς ο Άρης (γνωστός και ως κυβερνήτης του χάρτη σου) τετραγωνίζει την Αφροδίτη στους Ιχθύς αυτόν τον μήνα, περίμενε να ενισχυθούν οι δημιουργικές σου αναζητήσεις και οι γεμάτες πάθος προσπάθειές σου. Ως ζώδιο του νερού, θα αισθάνεσαι ευγνώμων για τη νέα έμπνευση, ακόμα κι αν προέρχεται από πιο βαριές, πιο σκοτεινές ιδέες.

Τοξότης

Στις 4 Φεβρουαρίου, η Αφροδίτη και ο Άρης θα σχηματίσουν ένα τετράγωνο, παρέχοντας ενέργεια και ενθουσιασμό στο σπίτι και την οικογενειακή σου ζωή. Είτε μετακομίζεις με κάποιο άλλο άτομο είτε το συστήνεις σε συγγενείς, οι σχέσεις σου βιώνουν κάποια νέα ερεθίσματα αυτόν τον μήνα.

Τα 3 ζώδια για τα οποία θα είναι καλύτερο το 2023

Αιγόκερως

Αυτόν τον μήνα, οι σκέψεις και οι ιδέες σου θα αναθερμανθούν καθώς ο Άρης τετραγωνίζει την Αφροδίτη στους Ιχθύς. Η 4η Φεβρουαρίου είναι η ιδανική στιγμή για να υποστηρίξεις απόψεις και προοπτικές, Αιγόκερε και το μήνυμά σου είναι βέβαιο ότι θα γίνει καλά αποδεκτό.

Υδροχόος

Τα χρήματα και οι πόροι σου θα βιώσουν ένα κύμα ζωτικότητας αυτό το μήνα, καθώς ο Άρης σχηματίζει ένα τετράγωνο με την Αφροδίτη στους Ιχθύς. Είναι μια καλή στιγμή για να περιποιηθείς τον εαυτό σου, Υδροχόε, αλλά προσπάθησε να μην υπερβάλλεις καθώς αυτή η διέλευση τείνει να διευκολύνει την υπερβολή.

Ιχθύες

Το σπίτι σου και η οικιακή σου ζωή βρίσκονται στο προσκήνιο αυτό το μήνα, Ιχθύ, καθώς ο Άρης τετραγωνίζει την Αφροδίτη στον πρώτο οίκο της προσωπικής σου ταυτότητας. Είτε έχεις συγγενείς που σε επισκέπτονται, είτε μετακομίζεις σε νέο σπίτι, θα κληθείς να ξεκινήσεις τη δράση.

Τελευταία τροποποίηση στις 01.02.2023 - 12:19