Τι "ανάβει" και τι "ξενερώνει" το κάθε ζώδιο στο σεξ (Μέρος Α’)

07.02.2022
Τι "ανάβει" και τι "ξενερώνει" το κάθε ζώδιο στο σεξ (Μέρος Α’)
Κάθε ζώδιο έχει μια μοναδική σεξουαλική ταυτότητα και είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ποιος χρειάζεται τι. Γιατί ενώ κάτι kinky μπορεί να λειτουργήσει για έναν Τοξότη, θα μπορούσε να ξενερώσει έναν Ταύρο. Όσο περισσότερα γνωρίζεις για τη σεξουαλική ταυτότητα του ζωδίου, του δικού σου και του συντρόφου σου, τόσο πιο καυτό θα είναι το σεξ σου. Παρακάτω διάβασε έναν οδηγό για το τι ανάβει ή ξενερώνει το κάθε ζώδιο. Κράτησε σημειώσεις γιατί θα είναι χρήσιμες.

Κριός

Οι Κριοί είναι διαβόητοι για την παρορμητική, γρήγορη προσέγγισή τους στη ζωή. Τροφοδοτούνται από το πάθος, επομένως λατρεύουν τις ξαφνικές εκρήξεις επιθυμίας. Τίποτα δεν ανάβει περισσότερο αυτό το ζώδιο της φωτιάς, όσο μια απροσδόκητη συνεύρεση σε ένα πάγκο μπάνιου ή στο πίσω κάθισμα ενός αυτοκινήτου. Επομένως, αν σου αρέσει κάτι αργό και άνετο, ίσως καλύτερα να το αναζητήσεις σε άλλο ζώδιο.

Ταύρος

Η Αφροδίτη (ο πλανήτης της αγάπης και της ομορφιάς) είναι ο κυβερνήτης του και συνεπώς ο Ταύρος είναι ένα από τα πιο ρομαντικά ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Του αρέσει να εξερευνά τις αισθήσεις του, επομένως η σεξουαλική του όρεξη είναι στενά συνδεδεμένη με τον ήχο, την όραση, τη γεύση, την όσφρηση και την αφή. Ανέβασε τον Ταύρο εραστή σου με μια πλήρως καθηλωτική εμπειρία, με σοκολάτα, κρασί, κεριά και λάδια. Επίσης, να θυμάσαι ότι οι Ταύροι ξενερώνουν από την προχειρότητα, οπότε φρόντισε να έχεις τακτοποιημένη κρεβατοκάμαρα.

Δίδυμοι

Τα πάντα στη ζωή του Διδύμου αφορούν τη δυαδικότητα. Ενώ μερικοί Δίδυμοι μπορεί να ασπαστούν αυτή την ιδιότητα κυριολεκτικά (με περισσότερους από έναν συντρόφους), αυτά τα έξυπνα ζώδια του αέρα έχουν αρκετό χάρισμα για να κάνουν μια μονογαμική σχέση να λειτουργεί σαν όργιο. Εν ολίγοις: Τίποτα δεν ανάβει περισσότερο τους Διδύμους από πολλούς σεξουαλικούς πειραματισμούς. Στην πραγματικότητα, το μόνο πράγμα με το οποίο ξενερώνουν οι Δίδυμοι είναι η μονοτονία. Επίσης, καθώς κυβερνάται από τον Ερμή, τον πλανήτη της επικοινωνίας, το sexting και το dirty talk είναι σίγουρα στο ρεπερτόριο τους.

Ζώδια και σεξ: Ποιο κάνει πιο συχνά; Ποιο έχει περισσότερους συντρόφους; Ποιο είναι πιο ικανοποιημένο;

Καρκίνος

Η οικειότητα είναι μεγάλη υπόθεση για αυτό τα γλυκό και ευαίσθητο ζώδιο του νερού. Με σύμβολο το καβούρι, οι Καρκίνοι πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς πριν βγουν από το καβούκι τους και ο πιο γρήγορος τρόπος για να καλλιεργήσουν την πίστη τους, είναι μέσω της σωματικής εγγύτητας. Οι Καρκίνοι κυβερνώνται από τη Σελήνη, τον πλανήτη των συναισθημάτων οπότε μη φοβηθείς να βγάλεις όλες τις ρομαντικές χειρονομίες στο οπλοστάσιό σου. Αυτό το ζώδιο έχει να κάνει με την αγκαλιά και τα αισθησιακά χάδια.

Το να δείχνεις αποδεσμευμένη ή αποσυνδεδεμένη, είναι ένα τεράστιο ξενέρωμα για τον Καρκίνο. Για αυτόν, το σεξ είναι μια εμπειρία δεσμού, επομένως καλύτερα να είσαι πλήρως παρούσα, με άφθονη οπτική επαφή.

Λέων

Οι Λέοντες έχουν να κάνουν με το δράμα, οπότε όταν πρόκειται για σεξ, η κρεβατοκάμαρα μπορεί γρήγορα να μετατραπεί σε σκηνή. Αυτό που ανάβει τα λιοντάρια είναι να νιώθουν επιθυμητά. Συγκινούνται με τη σκέψη ότι είναι περιζήτητα, ειδικά όταν το πάθος οδηγεί σε έρωτα. Αν στείλουν σεξι φωτογραφία, η απάντηση θα πρέπει να είναι πόσο καυτοί φαίνονται. Αλλά αν απογοητευθεί ο Λέοντας, τότε ξενερώνει απόλυτα.

Παρθένος

Παραδοσιακά, το ζώδιο της Παρθένου συμβολίζεται από το αρχέτυπο της παρθένου, ένας ξεπερασμένος συσχετισμός που μερικές φορές οδηγεί στην εσφαλμένη υπόθεση ότι οι Παρθένοι είναι φρόνιμοι. Η αλήθεια είναι το αντίθετο. Οι Παρθένοι έχουν απόλυτη εμμονή με το σεξ και απολαμβάνουν πραγματικά κάθε στιγμή του. Είναι αισθησιακά ζώδια της γης!

Και όταν έρθει η ώρα να κάνεις σεξ με έναν Παρθένο, βεβαιώσου ότι προσεγγίζεις τα πάντα… υγιεινά γιατί αγχώνεται αμέσως από οτιδήποτε θεωρεί ανθυγιεινό. Έτσι, εάν σχεδιάζεις ένα kinky παιχνίδι στην κουζίνα, ενημέρωσε τον Παρθένο εραστή σου ότι έχεις ήδη εφοδιαστεί με αντιβακτηριακά μαντηλάκια. Τι θα μπορούσε να είναι πιο σέξι από αυτό;