Ποιοι πλανήτες θα είναι ανάδρομοι τον Φεβρουάριο

31.01.2023
Ποιοι πλανήτες θα είναι ανάδρομοι τον Φεβρουάριο
Τελευταία μέρα του Ιανουαρίου σήμερα... Μας παίδεψε λίγο αλλά έρχεται ο Φεβρουάριος για να μας αποζημιώσει - μέχρι έναν βαθμό τουλάχιστον - καθώς παρατηρείται και ένα αρκετά σπα΄νιο αστρολογικό φαινόμενο.

Αν τα κατάφερες να περάσεις τον ανάδρομο Ερμή του Ιανουαρίου χωρίς να στείλεις ένα βιαστικό μήνυμα στον πρώην σου, σου αξίζουν συγχαρητήρια. Αλλά κοιτάζοντας μπροστά στις πλανητικές ανάδρομες πορείες του Φεβρουαρίου, τα νέα είναι πολύ καλά. Το να ξεκινήσουμε τη χρονιά με τον Ερμή, τον Άρη και τον Ουρανό να περνούν ανάδρομοι στον ουρανό δεν ήταν εύκολο κατόρθωμα και ολόκληρος ο Ιανουάριος μάλλον φάνηκε σαν μια γιγάντια θολούρα. Ευτυχώς, η αστρολογία του Φεβρουαρίου φαίνεται πολύ λιγότερο περιπετειώδης. Αν αναρωτιέσαι ποιοι πλανήτες είναι ανάδρομοι αυτόν τον μήνα, σίγουρα θα μείνεις ευχαριστημένη με την απάντηση.

Τι λένε τα άστρα του 2023 για το ζώδιο σου και ποιες θα είναι οι πιο σημαντικές ημερομηνίες της νέας χρονιάς (Μέρος Β’)

Η σύντομη απάντηση είναι, λοιπόν, κανένας! Ο Φεβρουάριος είναι ο πρώτος μήνας από τον Απρίλιο του 2022 που δεν θα υπάρξουν πλανήτες ανάδρομοι στον ουρανό. Οι ανάδρομοι κάνουν τα πράγματα να επιβραδυνθούν δραστικά, να σταματήσουν και ακόμη και να αντιστραφούν σε ορισμένες περιπτώσεις. Τότε είναι η στιγμή να αναθεωρήσεις και να σχεδιάσεις το μέλλον, αλλά όχι η ιδανική στιγμή για να ξεκινήσεις νέα πράγματα. Καθώς κανένας από τους εσωτερικούς ή εξωτερικούς πλανήτες δεν θα είναι ανάδρομος αυτόν τον μήνα, ωστόσο, είναι η ιδανική στιγμή να αναλάβεις δράση.

Αν περιμένεις την κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσεις μια νέα ιδέα ή προσπάθεια, τώρα είναι η τέλεια στιγμή. Χωρίς κανένα ανάδρομο να εμποδίζει τα σχέδιά σου, είναι βέβαιο ότι θα δεις γρήγορη πρόοδο, οπότε φρόντισε να κάνεις ένα βήμα τη φορά: Οι πλανήτες που έχουν τελειώσει τον ανάδρομο κύκλο τους, όπως ο Άρης, τείνουν να προχωρούν με πλήρη ταχύτητα μπροστά. Το καλό είναι ότι με το νέο έτος να έχει ξεκινήσει σε φουλ ρυθμούς, πιθανότατα έχεις μια μεγάλη λίστα στόχων και φιλοδοξιών για να κατευθύνεις την ενέργεια σου.

Δεν θα έχουμε άλλον πλανήτη ανάδρομο μέχρι τις 21 Απριλίου, όταν ο Ερμής θα ξαναβρεί τα ανάδρομα βήματά του μέσα από το σταθερό, γήινο ζώδιο του Ταύρου, οπότε φρόντισε να απολαύσεις την ηρεμία του σύμπαντος μέχρι τότε.

Τελευταία τροποποίηση στις 31.01.2023 - 13:00