Τα 4 πιο τυχερά ζώδια του Σεπτεμβρίου

02.09.2023
Τα 4 πιο τυχερά ζώδια του Σεπτεμβρίου
Ο ανάδρομος Ερμής δίνει ένα πρόσθετο δράμα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου ωστόσο τα προβλήματα που φέρνει δεν αφορούν όλα τα ζώδια.

Πέρα από το ότι από τις 15 Σεπτεμβρίου και μετά ο μήνας θα είναι απελευθερωμένος από την ανάδρομη ενέργεια, υπάρχουν άλλοι αστρολογικοί συνδυασμοί που θα κάνουν τα 4 παρακάτω ζώδια τα πιο τυχερά του Σεπτεμβρίου.

Δίδυμοι

Δεν είναι η εποχή σου, αλλά θα νιώσεις πολύ έντονα τα vibes του Ερμή αυτού του μήνα, Δίδυμε. Καθώς ο ήλιος συνεχίζει στον τέταρτο Οίκο σου, θα είσαι απασχολημένη να επιλύσεις υποθέσεις που αφορούν το σπίτι και την οικογενειακή σου ζωή. Και θα τα καταφέρεις. Ωστόσο, δεδομένου ότι ο κυβερνών πλανήτης σου είναι ανάδρομος, μην περιμένεις να μπορέσεις να εξομαλύνεις τα πράγματα σε μια νύχτα.

Αυτά είναι τα 4 πιο ανώριμα ζώδια του ζωδιακού κύκλου

Παρθένος

Είσαι ο κύριος χαρακτήρας αυτού του μήνα, Παρθένε, καθώς ο ήλιος και ο Ερμής ταξιδεύουν στον πρώτο Οίκο του εαυτού σου και της προσωπικής σου ταυτότητας. Τώρα είναι μια απίστευτα τυχερή στιγμή για να δώσεις προτεραιότητα στον εαυτό σου και στις ανεξάρτητες επιδιώξεις σου, αλλά ως ο «επιλυτής» προβλημάτων του ζωδιακού κύκλου, είναι βέβαιο ότι θα απασχοληθείς και με άλλα καθήκοντα εκτός των δικών σου. Ευτυχώς, αυτή είναι η πιο παραγωγική περίοδος του χρόνου για εσένα και θα μπορέσεις να κάνεις με ευκολία πολλά πράγματα από τη λίστα υποχρεώσεών σου.

Τοξότης

Αυτόν τον μήνα, το ταξίδι του ήλιου στον Παρθένο θα φωτίσει την επιθυμία σου να κάνεις βελτιώσεις και αλλαγές στον επαγγελματικό σου κόσμο. Εάν δούλεψες σκληρά πρόσφατα, αυτή η διέλευση είναι βέβαιο ότι θα φέρει στο φως μερικές από τις επιτυχίες σου. Αυτή μπορεί ακόμη και να είναι μια στιγμή για να επιδείξεις νέες ιδέες που έχεις για το επάγγελμά σου ή μια στιγμή για δημόσια συμβουλή και διαβούλευση με πελάτες ή όσους σε έχουν ανάγκη.

Τα βασικά αστρολογικά γεγονότα του Σεπτεμβρίου και πώς θα επηρεάσουν το ζώδιο σου

Ιχθύες

Η εποχή του Παρθένου φέρνει τα φώτα της δημοσιότητας στις ρομαντικές σου σχέσεις και συνεργασίες αυτόν τον μήνα, Ιχθύ. Αυτή η εποχή προσφέρεται για ενθαρρυντικό τρόπο σκέψης κάτι που δεν είσαι πάντα πρόθυμη να αποδεχθείς, αλλά σου επιτρέπει να βελτιώσεις τη δυναμική σου με τους πιο κοντινούς σου ανθρώπους. Μπορεί να έχεις την τάση να βοηθήσεις ένα αγαπημένο σου πρόσωπο που έχει ανάγκη ή να αναζητήσεις λύσεις για ένα θέμα ανάμεσα σε εσένα και έναν ρομαντικό σύντροφο.

Τελευταία τροποποίηση στις 01.09.2023 - 23:53