Γιατί η 3η Σεπτεμβρίου είναι η πιο ρομαντική μέρα του μήνα

03.09.2023
Γιατί η 3η Σεπτεμβρίου είναι η πιο ρομαντική μέρα του μήνα
Τρίτη μέρα του Σεπτέμβρη σήμερα και αν νιώθεις κάπως πιο ρομαντική από συνήθως, υπάρχει λόγος και είναι γραμμένος στ' άστρα!

H ανάδρομη Αφροδίτη προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση το προηγούμενο διάστημα. Οι χωρισμοί, οι προσωπικές αλλαγές και οι κρίσεις σε φιλικές σχέσεις, ήταν δυστυχώς οι επιπτώσεις από τότε που ο πλανήτης της αγάπης άρχισε την ανάδρομη πορεία τον Ιούλιο. Αν και η ανάδρομη Αφροδίτη δεν υποδηλώνει απαραίτητα προβλήματα στις σχέσεις για όλους, τείνει να είναι μια στιγμή όπου η δυναμική στις σχέσεις σου με τους άλλους μπορεί πραγματικά να δοκιμαστεί.

Τα βασικά αστρολογικά γεγονότα του Σεπτεμβρίου και πώς θα επηρεάσουν το ζώδιο σου

Και η αλήθεια είναι ότι η εξομάλυνση των πραγμάτων σε μια κρίση με ένα αγαπημένο πρόσωπο φαίνεται σχεδόν αδύνατη όταν η Αφροδίτη δεν είναι σε θέση να επιβάλει τη συνήθη ικανότητά της να χειρίζεται καταστάσεις με χάρη και διπλωματία. Στην πραγματικότητα, το φετινό καλοκαίρι κάθε άλλο παρά χαριτωμένο ήταν για πολλούς, ωστόσο τα πράγματα θα αρχίσουν να αλλάζουν στον τομέα της αγάπης αυτόν τον μήνα, καθώς στις 3 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη αρχίζει να ακολουθεί κανονική πορεία στο τολμηρό και εκφραστικό ζώδιο του Λέοντα.

Άρα, λοιπόν, μπορούμε να πούμε ότι η πιο ρομαντική μέρα του μήνα για κάθε ζώδιο θα είναι η 3η Σεπτεμβρίου όταν η Αφροδίτη θα αρχίσει να προχωρά ξανά μπροστά, επιτρέποντάς σου να αφήσεις πίσω το δράμα του καλοκαιριού.

Κι ενώ αυτή η ανάδρομη Αφροδίτη ήταν αναμφισβήτητα πολύ πιο δυνατή (και χαοτική) από τις προηγούμενες, αυτό το αστρολογικό γεγονός λαμβάνει χώρα μία φορά κάθε 18 μήνες, οπότε θα αργήσει να ξανάρθει.

Όταν συμβεί αυτό, η Αφροδίτη ξαναβρίσκει τα βήματά της μέσα από το ζώδιο στο οποίο ήταν ανάδρομη (που ήταν ο Λέων, αυτή τη φορά), φέρνοντας μια περίοδο αναθεωρήσεων στον τρόπο με τον οποίο συνδέεσαι, σχετίζεσαι και αναζητάς ευχαρίστηση στη ζωή σου. Φέτος, αυτή η ανάδρομη περίοδος των 40 ημερών οδήγησε σε αναθεωρήσεις σχετικά με το πώς κάθε άτομο εκφράζει τις επιθυμίες του στις σχέσεις του.

Εάν αισθανόσουν ότι δεν σε εκτιμούσαν ή σε εκμεταλλεύονταν, αυτή η ανάδρομη συμπεριφορά μπορεί να σε ώθησε να κάνεις ένα βήμα πίσω από εκείνους που μπορεί να σε θεωρούσαν δεδομένη. Ευτυχώς, το τέλος της ανάδρομης Αφροδίτης, θα μπορέσει να σε κάνει να προχωρήσεις με μια πιο ξεκάθαρη αίσθηση αυτού που επιθυμείς και μπορείς να διασφαλίσεις με σιγουριά ότι παίρνεις ακριβώς αυτό που σου αξίζει.

Τελευταία τροποποίηση στις 03.09.2023 - 10:39