Τα 3 ζώδια για τα οποία ο Σεπτέμβριος θα είναι ο καλύτερος μήνας 

04.09.2023
Τα 3 ζώδια για τα οποία ο Σεπτέμβριος θα είναι ο καλύτερος μήνας 
Το μήνυμα του Σεπτεμβρίου για όλους είναι σαφές. Η γραμμή μεταξύ ευχαρίστησης και πόνου μπορεί να είναι μικρή σε ορισμένες περιπτώσεις, ειδικά σε εκείνες που σχετίζονται με την καρδιά μας. Προσοχή στις σχέσεις σου αυτόν τον μήνα. Και τις πλατωνικές και τις ρομαντικές.

Μερικές από εσάς βρίσκεστε στα πρόθυρα μιας σημαντικής εξέλιξης στην καριέρα ή τα προσωπικά σας οικονομικά, αλλά κάποιος κοντά σας θέτει σε κίνδυνο τα όνειρά σας λόγω της ζήλιας ή των άλυτων ανασφαλειών.

Παρά όμως τις δυσκολίες που κρύβει ο Σεπτέμβριος, τα 3 παρακάτω ζώδια θα τον περάσουν πολύ ευχάριστα.

Αιγόκερως

Ο Σεπτέμβριος θα είναι ένας εξαιρετικός μήνας για εσένα, Αιγόκερε. Θα νιώσεις δυνατή και στο στοιχείο σου. Φυσικά, ορισμένες προκλήσεις και εμπόδια είναι φυσιολογικά, ειδικά εκείνα που δημιουργούνται από επικριτές, αλλά θα βρεις το μονοπάτι προς τα εμπρός πιο άμεσο από αυτό που περίμενες. Η εποχή του Παρθένου είναι εξαιρετική για τα ζώδια της γης και είσαι σε ιδανική θέση για να επωφεληθείς από αυτήν την ενέργεια.

Φρόντισε να προσέξεις τις σχέσεις σου αυτόν τον μήνα, τόσο τις πλατωνικές όσο και τις ρομαντικές. Η καλλιέργεια αληθινών συνδέσεων θα σου φέρει χαρά σε όλη σου τη ζωή. Το να μοιράζεσαι δώρα και καλά λόγια ενδείκνυται επίσης εδώ, ειδικά αν δυσκολεύεσαι να κάνεις κομπλιμέντα στους ανθρώπους.

Τοξότης

Τοξότη, ο Σεπτέμβριος θα είναι ένας συναρπαστικός μήνας για εσένα. Η αρχή του μήνα μπορεί να είναι ταραχώδης και να προκαλέσει αναταράξεις στα αποθέματα δύναμης και υπομονής σου. Ωστόσο, τα μέσα του μήνα και το τέλος του θα φέρουν τις πολυαναμενόμενες ανταμοιβές στο κατώφλι σου. Κάποιες από εσάς μπορεί να συναντήσετε ακόμη και την αδελφή ψυχή σας αυτόν τον μήνα, ειδικά αν παρευρεθείτε σε ένα γαμήλιο πάρτι ή σε ένα baby shower.

Ο Βόρειος Δεσμός στον Κριό θα σε ευνοήσει αυτόν τον μήνα. Ως τρίγωνο στον Τοξότη, η ενέργεια του Κριού θα σου ανοίξει τις πόρτες και θα σου επιτρέψει να αδράξεις την ημέρα πιο γρήγορα από το συνηθισμένο. Φυσικά, ο ανάδρομος Ερμής το πρώτο μισό του Σεπτεμβρίου, μπορεί να αμβλύνει τις επιπτώσεις στους άλλους, αλλά οι άνθρωποι θα αναγνωρίσουν την προσφορά σου μόλις ο ανάδρομος περάσει.

Ιχθύες

Ο Σεπτέμβριος θα είναι ένας χαλαρωτικός και χαλαρός μήνας για εσένα, Ιχθύ. Ναι, θα υπάρξουν προκλήσεις και αγγαρείες που πρέπει να φροντίσεις, αλλά, ως επί το πλείστον, η ζωή θα είναι νωχελική και χωρίς δυσκολίες. Για κάποιες από εσάς ενδείκνυνται και οι αυθόρμητες διακοπές και συγκεντρώσεις με φίλους. Το να συνδυάσεις τα δύο και να κάνεις διακοπές το Σαββατοκύριακο με τους καλύτερους φίλους σου κάποια στιγμή μέσα στον μήνα, θα είναι ακόμα καλύτερο!

Τα μέσα του μήνα θα είναι πιο γεμάτα δράση όταν η Σελήνη θα περάσει από τον Καρκίνο, τον Λέοντα και την Παρθένο. Με τη συγκέντρωση των πλανητών εδώ, μπορείς να στοιχηματίσεις ότι οι αστρολογικές τους όψεις είναι προσηλωμένες πάνω σου. Οπότε αξιοποίησε την ευκαιρία για νέες γνωριμίες και σχέσεις.

Τελευταία τροποποίηση στις 04.09.2023 - 12:45