Ποια θα είναι τα αστρολογικά γεγονότα του Φεβρουαρίου και πώς θα επηρεάσουν το ζώδιο σου

04.02.2022
Ποια θα είναι τα αστρολογικά γεγονότα του Φεβρουαρίου και πώς θα επηρεάσουν το ζώδιο σου
Η αστρολογία του Φεβρουαρίου του 2022, ξεκίνησε κάτω από τις ακτίνες μιας νέας σελήνης στον Υδροχόο, ενισχύοντας τα vibes της περιόδου του ζωδίου αυτού, η οποία διαρκεί έως τις 18 Φεβρουαρίου και μας κάνει να εστιάζουμε στο μέλλον. Μιλώντας για το μέλλον, τα πράγματα φαίνονται λίγο καλύτερα χάρη στον ανάδρομο Ερμή που ολοκληρώθηκε στις 3 Φεβρουαρίου, σηματοδοτώντας το τέλος μιας ανάδρομης σεζόν καθώς οι τρεις επόμενοι μήνες δεν θα έχουν σημαντικές πλανητικές στροφές. Υπάρχουν, όμως, πολλές περισσότερες ημερομηνίες που θα θελες να σημειώσεις στο κοσμικό ημερολόγιό σου. Διάβασε παρακάτω για την αστρολογική επισκόπηση του Φεβρουαρίου του 2022 και όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις.

Η ενέργεια της εποχής του Υδροχόου

Οι πρωτοποριακές δονήσεις της εποχής του Υδροχόου κυριαρχούν τις πρώτες εβδομάδες του μήνα. Καθώς ο ήλιος διασχίζει την επικράτεια αυτού του σταθερού ζωδίου του αέρα, όλοι θα εμπνευστούμε περισσότερο για να συνδεθούμε με τις κοινότητές μας, να αγκαλιάσουμε τη μοναδικότητά μας και να κάνουμε εικόνα τις ελπίδες και τις επιθυμίες μας για τη συλλογικότητα. Ο ήλιος θα ευθυγραμμιστεί με τον υπεύθυνο πλανήτη Κρόνο στις 4 Φεβρουαρίου, κάτι που μας βοηθά να λάβουμε σοβαρά υπόψη τους στόχους μας και να δημιουργήσουμε νέους δικούς μας προοδευτικούς κανόνες για τον εαυτό μας. Προς το τέλος της σεζόν, στις 14 Φεβρουαρίου, ο Ερμής θα ενωθεί με τον Ήλιο και τον Κρόνο στον Υδροχόο — κάτι που δίνει μεγαλύτερη έμφαση στην επικοινωνία, σε φιλίες, ασυνήθιστες σκέψεις και εφευρετικές συνεδρίες brainstorming με τους συνεργάτες μας.

Τα 3 ζώδια για τα οποία ο Φεβρουάριος θα είναι ο καλύτερος μήνας

Πανσέληνος στην εβδομάδα του Αγίου Βαλεντίνου

Η εβδομάδα του Αγίου Βαλεντίνου θα μπορούσε να ανεβάσει τη θερμοκρασία στην ερωτική μας ζωή, χάρη σε μια φλογερή πανσέληνο στο ζώδιο του Λέοντα στις 16 Φεβρουαρίου. Αυτή η πανσέληνος βγάζει τα αισθήματα μπροστά και μας ωθεί να πούμε τι θέλουμε με πάθος. Μιλώντας για πάθος, ο ρομαντικός πλανήτης της Αφροδίτης και ο πλανήτης του σεξ, Άρης, θα ενώσουν τις δυνάμεις τους στον ζωδιακό κύκλο την ίδια ημερομηνία, προσφέροντάς μας μια αναζωογονητική επαναφορά στην ερωτική μας ζωή, που συνδυάζει τις επιθυμίες μας με τις αξίες μας. Αυτός ο συνδυασμός πλανητικών συνδέσεων καθιστά ιδανική τη στιγμή για να εκφράσεις τα συναισθήματά σου και να είσαι πιο δυναμική σχετικά με το τι θέλεις από μια σχέση.

Κατάδυση στην εποχή των Ιχθύων

Ήρθε η ώρα να εξαγνίσουμε τα πνεύματά μας, σύμφωνα με την εποχή των Ιχθύων. Στις 18 Φεβρουαρίου, μόλις λίγες μέρες μετά την πανσέληνο, ο ήλιος φεύγει από τον Υδροχόο και εισχωρεί στους Ιχθείς — σηματοδοτώντας την έναρξη ενός όμορφου ταξιδιού, αγκαλιάζοντας τις ευαίσθητες πλευρές και τα καλλιτεχνικά μας οράματα. Αυτή η διέλευση ενισχύεται από τη μυστικιστική παρουσία του Δία στους Ιχθείς, που μας ευνοεί όσον αφορά στην τύχη, την αφθονία και τη δημιουργικότητα. Είναι μια ιδιαίτερα μαγική εποχή για πνευματική εξερεύνηση, βουτιά στις ονειροπολήσεις σου και εύρεση έμπνευσης στα συναισθήματά σου. Νιώσε τη φαντασία!

Πρόσεξε για ξαφνικές πνευματικές αφυπνίσεις ενόψει της εποχής των Ιχθύων, στις 17 Φεβρουαρίου, όταν ο Δίας στους Ιχθείς συνδέεται με τον απρόβλεπτο πλανήτη Ουρανό σε εξάγωνη όψη για πρώτη φορά μετά από μια δεκαετία. Αυτό το πλανητικό ζεύγος ξεκινάει την εποχή των Ιχθύων με μια απροσδόκητη αίσθηση.