Τι "ανάβει" και τι "ξενερώνει" το κάθε ζώδιο στο σεξ (Μέρος B’)

08.02.2022
Τι "ανάβει" και τι "ξενερώνει" το κάθε ζώδιο στο σεξ (Μέρος B’)
Η αστρολογία σε βοηθά να εμβαθύνεις τη διαισθητική κατανόησή σου για τον εαυτό σου και τους άλλους, τροφοδοτώντας την ενσυναίσθηση, τη συμπόνια, την καλοσύνη και τη χημεία σε όλες τις σχέσεις σου. Μπορεί να σε βοηθήσει να καταλάβεις, πώς να επικοινωνείς, πώς να συμφωνείς ή να διαφωνείς και πώς να ανεβάζεις τον σύντροφο σου. Αλλά ενδέχεται επίσης να προσφέρει μια σημαντική βοήθεια στην κρεβατοκάμαρα καθώς μπορεί να δώσει μια συμβουλή για αυτά που παίζουν ρόλο -θετικό ή αρνητικό- στο ερωτικό παιχνίδι του κάθε ζωδίου. Για τα πρώτα έξι ζώδια του ζωδιακού κύκλου θα μάθεις όλα όσα θέλεις ΕΔΩ και για τα υπόλοιπα έξι συνέχισε να διαβάζεις...

Ζυγός

Ο Ζυγός κυβερνάται από την Αφροδίτη, τον πλανήτη της αγάπης και της ομορφιάς. Αντίστοιχα, οι Ζυγοί τείνουν να αντιμετωπίζουν τους εραστές τους σαν πολύτιμα έργα τέχνης. Με έναν τόσο εκλεπτυσμένο ουρανίσκο, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι Ζυγοί ανάβουν από την κομψότητα και τη φινέτσα. Οι Ζυγοί είναι επίσης πολύ οπτικοί τύποι, επομένως θα εκτιμήσουν τα σέξι εσώρουχα.

Αλλά τελικά, ο πιο γρήγορος δρόμος για την καρδιά ενός Ζυγού είναι πάντα μέσω του μυαλού. Οπότε, ακόμα κι αν κάποιος είναι τέλειος στο κρεβάτι, ένας Ζυγός θα ξενερώσει αμέσως εάν η μετά το σεξ η επαφή είναι βαρετή (ή ανύπαρκτη).

Σκορπιός

Στην ιατρική αστρολογία, οι Σκορπιοί κυβερνούν τα γεννητικά όργανα, επομένως δεν αποτελεί έκπληξη το ότι θεωρούνται ένα από τα πιο ερωτικά ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Η ενέργεια ενός Σκορπιού συνδυάζει το πάθος με την ψυχική συναισθηματική οικειότητα.

Καθώς κυβερνήτης τους είναι ο Πλούτωνας, ο πλανήτης του κάτω κόσμου, οι Σκορπιοί λατρεύουν να κάνουν βουτιά στο παιχνίδι εξουσίας και είναι εξαιρετικά ενεργοποιημένοι από εξερευνήσεις κυριαρχίας και υποταγής. Δεν φοβούνται να σπάσουν ταμπού, γι' αυτό προσπάθησε να γίνεις πιο kinky με τον Σκορπιό σου με τη συγκατάθεσή του.

Αλλά ότι κι αν κάνεις, φρόντισε να ενεργείς με συναίσθημα γιατί αν ο Σκορπιός καταλάβει ότι δεν υπάρχει ψυχική σύνδεση, θα ξενερώσει αμέσως.

Τοξότης

Οι Τοξότες είναι εξερευνητές, επομένως αυτό που τους εξιτάρει στο σεξ θα είναι πάντα η περιπέτεια. Ο Τοξότης βλέπει τη σωματική οικειότητα ως ευκαιρία για συναισθηματική ανακάλυψη και πνευματική επέκταση. Αυτό το ζώδιο της φωτιάς διεγείρεται εξαιρετικά από οτιδήποτε έχει μια ένδειξη κινδύνου, οπότε μην εκπλαγείς αν ο εραστής σου Τοξότης θέλει να κάνετε σεξ σε δημόσιο χώρο.

Από την άλλη πλευρά, οι Τοξότες απογοητεύονται από το σεξ που είναι υπερβολικά συναισθηματικό. Οι Τοξότες είναι μάστορες της αποπλάνησης και σπουδαίοι στο να κάνουν έρωτα, αλλά προτιμούν να επικεντρώνονται στις πιο παιχνιδιάρικες πτυχές της αποπλάνησης.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι το πιο φιλόδοξο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και η σεξουαλική του ορμή δεν αποτελεί εξαίρεση. Αυτό το ζώδιο της γης θέλει να κάνει σεξ μέχρι τελικής πτώσης και περιμένει ότι και ο σύντροφός του θα ακολουθήσει. Θέλει να έχει μια πλούσια ιδιωτική ζωή γεμάτη με πολλές kinky περιπέτειες, οπότε μην φοβηθείς να του προτείνεις καυτές ιδέες.

Αλλά τίποτα δεν τον ξενερώνει περισσότερο από κάποιον που λέει όλο λόγια, ειδικά αν δεν τα αποδεικνύει στο κρεβάτι. Το sexting είναι ωραίο, αλλά οι εραστές του Αιγόκερω πρέπει να κάνουν τις υποσχέσεις, πραγματικότητα.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι είναι οι εξωγήινοι του ζωδιακού κύκλου. Αυτοί οι εκκεντρικοί αντικομφορμιστές έχουν πάντα το μυαλό τους ψηλά στα σύννεφα. Αλλά όταν πρόκειται για σεξ, αυτό το επαναστατικό ζώδιο του αέρα δεν φοβάται να κατέβει στη γη. Οι Υδροχόοι ενεργοποιούνται από οτιδήποτε έρχεται σε αντίθεση με τις κοινωνικές συμβάσεις. Και λατρεύουν το μυστήριο, οπότε η προσθήκη μιας μάσκας ή ενός δεσίματος των ματιών είναι βέβαιο ότι θα αυξήσει το πάθος στο σεξ.

Ωστόσο ο εραστής σου Υδροχόος μπορεί να ξενερώσει από πιο παραδοσιακές προσεγγίσεις στο σεξ, γιατί απλώς φαίνονται βαρετές για αυτό το ζώδιο που σκέπτεται ελεύθερα.

Ιχθείς

Οι Ιχθείς είναι εξαιρετικά πνευματικοί, επομένως δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι τους εξιτάρουν στο σεξ οι βαθιά πνευματικές συνδέσεις. Οι δημιουργικοί Ιχθείς είναι οι καλλιτέχνες και οι ποιητές του ζωδιακού κύκλου, άρα ασχολούνται με το συναισθηματικό, οικείο σεξ. Αυτά τα ζώδια του νερού είναι γεμάτα συναισθήματα! Μπορεί να θέλουν να διαβάσουν ερωτική ποίηση ως προκαταρκτικό παιχνίδι - ή ακόμα και να γράψουν μερικά ποιήματα για εσένα.

Τελικά, οι Ιχθείς είναι περίεργες ψυχές, οπότε το μόνο πράγμα που τους ξενερώνει είναι η δυσκαμψία στο σεξ. Εφόσον είσαι ευέλικτη και ανοιχτόμυαλη, οι Ιχθείς θα κολυμπήσουν με χαρά προς την κατεύθυνση σου.