Τέλος για τον ανάδρομο Ερμή και αυτά τα 3 ζώδια θα πάρουν σημαντικές αποφάσεις

03.02.2022
Τέλος για τον ανάδρομο Ερμή και αυτά τα 3 ζώδια θα πάρουν σημαντικές αποφάσεις
Από τις 3 Φεβρουαρίου, δεν θα χρειάζεται πλέον να ανησυχείς για τον ανάδρομο Ερμή. Καθώς ο ευφυής Ερμής επιστρέφει στην κανονική του πορεία, θα μπορείς να σκέφτεσαι, πλέον, πιο καθαρά και να λύνεις προβλήματα πιο αποτελεσματικά. Μάλιστα τα 3 παρακάτω ζώδια θα κληθούν να λύσουν σημαντικά προσωπικά προβλήματα μέσα στις επόμενες ημέρες.

Κριός

Έχεις την τάση να είσαι πολύ σκληρή με τον εαυτό σου. Έχεις υψηλούς στόχους και υψηλές προσδοκίες για τη ζωή που ζεις, Κριέ. Ωστόσο, στο επόμενο διάστημα φαίνεται να επικεντρώνεσαι περισσότερο σε δυσκολίες παρά σε όλα τα πράγματα που έχεις καταφέρει. Στην πραγματικότητα, εάν δεν επιτυγχάνεις κάτι σημαντικό για τον εαυτό σου, θα μπορούσε να σε αποθαρρύνει από το να προσπαθήσεις.

Τα καλύτερα tips για ξεκαθάρισμα της γκαρνταρόμπας

Ταύρος

Ίσως νιώθεις πίεση για να πάρεις τα πράγματα πιο σοβαρά. Στο άμεσο χρονικό διάστημα, συνειδητοποιείς ότι αν θέλεις κάτι, δεν μπορείς να περιμένεις κάποιον να στο δώσει χωρίς προσπάθεια. Πρέπει να κάνεις ενεργές αλλαγές στην προοπτική σου και να εμβαθύνεις την πίστη σου στον εαυτό σου. Πρέπει να βγεις από τη ζώνη άνεσής σου και να αποδεχθείς τον κίνδυνο να αποτύχεις ξανά και ξανά. Εάν δεν παίρνεις τους στόχους σου στα σοβαρά, γιατί να το κάνει κάποιος άλλος για σένα;

And Just Like That: H ατάκα που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στο κοινό

Λέων

Οι σχέσεις σου θα μπουν στο μικροσκόπιο για αδύναμα σημεία. Οι σχέσεις είναι δύσκολες και δεν είναι όλες σχεδιασμένες να διαρκούν για πάντα. Εάν η σχέση σου μοιάζει με συνεχή αγώνα, μπορεί να μην αξίζει. Εάν η σχέση σου δείχνει ότι είναι γεμάτη σκαμπανεβάσματα, μπορεί να μην είναι τόσο σταθερή όσο νομίζεις. Αξίζεις να δείχνεις εμπιστοσύνη στις σχέσεις σου, Λιονταρίνα και ο σύντροφός σου αξίζει το ίδιο επίπεδο εμπιστοσύνης σε αντάλλαγμα.