Πώς επηρεάζεται το ζώδιο σου από την πανσέληνο του Φεβρουαρίου

03.02.2023
Πώς επηρεάζεται το ζώδιο σου από την πανσέληνο του Φεβρουαρίου
Ήρθε η ώρα για συναισθηματική δράση. Η Πανσέληνος του Χιονιού θα ανέβει στον ουρανό στις 5 Φεβρουαρίου, στο ζώδιο του Λέοντα. Και αυτό είναι καλό για τα περισσότερα ζώδια.

Κριός

Μια φλογερή πανσέληνος στον Οίκο του ρομαντισμού και του σεξ. Ο Λέων υπονοεί πάντα μια δραματική αίσθηση, γι' αυτό οργάνωσε ένα παιχνίδι ρόλων για να ευθυγραμμιστείς πλήρως με αυτή την πανσέληνο.

Ταύρος

Η επιδεικτική πανσέληνος του Λέοντα διασχίζει τη ζώνη του σπιτιού σου. Προσκάλεσε φίλους, να διασκεδάσουν και να καθίσουν γύρω από το τραπέζι αλλά καθώς η νύχτα βαθαίνει με το κρασί, πρόσεξε το πολύ πάθος και τις υψωμένες φωνές.

Δίδυμοι

Η τολμηρή πανσέληνος του Λέοντα ανάβει φωτιά στον τομέα της επικοινωνίας σου. Να ξέρεις, ωστόσο, ότι αυτή η πανσέληνος υποδηλώνει τη δυνατότητα για μακροχρόνιους μονολόγους. Προσκάλεσε το κοινό σου.

Ποια θα είναι η τυχερή μέρα του Φεβρουαρίου για το ζώδιο σου

Καρκίνος

Με τη φανταχτερή πανσέληνο του Λέοντα να φωτίζει τη ζώνη των χρημάτων σου, ίσως θέλεις να κάνεις αγορές. Πάρε μια παρέα φίλων για να τους κεράσεις τα εισιτήρια για μια από τις οσκαρικές ταινίες στο σινεμά.

Λέων

Σκέψου αυτήν την πανσέληνο του Λέοντα στο γήπεδο σου ως μια μεγάλη ευκαιρία για ένα μονοπρόσωπο παιχνίδι, με πρωταγωνιστή εσένα. Κάλεσε μερικούς φίλους για μια βραδιά αυτοσχεδιασμού και αδιάκοπων συζητήσεων.

Παρθένος

Η πανσέληνος μπαίνει στη ζώνη των μυστικών και των ιδιωτικών υποθέσεων σου. Το δράμα του Λέοντα αφορά το παρελθόν σου. Ωστόσο, επειδή ο Λέων διαθέτει μια επιδεικτική ενέργεια (και επειδή το απόρρητο δεν υπάρχει πια), δημοσίευσε κάτι συναισθηματικό στα social media για παλιότερες μέρες για να τραβήξεις την προσοχή.

Ζυγός

Με την πανσέληνο να τονίζει τη ζώνη της φιλίας σου, κανόνισε να βγεις σε ένα μπαρ με έναν έμπιστο φίλο σου. Έχεις την τάση να ακούς και να σκέφτεσαι καθώς μιλούν οι άλλοι. Αλλά ετοίμασε έναν μονόλογο για την περίσταση—κάτι για τη δουλειά ή τις σχέσεις.

Σκορπιός

Η πανσέληνος του Λέοντα φωτίζει τη ζώνη της καριέρας σου. Ο Λέων δείχνει ηγετική ενέργεια οπότε αξιοποίησε την για να ολοκληρώσεις ένα ομαδικό έργο. Η πανσέληνος αφορά την ολοκλήρωση των πραγμάτων.

Ποια θα είναι τα αστρολογικά γεγονότα του Φεβρουαρίου και πώς θα επηρεάσουν το ζώδιο σου

Τοξότης

Με την πανσέληνο του Λέοντα στον τομέα της εκπαίδευσης, παρακολούθησε μια διάλεξη για ένα ψαγμένο θέμα για να ευθυγραμμιστείς με αυτό το μέρος του χάρτη σου και στη συνέχεια, γράψε μια μακροσκελή ανάλυση.

Αιγόκερως

Η πανσέληνος διασχίζει τη ζώνη οικειότητας σου. Έχεις συνήθως την τάση να είσαι επιφυλακτική. Ξεπέρασε το έγκαιρα για να τραβήξεις τις κουρτίνες που σε κρύβουν.

Υδροχόος

Με τη φλογερή πανσέληνο του Λέοντα στη ζώνη της σχέσης σου, συζήτησε ένα θέμα που είναι σε εξέλιξη και για τους δύο. Η αντιπαράθεση δεν είναι κακό πράγμα. Εάν αντιμετωπιστεί σωστά, οδηγεί σε διορατικότητα, δράση, επίτευξη και εκπλήρωση.

Ιχθύες

Η πανσέληνος του Λέοντα διασχίζει τη ζώνη της ρουτίνας σου. Με την ανάγκη σου για προσοχή να ενισχύεται από αυτή τη πανσέληνο, πρόσθεσε λίγη δράση στη ρουτίνα σου βιντεοσκοπώντας και δημοσιεύοντας βίντεο με τον εαυτό σου να σκουπίζει με ηλεκτρική σκούπα το σαλόνι σου.

Τελευταία τροποποίηση στις 03.02.2023 - 12:53