Τα 3 ζώδια για τα οποία ο Φεβρουάριος θα είναι γεμάτος ερωτικές ευκαιρίες

02.02.2023
Τα 3 ζώδια για τα οποία ο Φεβρουάριος θα είναι γεμάτος ερωτικές ευκαιρίες
Ο Φεβρουάριος ήρθε και φέτος, μαζί με τον Άγιο Βαλεντίνο του, φυσικά. Σύμφωνα με την αστρολογία ο μήνας του έρωτα έφτασε πιο... ενισχυμένος για μερικούς. Ιδού τα ζώδια που θα ζήσουν πιο έντονες στιγμές τις επόμενες μέρες.

Ταύρος

Κάθε μέρα είναι η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, οπότε όσο κυλάει ο Φεβρουάριος, έχεις ένα πράγμα στο μυαλό σου: αγάπη και πάλι αγάπη. Αλλά και πάλι, αυτό είναι το μόνο που σκέφτεσαι ούτως ή άλλως. Αυτό και επίσης, ως Ταύρος, το να βγάλεις χρήματα για να αποκτήσεις υλικά αγαθά. Η παραγωγικότητα είναι στα ύψη για σένα αυτόν τον μηνα, Ταύρε, και όσο περισσότερο εμπλέκεσαι σε πράγματα που σε καθορίζουν ως παραγωγική και δημιουργική, τόσο πιο ερωτική νιώθεις.

Η υγεία, ο πλούτος και η σοφία είναι αυτά που είναι ιδανικά για εσένα και μόλις ισορροπήσεις αυτά τα πράγματα, μπορείς να εστιάσεις ένα μεγάλο μέρος του χρόνου σου στην αγάπη και στο άτομο που σε κάνει πιο ευτυχισμένη.

Άγιος Βαλεντίνος και σχέση από απόσταση; 6 ιδέες για να γιορτάσεις ακόμη κι έτσι

Παρθένος

Πρόκειται να ζήσεις κάτι που δεν περίμενες: μια ανανέωση στην αισθηματική σου ζωή. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει μια μεγάλη ανανέωση για τους παντρεμένους ή μπορεί να σημαίνει ότι επειδή ουσιαστικά έχεις εγκαταλείψει τη σχέση, μπορείς πλέον να βλέπεις πιο καθαρά. Και βλέπεις ότι κόντεψες να χάσεις αυτό το άτομο λόγω κάποιας εγωιστικής συμπεριφοράς τον περασμένο μήνα.

Ξαφνικά η ιδέα του να χάσεις αυτό το άτομο σου φαίνεται τρομακτική και είναι σαν να βλέπεις τα πράγματα πιο ξεκάθαρα. Τώρα που εξετάζεις καλύτερα την κατάσταση δεν θέλεις να ρισκάρεις. Δεν θέλεις να χάσεις το ταίρι σου και τώρα συνειδητοποιείς ότι, ναι, μπορεί να συμβεί.

Τοξότης

Ο Φεβρουάριος σου φέρνει μια αναζωογονημένη ματιά σε μια παλιά αγάπη, συν ένα δυνατό μάθημα. Αυτός ο μήνας σε πληροφορεί ότι η ερωτική σου ζωή είναι σε καλή κατάσταση. Ωστόσο, το να διατηρείς την ερωτική σου ζωή ιδιωτική, τη φέρνει σε καλύτερο επίπεδο. Όσο περισσότερο κρατάς τη ζωή σου για τον εαυτό σου, τόσο το καλύτερο.

Δεν έχεις τίποτα να αποδείξεις στον κόσμο και ο Φεβρουάριος το ενισχύει αυτό. Στο παρελθόν, σου άρεσε να επιδεικνύεσαι, σαν να ήθελες να εντυπωσιάσεις τους ανθρώπους με το πόσο αξιαγάπητη και επιτυχημένη είσαι στο ρομαντικό σου σύμπαν.

Τελευταία τροποποίηση στις 02.02.2023 - 11:46